1

Тема: Прокоментуйте, пліз...

Вітаю усіх щасливих власників Логана. :storstark: Можливо такі теми вже з"являлись на форумі, але... Розумію, що можна прочитати весь форум і більше не задавати питань, але часу, як кажуть, обмаль.
Буду вдячний, якщо хтось вискажеться с приводу комплектації автомобіля - що буде корисно, а що ставити не варто. Маю на увазі, кондішн, АБС, диски 14,15", протитуманки тощо. Бо хочеться всього й одразу, але можливості... ;) не відповідають бажанням.
Вдячний за коментарі... :rock:

0

2

Re: Прокоментуйте, пліз...

В порядке убывания, сугубо мои требования к Логану: экономичный 1,4 движок, кондей, цвет Pearl, подушка пассажира, БК, аудио, противотуманки. В результате "нарисовался" Лауреат. Правда без подушки пассажира, на момент покупки не было в наличии такого автомобильчика, но зато с CD-магнитолой "на шару" :retas: А АБС у бати стоит, я его действия так и не прочувствовал, даже на мокрой дороге.

Dacia Logan 1.4 Laureate 2006 - был
VW Polo sedan Comfortline 2017.
  0

3

Для "души" - Задние ЭСП, литые диски, двиг. 1,6. Можно отказаться.
Кондеем, ГУР и АБС пользуюсь постоянно, поэтому пригодяться (потом ведь не доставишь без головняка).
Туманки - еще не определился, нужны они или нет... Осень-зима покажет.
Передние ЭСП - очень прикольно - нравиться, но можно и покрутить шарманку.
Мафон - без него не жизнь - каторга... Хотя обходился ж как-то и без него...  :rolleyes:
Сигналка - оч-чень нежелательно отказываться от неё

Кто хочет - тот ищет способ, кто не хочет - ищет причину!
  0

4

ГУР, ЭСП - передние, 1,6 - обязательно (ИМХО), кондей (по бабкам - мне лично их на него не хватило), музыку лучше поставить самому отдельно по своему вкусу, т.к. родная магнитолка не читает МР3 файлы, диски - достаточно 14" (если брать не "Лауреат"), как выяснили на форуме практичней - обычные штамповка, а не литые, хотя последние козырнее, туманки - желательно, но не обязательно (можно всегда доустановить потом без особых проблем, не то что кондей), АБС - если остаются бабки после всего остального...
Бажаю успіхів у виборі правильної комплектації !  rock

Suzuki SX4 New (S-Cross)

Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
  0

5

ГУР, передниеЭСП, колёса15", Магнитола СД, от кондея отказался-обдув салона и так хороший, противотуманки, двигатель 1,6, колёса по сезону зима- сталь, лето- литые

Рад видеть всех в добром здравии
  0

6

Сколько людей - столько мнений. Для меня основным было наличие кондиционера,
остальное от финансовых возможностей. Для города считаю подходит более экономичный 1.4.

0

7

Кондей первое дело!!!!
Сам прочувствовал! Вот не взял теперь буду выкидывать штуцер!
А вообще нужно брать все чтобы потом не жалеть, что не взял и теперь так дорого стоит все поставить!

0

8

2 bomos
От не думав, що кондішн  так вже необхідний... Тим більше гроші не маленькі.

Я знаю напевно, що магнітола повинна бути своя. Бо жодна з встановлених на логані (навіть  з МР3) мене не влаштує - ну така я людина. :retas:
Дякую всім за відповіді, але прошу окремо прокоментувати ABS. Хто небудь переконався в корисності цієї штуки?

0

9

АБС штука дуже корисна влітку і небезпечна взимку.
якщо не маєш пристойного стажу їзди без нього - бери не пожалкуєш, якщо маєш - всеодно бери, перевчишся...

голая база в белом цвете
  0

10

а я вот по трассе покатался, и подумалось мне, что 1.6 был бы очень не лишним. тааааааакие тягучие обгоны получались на скорости около 100 и выше. частенько даже до 3-й приходилось опускаться... в городе в нем нужды нет.
кондей таки да - вещь не лишняя, да и передние ЭСП стоят своих денег.

0

11

Юра написав:

АБС штука дуже корисна влітку і небезпечна взимку.
якщо не маєш пристойного стажу їзди без нього - бери не пожалкуєш, якщо маєш - всеодно бери, перевчишся...

Я завжди знав, що ABS - вельми корисна річ, але чув що на Авео, наприклад, робота ABS незадовільна й навіть небезпечна... :o

0

12

Farg0 написав:

Я знаю напевно, що магнітола повинна бути своя. Бо жодна з встановлених на логані (навіть  з МР3) мене не влаштує - ну така я людина.

Цікаво, чим же гірша встановлена інша? Хіба шо більш сучасніше виглядає і має можливість читати додаткові файли, та й ще за ті ж гроші, що коштує рідна логанівська  dumbom
Щодо кондюка, то відчуваєшь його нестачу лише у спекотні місяці.

bomos написав:

А вообще нужно брать все чтобы потом не жалеть, что не взял и теперь так дорого стоит все поставить!

не все - кондей - да, дороже установить, а туманки, литье,магнитолу - дешевле самому прикупить.

Suzuki SX4 New (S-Cross)

0

13

Цікаво, чим же гірша встановлена інша? Хіба шо більш сучасніше виглядає і має можливість читати додаткові файли, та й ще за ті ж гроші, що коштує рідна логанівська  dumbom
Щодо кондюка, то відчуваєшь його нестачу лише у спекотні місяці.

Знаєш - дійсно виглядає сучасніше. По друге - треба дивитись яка потужність на виході... А ще є не тільки МР3, а й ДВД...

0

14

Farg0 написав:

Буду вдячний, якщо хтось вискажеться с приводу комплектації автомобіля - що буде корисно, а що ставити не варто.

Кондишн, пер. стеклоподьемники и про стюардессу не забудь. :P

Dacia Logan 1.4 Ambiance Torreador
  0

15

Если упор в сумму все таки есть, то реально можна с экономить только на конди-ре, ну и цвете не металлик, противотуманки только для дизайна, свет и так зачетный!

Стеклоподьемники доставить проще всего, на ГУР нужно потритиься, я жалею что не взял!

Музыку лучше взять потом но нормальную!

KIA Sportage III Prestige 2.0CRDI AT AWD
  0

16

Farg0 написав:

По друге - треба дивитись яка потужність на виході... А ще є не тільки МР3, а й ДВД...

- В сучасних магнітолах цінового діапазону 150-200 і більше умовних єнотів потужність на виході 50 вт х 4. Є й ДВД, але це задоволення коштує дещо дорожче, а без монітору взагалі втрачає сенс. Хто має можливість купувати ДВД-Челенджер їздить, як правило, на більш дорогих іномарках.

OZZY написав:

то реально можна с экономить только на конди-ре, ну и цвете не металлик, противотуманки только для дизайна, свет и так зачетный!

- на металлике я бы никогда не экономил, - это совеобразная мощная антикорзащита железа и экстерьер-респект. Ну и туманки - отнюдь не дизайн. Во 1-х, безопасность при плохой видимости и доп.свет в темное время суток в сложных климатических условиях. Дизайн - на самом последнем месте. А света, если не ксенон, много не бывает.  dumbom

Suzuki SX4 New (S-Cross)

0

17

Farg0 написав:

Вітаю усіх щасливих власників Логана. storstark Можливо такі теми вже з"являлись на форумі, але... Розумію, що можна прочитати весь форум і більше не задавати питань, але часу, як кажуть, обмаль.
Буду вдячний, якщо хтось вискажеться с приводу комплектації автомобіля - що буде корисно, а що ставити не варто. Маю на увазі, кондішн, АБС, диски 14,15", протитуманки тощо. Бо хочеться всього й одразу, але можливості... wink не відповідають бажанням.
Вдячний за коментарі... rock

Куме, вітаю на форумі  storstark   rock 
Я так розумію тесть довго не вагався  smile

Обісранець і засранець - це концептуально різні ознаки потенційно споріднених речей. (с) Dron
Бо найважливіші речі у світі дуже прості (с) Прохасько
  0

18

rozumnyk написав:
Farg0 написав:

Вітаю усіх щасливих власників Логана. storstark Можливо такі теми вже з"являлись на форумі, але... Розумію, що можна прочитати весь форум і більше не задавати питань, але часу, як кажуть, обмаль.
Буду вдячний, якщо хтось вискажеться с приводу комплектації автомобіля - що буде корисно, а що ставити не варто. Маю на увазі, кондішн, АБС, диски 14,15", протитуманки тощо. Бо хочеться всього й одразу, але можливості... wink не відповідають бажанням.
Вдячний за коментарі... rock

Куме, вітаю на форумі  storstark   rock 
Я так розумію тесть довго не вагався  smile

В цьому є й твій вагомий внесок. Тепер треба визначити слабкі та сильні сторони. :alc:

0

19

Кондишн, пер. стеклоподьемники и про стюардессу не забудь.

Стюардеса завжди потрібна екіпажу! :D

- В сучасних магнітолах цінового діапазону 150-200 і більше умовних єнотів потужність на виході 50 вт х 4. Є й ДВД, але це задоволення коштує дещо дорожче, а без монітору взагалі втрачає сенс. Хто має можливість купувати ДВД-Челенджер їздить, як правило, на більш дорогих іномарках.

Це відносно... Ченджер можна й не встановлювати, як і дісплей. Але згодом можна й таке собі дозволити.

Если упор в сумму все таки есть, то реально можна с экономить только на конди-ре, ну и цвете не металлик, противотуманки только для дизайна, свет и так зачетный!

2 OZZY
справа не в грошах, а втому варто брати те, чи інше, або ні. Просто нехочу переплачувати за те, що насправді "на швидкість не впливає". ;)

0

20

Farg0 написав:

Просто нехочу переплачувати за те, що насправді "на швидкість не впливає".

- тоді бери "базу" білого кольору !  sad

Suzuki SX4 New (S-Cross)

0

21

mekena написав:
Farg0 написав:

Просто нехочу переплачувати за те, що насправді "на швидкість не впливає".

- тоді бери "базу" білого кольору !  sad

big_smile Добре, поставлю питання руба - чи варто встановлювати кондишн. Маючи уявлення про нього на інших авто, мені здається, що ні. Краще вже клімат контроль, але чи можливий він на Логані?

0

22

Farg0 написав:

Бо хочеться всього й одразу, але можливості... wink не відповідають бажанням.

Farg0 написав:

справа не в грошах, а втому варто брати те, чи інше, або ні.

Ну для начала нужно определиться! http://smiles2k.net/smiles/lol_smiles/yelclap.gif

Если второй, то бери Фабию или Фиестуhttp://smiles2k.net/smiles/lol_smiles/rollsmile.gif

KIA Sportage III Prestige 2.0CRDI AT AWD
  0

23

Farg0 написав:

Краще вже клімат контроль, але чи можливий він на Логані?

- питання дещо про інше. Купуючи Логан, яку комплектацію обрати? Кондишн є однією із опцій Логана. Клімат-контролю не передбачено заводом-виробником. Звісно, клімат-контроль краще, але Логани ним не комплектуються. Отже, кожний вирішує сам: витрачувати 790 єврів, щоб 1,5-2 місяці на рік їздити в комфортних умовах, чи перетерпіти можливу спеку і заощадити немалі гроші. Тобто, цю ситуацію регулює власний фінансовий стан покупця....

Suzuki SX4 New (S-Cross)

0

24

mekena написав:

щоб 1,5-2 місяці на рік їздити в комфортних умовах,

Это у вас, а у нас 3 мес. полная ж@ без кондиционера.

Dacia Logan 1.4 Ambiance Torreador
  0

25

Vlad написав:
mekena написав:

щоб 1,5-2 місяці на рік їздити в комфортних умовах,

Это у вас, а у нас 3 мес. полная ж@ без кондиционера.

В Києві, як на мене, максимум днів десять на рік (загалом) я відчуваю що кондишін конче непотрібен. В інші спекотні дні вистачає або відкритого вікна або штантого обдуву  download

Обісранець і засранець - це концептуально різні ознаки потенційно споріднених речей. (с) Dron
Бо найважливіші речі у світі дуже прості (с) Прохасько
  0