Re: Мій сніговик (БЖ ficus)
причем тут покращення? думайте что пишете.
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Мій сніговик (БЖ ficus)
Сори за но сколько ни думай это самое мягкое слово чтоможно сказать по этому всему поводу
Я завжди думаю, що пишу і що говорю. Іноді може й даремно
в мене таке відчуття що ціна ще може змінитись
а ще існує фішка що оплата авто більше 150кусочків по безналу може хтось знає про конкретніше напишіть,хочеться бутим готовим і до цього моменту
благодаря искусственному удержанию бакса при покращенни, многие в т.ч. форумчане выплатили благополучно кредиты. не так? теперь же бакс улетает вверх, как и евро. за что спасибо огромное всем, кто наконец-то захотел правды. и да, в этом плане меня тот режим устраивал.
благодаря искусственному удержанию бакса при покращенни, многие в т.ч. форумчане выплатили благополучно кредиты. не так? теперь же бакс улетает вверх, как и гривна. за что спасибо огромное всем, кто наконец-то захотел правды. и да, в этом плане меня тот режим устраивал.
Сань ти про що?
да опечален я всё, что планировалось купить - продавали в баксах или евро. теперь многое отсрочится еще на ннн-алцать лет..
кто наконец-то захотел правды
А если ещё и добьются "правды", - накроется наша баксадобывающая промышленность. Тогда бюджетникам и пенсионерам - хана.
кстати, извиняюсь, что в чужом бж.
при всех проблемах в стране уже который месяц абсолютно в срок получаю пенсию как я , так и ребенок...
А если ещё и добьются "правды", - накроется наша баксадобывающая промышленность. Тогда бюджетникам и пенсионерам - хана.
а я прощо.я в бюджетній сфері
мда на вулиці таке як березень,але календар не обдуриш
очікування це так довго
від нудьги ковиряюсь біля свого тавромобіля
А вот у нас пенсия на 3 дня задержалась...В марте кирдык,наверное....Хотя ,Украине жить вдолг - преступление.Когда - то надо кончать с воровством и быдлячеством - не детям и внукам всё это оставлять..
в березні не тільки кирдик а повна жо.а,
сьогодні дзвонив до менів з першого ноль третього плюс ще 3%
в мене немає слів літер ругательство ругательство ругательство ругательство ругательство ругательство ругательство ругательство ругательство ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,сукас
вибачте на емоціях бля.ь ругательство
з першого ноль третього плюс ще 3%
Пападос.
А если по Украине поискать то что в наличии?
Оставь дизель в мечтах и возьми как я Nissan Note. Есть еще по старым ценам. В субботу в области белый был за 126т. акция вроде до конца февраля. А дизель будет следующей машиной)))
в наявності база та те що біля неї також плюс 5гр до ціни2013 року
Оставь дизель в мечтах и возьми как я Nissan Note. Есть еще по старым ценам. В субботу в области белый был за 126т. акция вроде до конца февраля. А дизель будет следующей машиной)))
нот не моє,а дизель і так є в користуванні .хочу з нуля б/у вже на бридло
ficus, ну шож наметил держись , любой ценою. У меня тоже всё непонятно - кредит ещё наполовину а тут американский рупь вверх попёр короче ж*па
дякую за підтримку хочеться залишитися в вашій команді жду березня.коли приб"є до землі або розмаже по ній.
коврики для мене вже не актуальні буду збирати газетки під ноги(ругательство на 15 хвилин)
не існує таких смайликів якими хочеться виразитись..............пішов я в депресію
ficus, никода не ходи - посиди перед компом выплесни эмоции , потом подумайте как заплатить и как дальше ... отступишь - потом труднее догонять будет( это из личного опыта , ноя те торгаш тотам сегодня пусто а завтра мильён или наеборот )ficus,
що за на,,,,,,,,, була 174т. приготувався була не була вчора бум 180+комплектація7500 знову прйдеться
можливо відмінять утиль. можливо ціна змінеться
по договору повинна була бути до 20 березня
є такий пунктик
6.3за порушення сторонами строків виконання винна сторона сплачує іншій пеню в розмірі подвійної облікової ставки нац.банку від суми простроченого платежу за кожен день прострочення
6.4в разі невиконання покупцем сплачує продавцю штраф у розмірі 10% від вартості авто
другий пункт мене вже не стосується
можливо є юристи підкажіть як це використати
прийдеться завтра всеодно свято,щоб деприсняк не напав
що за на,,,,,,,,, була 174т. приготувався була не була вчора бум 180+комплектація7500 знову прйдеться
можливо відмінять утиль. можливо ціна змінеться
по договору повинна була бути до 20 березня
є такий пунктик
6.3за порушення сторонами строків виконання винна сторона сплачує іншій пеню в розмірі подвійної облікової ставки нац.банку від суми простроченого платежу за кожен день прострочення
6.4в разі невиконання покупцем сплачує продавцю штраф у розмірі 10% від вартості авто
другий пункт мене вже не стосується
можливо є юристи підкажіть як це використати
сочувствую и Вам и себе(((((
тоже хотел дизель ноцены... жду может в суботу отменят утиль. збор.
может будет полезным в РК Днепр есть дизель експрешн 2013 года может будет дешевлее.
тоже хотел дизель ноцены... жду может в суботу отменят утиль. збор.
в яку суботу?звітки інформація?
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Мій сніговик (БЖ ficus)
Згенеровано за 0.180 секунд(и), виконано 92 запитів