1

Тема: Куплю докатку

Собственно нужен сабж.
Предлагайте.

0

2

Re: Куплю докатку

mobi написав:

нужен сабж.

Багатьом потрібен... і його (сабжа) є багато... проблема тільки в ЦО, в нашому розмірі дуже важко знайти... або потрібно самому розточувати

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

3

Lavrik написав:

Багатьом потрібен

Юра в вже взяв там де тобі говорив... Резина дійсно нова, у волосках, Контіненталь, диск розточений, і трішки зараза поржавівший... Але розточений грамотно, приміряв на задок, чудово стає, і не гуляє, і стає вільно.

До речі, вага докатки майже 12 кг. (11700), вага нашого штатного колеса 15" близько 16 кг.

Тобто виграш у вазі буквально 4 кг,  але набагато більший виграш у обємі багажника.

Логан 1,6 2010 р.в. Laureat був.
Зараз ВАЗ 2102 1979 р.в.
  1
Спасибо сказали: Сіренький1

4 Відредаговано Lavrik (2014-08-04 13:27:43)

Oleg Pili написав:

вже взяв там де тобі говорив

Сьогодні/завтра зп отримаю і теж замовлю  vissla

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
  0

5

Oleg Pili написав:

Юра в вже взяв там де тобі говори

Явки и пароли в студию.

0

6

Oleg Pili написав:

Планую брати тут  http://www.kadett.in.ua/forum/index.php?topic=3237.210

Сказав 300 грн. на 15 розмір. звати Слава телефон є в темі.

Синій мінерал.
  0

7

Сьогодні дзвонив Славкові, не взяв слухавки  dntknw  Попробує ще завтра

Синій мінерал.
  0

8

Oleg Pili написав:

До речі, вага докатки майже 12 кг. (11700), вага нашого штатного колеса 15" близько 16 кг.

Тобто виграш у вазі буквально 4 кг,  але набагато більший виграш у об'ємі багажника.

При такій різниці у вазі напевно докатку купувати не буду. Розміри багажного відділення дозволяють мені її там возити. На проблемних ділянках доріг буде надійніше на повнорозмірному колесі, особливо враховуючи ту місцевість де мені доводиться їздити.

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

9

Серинький написав:

При такій різниці у вазі напевно докатку купувати не буду.

Я сам не очікував що така важка зараза... Теж докаткою переслідував дві цілі - зменшити вагу і збільшити обьєм... Фактично отримав тільки збільшення обьєму. Повнорозмірне колесо на 15" таки ж дуже велике для багажника... А мені і обьєм також важливий... Такі пироги.

Логан 1,6 2010 р.в. Laureat був.
Зараз ВАЗ 2102 1979 р.в.
  0

10

да и я докатку взял , что б обьем полезный увеличить , пока вроде ничё -  устраивает .

0

11 Відредаговано mobi (2014-09-17 13:51:57)

Надыбал.
Если кому надо http://olx.ua/m/obyavlenie/dokatka-r15- … 9YbIh.html

0

12

mobi написав:

Надыбал.
Если кому надо http://olx.ua/m/obyavlenie/dokatka-r15- … 9YbIh.html

Брал себе у нас нас тут:
http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic.php?id=11471.

Renault Grand Scenic 4 1,5 110 л.с. 2017г.в.- катаюся.
Renault Logan MCV Laureate 5d Универсал 1.6 ГБО(Landi) 90 л.с. 5G 2WD 2012г.в.- продав.
"Осторожно. Сочувствие и верность делают людей слабыми. Их легко использовать"
  0