Тема: Покраска "металік"
Скажіть плз,
"металік" від звичайної покраски ще чимось відрізняється, крім ціни і гарного вигляду?
Ну, типу там - стійкіший до подряпин, я не знаю...
Стало: Skoda Oktavia 2.0
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Покраска "металік"
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Скажіть плз,
"металік" від звичайної покраски ще чимось відрізняється, крім ціни і гарного вигляду?
Лаком покрыт
Если царапается то лак который можно полернуть в отличае от скаски
Ну во первых толщина покрытия намного больше, лак котррым лакирован автомобиль при металике, намного устойчивее чем просто покраска ну и
Если царапается то лак который можно полернуть в отличае от скаски
но полернуть лак стоит намного дороже, чем краску (это если маленькая царапина) Если царапина до грунтовки, вообще другой разговор: подкрасить просто краской - 12 грн, только цвет надо подобрать, что проблематично., восстановить лак - 200 грн., но будет красивее.
В первую очередь, "металлик" кроме краски имеет слой лака с металлическими вкраплениями. Если приглядеться, особенно на солнце, ясно видна такая блестящая металлическая "стружка". Собственно, из-за этого и называется "металлик".
В первую очередь, "металлик" кроме краски имеет слой лака с металлическими вкраплениями
лак прозорий..."металлеві" вкраплення має сама форба...й той "метал" - насправді дуже дрібненькі шматочки мінералу, відомого всім як слюда. Самк її дрібнесенькі пластиночки виблискують на сонці. А лак ніяких вкрамлень мати не повинний й завдяки цьому легеньку подряпину можна полірнути, знявши слой лаку. Взагалі авто, крашене металіком повинне витримувати біля 5 поліровок кузова.
металік" від звичайної покраски ще чимось відрізняється, крім ціни і гарного вигляду?
Шар звичайної фарби можуть наносити від 1 до 3 разів...він завжди буде тонший від металіку. Металік наносять саму фарбу від 3 до 6 шарів й ще потім кілька шарів лаку.
Для предотвращения изменения «металлического» эффекта во время возможного механического трения поверхности или взаимодействия металлических частиц находящихся на поверхности с водой или химическими веществами, предполагается повторное прозрачное «лаковое» покрытие поверхности с «металлическим» эффектом полиэфирными или полиуретановыми порошковыми красками.
shtar
наразі в мене лак прозорий...особливо то гарно видно на фарбі "Перл"
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Покраска "металік"
Згенеровано за 0.154 секунд(и), виконано 93 запитів