1

Тема: Відмінності Люкс від Базової

Доброго здоров'я smile. Збираюсь придбати МСВ 2009-2011 року. Переглянув форум. Знайшов багато цікавого. Невирішеним лишилося питання між базовою і люкс комплектацією. Що крім кондиціонера, рейлінгів, протитуманок і електропакета є в люксі і нема в базі? Найбільше цікавить підвіска і ходова. Раніше, був впевнений що вона однакова. Почав читати форуми, виникли підозри...  hmm 
Дякую. storstark

0

2

Re: Відмінності Люкс від Базової

гідропідсилювач

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

3 Відредаговано Александр007 (2014-03-10 12:14:19)

В базе еще нет abs,,,  а это и другие подшипники.
Жескоть подвески может быть разной.

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

4

OKurylyshyn написав:

гідропідсилювач

В тих об'явах, що я знайшов, підсилювачі є. Без, навіть не зустрічав....

0

5

tihan написав:

Доброго здоров'я smile. Збираюсь придбати МСВ 2009-2011 року. Переглянув форум. Знайшов багато цікавого. Невирішеним лишилося питання між базовою і люкс комплектацією. Що крім кондиціонера, рейлінгів, протитуманок і електропакета є в люксі і нема в базі? Найбільше цікавить підвіска і ходова. Раніше, був впевнений що вона однакова. Почав читати форуми, виникли підозри...  hmm 
Дякую. storstark

в моей базе 2012г есть гидроусилитель, поэтому отличий в ходовой нет. Основные отличия кроме названного выше (кондера, электростеклоподьемников, заднего очестителя стекла, плафона багажника и т.д.) это интерьер: карты дверей без карманов, отсуствие концевиков дверей, вместе установки подушки безопасности пассажира в торпеде бардачек и т.д.

0

6

Александр007 написав:

В базе еще нет abs,,,  а это и другие подшипники.
Жескоть подвески может быть разной.

А ці підшипники на щось впливають? Стосовно підвіски. Почитав, і теж виникли такі припущення, але фактичних доказів не зустрів...

0