Тема: Куплю оригинальные колпаки DACIA 14" или 15"
Куплю колпаки, можно поштучно(не комплектом), не срочно., так же интересует задняя эмблема.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Куплю оригинальные колпаки DACIA 14" или 15"
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Куплю колпаки, можно поштучно(не комплектом), не срочно., так же интересует задняя эмблема.
Добрый день.
Если задняя эмблема не синяя, а серебро ("открывашка") то могу предложить.
Спасибо за внимание.
http://auto-zapchast.net/frontpage-model?model=29 на цьому сайті є гарний вибір б/в запчастин (а також нові з Румунії). я думаю, ти тут знаєш те, що тебе цікавить.
Здравствуйте, есть 4 оригинальных колпака на 15 радиус и также есть эмблема задняя(Дачия Логан). Если Вас заинтересовало прошу связаться.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Куплю оригинальные колпаки DACIA 14" или 15"
Згенеровано за 0.109 секунд(и), виконано 86 запитів