976

Re: Газовое оборудование для Логана

Oleg Pili написав:

Позвонил установщикам... говорит на газе расход больше будет... Грю так может бедная смесь? грит если будет бедная смесь, загорится чек...

Я же говорил, нужно - сказать машина не едет! Вааще не едет, лампочки чек нет, сгорела.
Не знаю как у Логана, но в Опеле чек загорается при коррекции 25%.
Нужно подключаться и смотреть карты, тогда все будет ясно.
Было бы дело в Киеве - посмотрел бы. Прога под Кубокс+ есть а сайте. Контроллер хороший.
В общем,  без звонка заехать к ним, мол посмотрите, машина не едет.
Диметры дюз можно посмотреть самому и сверить их по таблице. Мне изначально высверлили 1.8, хотя по таблице должно было быть 2,5. Машина тоже тупила, выпуск перегревался, выскакивал чек.

0
Спасибо сказали: Oleg Pili1

977

Серинький написав:

Oleg Pili, Ноутбук є?

можу взяти на роботі... Але шнурів і іншого не має...

майстри мать їх, підключалися до спец. виведеного розьєму під капотом, і до штатного в бардачку, до речі який вони паяли разів зо два...

Логан 1,6 2010 р.в. Laureat був.
Зараз ВАЗ 2102 1979 р.в.
  0

978

Серинький написав:

ОБД з логанами не дружить. Перевірений навіть на собі факт.

А який у вас блок керування? я також читав таку інфу... При виборі комплекту якзаявили про ОБД, я сказав те що знав, на Логанах не робить... Кажуть зробимо... Зробили блін.

Зараз ВАЗ 2102 1979 р.в.
  0

979

Моя тобі порада - роби для початку шнурок http://gazmap.ru/dopolnitelnoe-oborudov … -dlya-gbo.

ось готовий без фішки http://vagcom.com.ua/gbo-adaptery/unive … -dlya-gbo/

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

980

Oleg Pili, ELM-ку маєш, щоб глянути паливні корекції?

Blue MCV 1,6 Ambiance 2008  LPG 190Мм (15.08.2017)
  0

981

Oleg Pili написав:

А який у вас блок керування?

Зеніт про обд. На мене на ТИ!!! Справа в тому, що обд бере показники довгострокової і короткострокової корекції, а в Логані вони  відображаються чомусь не завжди правильно. Це перевірили вже всі нормальні майстри. Скільки перекурив форумів і перепитав особисто.

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

982

Серинький написав:

Моя тобі порада -   ось готовий без фішки http://vagcom.com.ua/gbo-adaptery/unive … -dlya-gbo/

Тобто, Сергій, я купляю даний шнур, універсальний або інший із представлених, потім беру ноут, качаю прогу на Стаг Кубокс+, якщо вона є, і можу дивитися і міняти настройки...?

rk03 написав:

ELM-ку маєш, щоб глянути паливні корекції?

rk03 написав:

тимаєш на увазі таке? http://elm327.com.ua/elm327-usb.php

Ні не маю...

Зараз ВАЗ 2102 1979 р.в.
  0

983

Oleg Pili написав:

Тобто, Сергій, я купляю даний шнур, універсальний або інший із представлених, потім беру ноут, качаю прогу на Стаг Кубокс+, якщо вона є, і можу дивитися і міняти настройки..

Так,  якщо з обладнанням все нормально. Хоча б будеш бачити що відбувається в системі. Проги завжди доступні.

0

984

Oleg Pili написав:

Ні не маю...

Тоді шнурок і прога. та незабуваємо, що всі підключення реєструються в прозі.

0

985

rk03 написав:

Тоді шнурок і прога. та незабуваємо, що всі підключення реєструються в прозі.

Це не страшно, якщо нічого не змінюєш. Установщики в історію підключент не дивляться, їм нема коли.

0

986 Відредаговано Георгич (2014-07-28 14:59:09)

Oleg Pili написав:
rk03 написав:

тимаєш на увазі таке? http://elm327.com.ua/elm327-usb.php

Ні не маю...

Нічого, на початковому етапі вона не треба.

0

987

Oleg Pili написав:

Тобто, Сергій, я купляю даний шнур, універсальний або інший із представлених, потім беру ноут, качаю прогу на Стаг Кубокс+, якщо вона є, і можу дивитися і міняти настройки...?

Абсолютно точно. Також є форуми по ГБО, там все розжують.
Ось прога, схема та інструкція http://www.ac.com.pl/ru/doc/346/program … uzhivaniyu

0

988

Георгич написав:

Установщики в історію підключент не дивляться, їм нема коли.

Це добре.

Георгич написав:

Нічого, на початковому етапі вона не треба.

Q-box корекції покаже.

0

989

Читаю и думаю - столько гемора с этим ГБО wink
А кто знает - есть в Днепропетровске такие места, чтобы помогли с выбором, поставили недорого, качественно, как себе, без на-балова?
Чтоб потом не жалеть и мануалы не курить?
Или это нереально?

Renault Kangoo II Model type KW08 02.2014 1.5 dCi K9K 66kW logan.in.ua
"Кевин" drive2.ru
DACIA Logan 1.4Mpi Ambiance 2007 - продан
Daewoo Matiz 1.0 Best 2007 - продан
  0

990

Abashyn написав:

Или это нереально?

Не ну вроде взрослый человек, а такие вещи пишешь-- недорого, качественно и без нае... ва. Кури мануалы и ставь сам-- вот и будет не дорого, качественно и без .... Сам через это проходил, поэтому могу сказать, что все заморочки не у тех, кто ставил сам, а кто доверился "мастерам", не удосужившись хоть чуток вникнуть в процесс. В результате один фиг, нужно курить мануалы и доделывать самому. Исключения конечно есть, но тогда про недорого нужно забыть.

MCV-1.6 Ambiance фаза2 2009, ГБО, газовая прошивка
  0

991 Відредаговано Георгич (2014-07-30 09:48:55)

alexei74, полностью поддерживаю, но стоит добавить один нюанс, который все и определяет - ЧЕЛОВЕК РЕШИВШИЙСЯ ПОСТАВИТЬ ГБО НЕ ПРЕДСТАВЛЯЕТ ВСЕГО ОБЪЕМА РАБОТ.
Он думает, это как на сервис заехать и сделать ТО или полудневный ремонт чего то.
А во после установки этого ГБО он понимает, что остался с ней один на один и тут выхода 2: либо прессовать установщика и искать толкового спеца, или влазить самому с головой.
Но это понимаешь опосля.

0

992

Abashyn написав:

А кто знает - есть в Днепропетровске такие места

Есть толковый человек в Днепродзержинске.

0

993

alexei74 написав:
Abashyn написав:

Или это нереально?

Не ну вроде взрослый человек, а такие вещи пишешь-- недорого, качественно и без нае... ва. Кури мануалы и ставь сам-- вот и будет не дорого, качественно и без .... Сам через это проходил, поэтому могу сказать, что все заморочки не у тех, кто ставил сам, а кто доверился "мастерам", не удосужившись хоть чуток вникнуть в процесс. В результате один фиг, нужно курить мануалы и доделывать самому. Исключения конечно есть, но тогда про недорого нужно забыть.

Спасибо - ты очень помог wink
Недорого - это не бесплатно.
Я не хочу и не буду курить мануалы - проще не ставить - мне есть чем другим заняться wink

Renault Kangoo II Model type KW08 02.2014 1.5 dCi K9K 66kW logan.in.ua
"Кевин" drive2.ru
DACIA Logan 1.4Mpi Ambiance 2007 - продан
Daewoo Matiz 1.0 Best 2007 - продан
  0

994

ось готовий без фішки

при подключении стаг4 умерло два таких преобразователя а стаговские работают нормально да и цена увеличина в три раза

Renault Logan-1.4  2011г  ГБО Ланди Рензо ЭВО форсунки Hana вариатор Микролуч
  0

995

lomaka написав:

ось готовий без фішки

Вибач не бачу нічого...

Питання... В який термін я повинен зареєструвати газ в МРЕВ з моменту встановлення ГБО, по закону, підскажіть...?

Зараз ВАЗ 2102 1979 р.в.
  0

996

10 дней действует справка об установке..

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
  0

997

10 днів....
На момент установки (18.07.) не було бланків на СТО, приїхав забрати 23.07. і попросив заповнити 28.07.
Сьогодні 30.07. іду реєструвати....

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

998

_AlexSander_ написав:

10 дней действует справка об установке..

підкреслюю робочих...Сам ставив на облік трошки пізніше, в ДАІ не звернули увагу.

0

999

Ще одне питання... Заправка и температура повітря... Правда що при заправці в жару (в яку заправлявся, було близько +32*) мені могли задути трішки парової фракції???  І скільки її могли задути на 40 літрах газу???

тобто правда чи ні, що потрібно заправлятися якомога нижчій температурі?

Зараз ВАЗ 2102 1979 р.в.
  0

1,000

вчера около 8 вечера стоял на заправке. очередь была )

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
  0