Тема: еду во Львов где есть что пить куда смотреть.....
Друзья еду во ЛЬВОВ 20 числа первый раз на машине. насоветуйте где остановится где парковатся что посмотреть.....
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → еду во Львов где есть что пить куда смотреть.....
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Друзья еду во ЛЬВОВ 20 числа первый раз на машине. насоветуйте где остановится где парковатся что посмотреть.....
Главное не едь по дороге Львов-Тернполь, а так уже на форуме тем про Львов немеряно, в поиске все есть))):
http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic.php?id=13257
Это точно. Тоже буду ехать через Львов, но хочу еще и в Карпаты и Мукачево. А во Львов через Житомир и Ровно. Однозначно будет комфортнее и быстрее.
Запитання до Львів'ян. Планую відвідати концерт на Львів арені. Буду їхати авто. Так от, яка там ситуація із парковками під час таких заходів? Безпечно залишати авто? І в якому секторі краще паркуватися? Дякую за відповіді.
shadow777, Если на концерт ОЕ, то можешь хоть у меня во дворе оставить под окнами - более менее спокойно. Когда-то товарисч Ptah так и сделал - на футбол приезжал. Пешком до стадиона около 20 минут.
помня состояние дорог во Львове, я бы туда на своей машине ни за что не поехала ... максимум до въезда в город, а там на трамвайчике ...
Обратись К Олегу(OKurylyshyn) был я в ихнем прекрасном городе он очень мне помог и встретил с поезда и подвез на квартиру, за что ему огромное спасибо
и еще есть наши одноклубники во Львове, так что рад за тебя что посетишь этот красивый город
Drakosha, нее, к Евро 2012 центр Львова сильно подремонтировали. Ехать можно, но медленно, из-за тянучек.
shadow777, Если на концерт ОЕ, то можешь хоть у меня во дворе оставить под окнами - более менее спокойно. Когда-то товарисч Ptah так и сделал - на футбол приезжал. Пешком до стадиона около 20 минут.
Було діло. Паша за "товарисч" .... . А йти там дійсно недалеко.
помня состояние дорог во Львове, я бы туда на своей машине ни за что не поехала ... максимум до въезда в город, а там на трамвайчике ...
Був на днях, їздити можна, правда повільно, і в центрі важко парканутися.
Хз, дороги всі відремонтовані. Дуже багато де переклали повністю бруківку. Реально не знаю де є в самому місті погана дорога.
Запитання до Львів'ян. Планую відвідати концерт на Львів арені. Буду їхати авто. Так от, яка там ситуація із парковками під час таких заходів? Безпечно залишати авто? І в якому секторі краще паркуватися? Дякую за відповіді.
Ситуація нормальна, я на попередньому концерті в травні залишав машину біля самого стадіону. Там є два варіанти:
Перший - залишити машину на стоянці біля гіпермаркету Кінг-Крос(Ашан). Від нього до стадіону йти десь 20-30 хвилин
Другий - на стоянці біля самого стадіону. Стоянка велика, проблем із місцем впринципі нема. Раджу приїхати трішки швидше, і залишити машину на найближчій стоянці від дороги. Виїзд займе хвилин 10-15 напевно. Так що тут вже самі вирішуйте
Якщо є ще питання - запитуйте
Так в місто заїжзджати не потрібно, арена одразу біля з'їзду з об'їзної. А дорога там гуд.
Pashko, дякую за пропозицію. Можна в ПП детальніше?
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → еду во Львов где есть что пить куда смотреть.....
Згенеровано за 0.166 секунд(и), виконано 93 запитів