Тема: Допомога українським десантникам!!!!!!!!!!!!!!!
Значить така штука..... мій плем"янник із 95-ї аеромобільної там...в АТО. Хлопці тримаються стійко,..... да... тяжко, але тримаються. Біда в тому, що в них нічого нема--------голі і босі, що тут приховувати....МІй племяш виявляться один із району там, тому підключили сільраду і районний военкомат для збору коштів на саме головне- броник і кевларову каску. Гроші зібрали, зараз вирішується питання покупки-доставки цієї єкіпіровки. Питання в іншому....хлопці просять дуже солодкого.......бо сухпаї вже видають розкрадені-без згущонки і через раз без тушонки.
Прохання до тих хто не байдужий....хто щось може чимось допомогти із консервації в твердій тарі . Гроші не потрібно- потрібно в першу чергу їжа. Хлопці просять згущонку, і якщо буде тушонка теж не проти. Цукерки і печиво не потрібно бо, поки доїде з них буде...самі знаєте що.
Про розвод тут писати не потрібно, всі можуть спитати у Lavrika і він підтвердить що я рельна людина, яка ні від кого не ховається. Мій мобільний
(095) 867-76-51 Юрій. Повторюю ----грошей не потрібно, потрібно згущонка і тушонка в залізних банках.
P.S. Зевса і адміністрацію особисто прошу відразу чистити тему від непотребу без жалю........якщо появиться. Хоча я надіюсь, що до цього не дійде.
Настоящий мужчина не должен сожалеть о двух решениях в жизни: о своей жене; о своём автомобиле...сам выбирал. (не моё, но правда и, защита от нытиков)