Re: Расход газа
логан 2007 1,4 база 199169км пробега трасса 20%
zverenishek, який двигун, пробіг траса чи місто?
БК навіть бензину показує менше ніж реально споживає авто.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Расход газа
Сторінки Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 54 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
zverenishek, який двигун, пробіг траса чи місто?
БК навіть бензину показує менше ніж реально споживає авто.
7,67л в таких режимах це взагалі супер.
обычно настраивают . чтоб 10л газа было
Расход газа стабильный 7,2-7,5 в смешанном режиме от заправки до заправки по чеку + 0,5-0,7 бензина на 100 км
В мене останній замір 8,75. Пробіг 800км. З них десь 250км містом. Оберти 2500-2700.
Трохи багато, думаю надувають на АЗС.
RUNO, з тобою порівнювати не реально. Ти краще висвітли таку інформацію:
1 - свічки, наскільки БК показав меншу витрату з аналогічними?
2 - тиск в шинах, наскільки менше бере при більшому тиску?
3 - самі шини, скільки дали економії у порівнянні зі штатними?
4 - оберти та передача, наприклад я на 5-й намагаюсь їхати 2500, не менше. А ти?
5 - що ще допомагає економити. Наприклад по трасі їдеш з ДХО, а я їду з ближнім і світиться все, що тільки може. Десь бачив інфу, що це дає до 5% більшу витрату палива.
Народ, расход по городу тоже у всех разный
т.к. пробки в Киеве это одно, а меньший город - савсем другое
з.ы.: считаю реально-оптимальным расходом - 8,5-9литров в смешанном режиме, меньше это уже танцы с бубном...
Т.е. после каждой заправки, я прикидываю расход, до 9 литров - гуд!! Получилось 8 литров, я молодец )
Ти краще висвітли таку інформацію:
Свічки Денсо VK20 іридієво-платинові. Масло Тотал Кварц Енерджі 0W30. Гума Нокіан Грін 2,4-2,6 бара. Це все допомагає економити але мені важко казати на скільки. Гума дійсно має кращий накат в порівнянні з Дебікою. Думаю десь 0,2-0,3, може навіть 0,5 л на 100 км. Масло теж має енергозберігаючі властивості. На таких свічках тяга краще, тому витрати пального залежать від бажання тиснути на акселератор. А іноді в місті подобається погарцювати. По обертам - в місті можу притопити до 5000 тис обертів. На трасі їду 70-80 км на годину в крейсерському режимі, якщо на гірку, то збільшую швидкість але не більше 100 км на годину. З гірки якщо потрібно - гальмую двигуном
мои личные данные : заправляюсь на 200 грн - это 26,7 литров Газа-мустанг на WOG. проезжаю где-то 345 км. из них 85% - трасса, 15% - город. расход где-то 7,6 литров получается. на трассе стараюсь 90 - 100 км/ч не больше. при этом показатель расхода по БК - 5,6 литров. т.е. разница (коеффициент) - 2 литра. свечки и увеличение давления в шинах - сам задумывался над этим.
ри этом показатель расхода по БК - 5,6 литров. т.е. разница (коеффициент) - 2 литра. свечки и увеличение давления в шинах - сам задумывался над этим.
У меня БК внешний. Я его откалибровал соответственно расхода по чекам. Давление в шинах начинает играть роль где-то ниже 2,3 атмосферы. Все что выше - разницы практически не заметно. По моим наблюдениям. Свечи да, для газа лучше иридиевые. Они веселее разгоняют фронт пламени а газу это необходимо, ведь он медленно горит. Хотя кто знает, может еще имеет значение скорострельность газовых форсунок? Не уверен, но предполагаю
По обертам - в місті можу притопити до 5000 тис обертів.
Це називається з 2-ї на 5-ту? Ці оберти тимчасові. Мене цікавлять ті на яких ти їдеш. Думаю яво не більше 2500, напевно 1800-2300
Давление в шинах начинает играть роль где-то ниже 2,3 атмосферы
Не засікав наскільки?
Свічки Денсо VK20 іридієво-платинові. Масло Тотал Кварц Енерджі 0W30. Гума Нокіан Грін
Заряженый такой Логан! ;-)
Не засікав наскільки?
Ні. Взагалі економія палива дуже змінна величина. Наприклад я завжди на трасі в деяких з'їздах с гірок засікаю швидкість. Наприклад заходжу на спуск на швидкості 60 км на годину. На виході з горки швидкість 85 км на годину. Наступного разу захожу на тій же швидкості а на виході з піке 75 або 80 км на годину. При цьому вага машини приблизно одинакова. Що ж так може заважати набирати максимальну можливу швидкість? Це швидкість й напрямок вітру, це температура повітря і його вологість, температура дорожнього покриття, що дуже впливає на тертя в узлах трансмісії, на тиск в шинах та їх жорсткість. І це тільки трансмісія. В самому двигуні впливає якість мастила, якість свічок, повітряного фільтра, якість приготування паливної суміші та відведення продуктів згоряння. Всі ці фактори постійно змінюються в деяких межах. Щоб стверждувати, як впливають іридієві свічки на економію палива, потрібно всі інші параметри зробити сталими, що неможливо зробити нам, як звичайним водіям. Тому я вважаю, що єдиний спосіб вирахувати динаміку економії - статистика. Судячи з моєї статистики, витрати газу приблизно на тому ж рівні, можливо 0,1-0,2 літра менше за рахунок свічок. Більше стверджувати не можу, щоб не ввести в оману. Но "прьот" машина класно. Наберусь наглості стверждувати, що мій МСВ самий швидкий в наборі швидкості с усіх МСВ-шок, які не перероблювались під форсування
о "прьот" машина класно.
Відколи помітив?
Відколи помітив?
Я помічав покращення динаміки часто. Спочатку тисяч зо 20 обкати поступово їхала все цікавіше. Поставив енергозберігаючу гуму, знову помітив. Перейшов на ГБО, нове мастило й свічки - теж.
доездился. на 26,7 литрах проехал тока 318 км. при этом БК показывет что расход 5.5 литра, использовано топлива 17,8 литров, коеффициент 1,5 - т.е. 5,5 на 1,5 = 8,2 литра расход. если считать по пробегу и деньгам расход где-то такой же. правда теперь соотношение 60% трасса. 40% - город. С утра качну шины в рекомендованные параметры 2,2 спереди, 2,4 сзади. может что-то получится.
ну что шины подкачал 2,2 и 2,4 - результат расхода такой же. не помогло. последнее время попробовал разный газ : и от ОККО, Укрнафта, WOG, у нас открываются заправки БРСМ. что скажете за ихний газ?
ну что шины подкачал 2,2 и 2,4 - результат расхода такой же. не помогло. последнее время попробовал разный газ : и от ОККО, Укрнафта, WOG, у нас открываются заправки БРСМ. что скажете за ихний газ?
Общие вчепятления тут: http://www.logan.in.ua/forum/topic9793- … brsm.html. На их газе проехал около 25000. Нравицо.
Кстати, скидка накопительная на газ продолжает действовать маx48коп, на бенз около 20 оставили.
газ как газ. На всем вышеперечисленном машина едет одинаково и с одинаковым расходом. Разница может быть только в недоливе.
А вааще газ это не соляра для наших 1.5 CDI, над которой колдовать приходится, иначе топливная умирает за одну заправку. С газом все проще - он одинакового качества у всех, расход и езда одинакова. Поэтому нужно заправляться у проверенного (знакомого) заправщика. По ценам СТС, Барс и др. их скидывают, когда на вывесках одинакова с другими брендовыми.
бак 48 литров, залил 10 литров для настройки ГБО (из них я думаю 1 литр съели точно, а можеи и все 2). И потом еще 30 литров газа. На этом объеме проехал 373 км. Притом отсбда надо отминусовать мертвый объем, который по словам установщиков составляет 2 литра. Таким образом на 373 км потратил примерно 37 литров газа. то есть примерно 10 литров на 100 км смешаного режима. нормально как по мне.
Привет Максим.В принципе нормально,но можно и поднастроить ;-).А у кого ставил газовую?
Привет Максим.В принципе нормально,но можно и поднастроить ;-).А у кого ставил газовую?
Автогазсервис на 40 лет Победы, 72 в Кировограде
Понятно, а какое оборудование поставил?
Понятно, а какое оборудование поставил?
STAG-4, редуктор BIGAS, форсунки Барракуда, тор на 48 литров.
Понял.Я забыл,что у тебя Сценик а не Логан ,для двух литрового двигателя,расход нормальный.
Понял.Я забыл,что у тебя Сценик а не Логан ,для двух литрового двигателя,расход нормальный.
ну да.
Сторінки Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 54 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Расход газа
Згенеровано за 0.200 секунд(и), виконано 86 запитів