Re: Видео с видеорегистраторов
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+ Дастер 1.5, 110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Видео с видеорегистраторов
Сторінки Назад 1 … 73 74 75 76 77 … 251 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Ось мав сьогодні таку неприємну історію.
Все відбулось за секунду, спочатку якось від несподіванки аж злість взяла, а потім як представив чим це моголо закінчитись, аж руки затряслись.
Першим ділом дзвоню в швидку, не дозвонився, потім 102, взагалі гудки не йдуть.
А пацан підбіг і чуть не плаче так просить нікого не викликати, весь час казав що його дома прибють. Викликав свого, як він сказав, старшого, чи то брат, чи родич, з ним вже і говорили, той також просив нікого не викликати, видно дійсно дома гестапо, хоча пацаньонок то нормальний вроді.
Я перед тим як звертати два рази в зеркало подивився, спочатку хотів ранішше припаркуватись, потім побачив місце далі, і жодного разу його не бачив, видно шашки грав між машинами, тепер от подумаю може якийсь дешевий регік ще й ззаді вчепити.
капець...
Ось мав сьогодні таку неприємну історію.
Співчуваю, дуже не приємно. Добре що всі живі, здорові.
Олег, всё сказанное
А не развод ли это ? Аргументы :
- ты нарушил - пересёк сплошную ( очень удобное место для подставы, + люди здесь ищут место для парковки)
- Паренёк держался в мёртвой зоне до твоего манёвра
-у паренька явно просматриваются контуры защиты под брюками и, вроде под локтями
-паренёк не хочет оф. оформления, а вызывает "старших", которые могут быть потом "свидетелями"
- Ну очень уж грамотно-отработано падает паренёк ( прям каскадёр какой-то )
- на скутере номеров нет ( хотя может, зрение изменяет )
-и твоё видео не подтверждает твою правоту, а совсем наоборот.
Кстати, риск скутериста в этой ситуации минимален (правда если за рулём авто не блондинка).
Опять же , всё сказанное , но я реалист.
Удачи.
- ты нарушил - пересёк сплошную ( очень удобное место для подставы, + люди здесь ищут место для парковки)
суцільну з правої сторони, якщо вона крайня, пересікати можна
- Паренёк держался в мёртвой зоне до твоего манёвра
мертвої зони в мене практично нема, весь обвішаний додатковими зеркалами
-у паренька явно просматриваются контуры защиты под брюками и, вроде под локтями
не замітив, хоч і стояв з ним пів години.
-паренёк не хочет оф. оформления, а вызывает "старших", которые могут быть потом "свидетелями"
старший був один і йому аж 20 років, чекали його пів години, з тої адреси де він прописаний якраз стільки топати
- Ну очень уж грамотно-отработано падает паренёк ( прям каскадёр какой-то )
якось зараз не той час щоб таким займатись + це сталось під будівлею ОДА і Обл.Ради, там камер я нарахував 5 штук.
хотілось б почути чому?
Кстати, риск скутериста в этой ситуации минимален (правда если за рулём авто не блондинка).
ну не сказав би, я його міг відбити на припарковані машини, трошкиб різкішше газнув і він влітає головою (без шлема) просто в вікно чобтка або Грандіса.
OKurylyshyn, добре що ніхто не постраждав.....
OKurylyshyn,
Сочувствую , надеюсь повреждения не большие.
Как порешали c мотопедистом ?
Сочувствую , надеюсь повреждения не большие.
та ні, невелика вмятина на крилі, витягнеться вакуумним способом і трошки царапини, зашліфуються.
Как порешали c мотопедистом ?
дали 400грн, бо більше не мали і розписку при відках написали.
OKurylyshyn, співчуваю.
Це здається те саме місце де ти мене паркував, вгорі від лощі Ринок.
Це здається те саме місце де ти мене паркував, вгорі від лощі Ринок.
точно, якраз хотів зупинитись і в центр піти.
дали 400грн, бо більше не мали і розписку при відках написали.
Неужели затраты покроются сумой в 400 грн? У нас за такие деньги никто жопы не подымет...
У нас за такие деньги никто жопы не подымет...
Львов - замечательный город
олег по каско восстановит всё равно
А разве что бы замутить по КАСКО ментов вызывать не обязательно?
Майский Кот, в некоторых СК есть такая опция при сумме ущерба меньше определенной суммы (у меня 5к - 2 раза в год) без ГАИ.
Выехали опять эти двухколесные . Олег, все обойдется, на подставу не похоже, скорость большая была, никто так не будет рисковать. Года три назад мне въехала бабушка на мопеде в зад, мопед китайский , весь пластик по всей дороге разлетелся, рядом стоял беркут какого то хрена на дороге, у меня к ней претензий не было ( была только одна мысль, лишь бы инфаркт ее не разбил прям на глазах у беркута) собрал остатки мопеда на обочину, спросил может скорую надо, подозвал беркут сказал при них что никто претензий не имеет и уехал, потом неделю не спал, думал а вдруг подстава, бампер целый остался задний только царапина, так и продал. Все будет хорошо.
суцільну з правої сторони, якщо вона крайня, пересікати можна
Вот этого я и не учёл. Надо освежить знания ПДД.
Поэтому и :
Хорошо, что все хорошо закончилось.
Неужели затраты покроются сумой в 400 грн? У нас за такие деньги никто жопы не подымет...
Там нічого страшного не було. Трошки загнулось крило і царапини на крилі і бампері.
Сьогодні заїхав на фірму, вмятину вакуумним способом витягнули і всі царапини полірнули, як нове.
За все 150грн + 45 хв. роботи. Правда прийшлось ще розвал зробити, бо основний удар пішов в колесо, а це ще 120 грн.
Ітого 150 + 120 = 270 грн.
Після подзвонив тому хто дав гроші і сказав що віддам 130грн що залишились.
нема потреби, пошкодження мінімальні.
Олег,Ви добра людина.
Олеже, я чомусь навіть і не здивувався
Олег, все обойдется, на подставу не похоже
Сьогодні говорим з тим пацаном якого малий викликав, сказав що батьки повезли в лікарню, хоча це я повинен був зробити.
Довго його мучив щоб дав телефон когось з батьків, ледве з нього витріс.
Подзвонив до мами, спитав що до чого, виявляється легкий струс мозгу і зломані 2 пальці, по великому на обидвох руках. З пальцями все гаразд, зміщень нема, поставили на місця і загіпсували, а от з струсом на всякий вирішили до понеділка в лікарні залишити, поспостерігати. Малий партизан, не зразу признався, лікарі його довго крутили щоб насправді сказав що сталось, бо в його версію не вірили, не признався, лише потім мамі втіхаря сказав. В принципі з цього моменту могли початись в мене неприємності з слідчими і т.д. Хоча батьки самі зрозуміли що це нічого не дасть, тому залишили в силі легенду сина.
Хоч і не рахую себе винним, дещо зробив не так (треба було шпаків не слухати і визвати хоча б батьків на місце події), а всерівно мучить в середині. Запропонував мамі будь-яку доромогу в разі необхідності, залишив телефон.
Буду надзвонювати кожен день, питати як справи, поки з лікарні не випишуть.
От така от вроді дрібниця, а двіжухи могло бути о-го-го.....
Буду надіятись що все обійдеться.
На фиат линея подрезал и даже не извенился. с 0.13
я дал левее и притормозил, иначе с права протер бы весь бок.
хотел он объехать грузовик когда я находился с лева.
На следущем светофоре не сдержался подъехал к нему и высказал пару не хороших слов (на видео не выложил).
Саш,не заметил, где ты дал левее как ехал по полосе так и ехал
Саш,не заметил, где ты дал левее
как ехал по полосе так и ехал
С этого момента я собирался ехать прямо, так как был в левом ряду.
Но пришлось дать левее до разделительной и притормозить.
Просто нет камеры с права и не видно как он шол в плотную к борту .
Сторінки Назад 1 … 73 74 75 76 77 … 251 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Видео с видеорегистраторов
Згенеровано за 1.532 секунд(и), виконано 93 запитів