Re: Видео с видеорегистраторов
да то я завтыкал
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Видео с видеорегистраторов
Сторінки Назад 1 … 93 94 95 96 97 … 251 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
да то я завтыкал
да то я завтыкал
Не выспался
Как хорошо шел, а так странно кончилось...
Точно не помню, может уже было..,
с 0.30, с 0.47 уже понятно что с права нельзя было обгонять, да и с лева рисковал....
https://www.youtube.com/watch?v=nheMPtR4ylM
...
с 0.30, с 0.47 уже понятно что с права нельзя было обгонять, да и с лева рисковал....
А обгону тут не було.
Автор відео який пішов на випередження (не на обгін) правила не порушував. Його помилка, що не прорахував можливий ризик від того, що порушниками будуть впереді їдучі авто - чорна Mazda та сіра Mitsubishi.
1.10. Терміни
випередження - рух транспортного засобу із швидкістю, що перевищує швидкість попутного транспортного засобу, що рухається поряд по суміжній смузі;
обгін - випередження одного або кількох транспортних засобів, пов'язане з виїздом на смугу зустрічного руху;
Як видно на відео, автор пішов не на обгін, а на випередження, для чого перестроївся у вільну праву смугу. Випереджати транспортні засоби справа, наскільки мені відомо не є порушенням ПДР.
А порушники є:
1) чорна Mazda, бо пішла на маневр, коли зліва нема смуги для проїзду, тим самим авто вийшо за межі проїзджої частини, плюс спровокував сіру Mitsubishi на маневр перестроювання в правий ряд.
2) сіра Mitsubishi почала маневр не впевнившись, що смуга на яку хоче перестроюватися є вільною, та ще й не подала сигнал правим поворотником.
А обгону тут не було.
Виноваты тот кто был -1 с лева и -2 с права. - оди создали ДТП
Автор видел что мицубиши смещается, но все равно жал педаль газа...
с 1.45
Смахивает на подставу, выжидал, потом ....
Майский Кот, Водила явный олигофрен...даже двери не открыл...
Та я знаю что значит обгон.
Опережение это в новых правилах -
А на самом деле один фиг только слова разные......
На самом деле не один фиг Обгон подразумевает выезд на встречную полосу, а опережение- по полосе в одном направлении.
На самом деле не один фиг Обгон подразумевает выезд на встречную полосу, а опережение- по полосе в одном направлении.
Я уже говорил что в курсе....
А точная формулировка это для суда...
Ситуация на дороге от этого не поменялась.
с 0:45 вот вам и джип
А обгону тут не було.
Автор відео який пішов на випередження (не на обгін) правила не порушував.
суть в том что лучше быть неправым но живым, чем правым и ....
Я именно так понял слова Александр007"а "с 0.47 уже понятно что с права нельзя было обгонять". Автор мог предотвратить дтп.
Почему не сделал этого? Неопытность, завтыкал, уверенность в своей правоте, ... это уже другой вопрос.
с 0:45 вот вам и джип
или вертолёт или тойота?
или вертолёт или тойота?
Это типо по прямой только хорошо едет......
Александр007, Лада Ларгус? Поздно рулём начал выравнивать.
Лада Ларгус?
Да она...
И размер шин туда бы 195 вместо 185
На ровном месте блин...
Как по мне: Некачественные шины + плохая плохая прокладка
Александр007 написав:с 0:45 вот вам и джип
или вертолёт или тойота?
Прадо, как пить дать.
Сторінки Назад 1 … 93 94 95 96 97 … 251 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Видео с видеорегистраторов
Згенеровано за 0.247 секунд(и), виконано 59 запитів