Re: Проблемка після заміни головного світла на діодне.
flash, как опытный тюнингист - а в задние фонари мона ставить светодиоды ? ухудшений не будет ?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Проблемка після заміни головного світла на діодне.
flash, как опытный тюнингист - а в задние фонари мона ставить светодиоды ? ухудшений не будет ?
на стопы и габариты я так думаю не стоит, безопасность всетаки, особенно актуально в туманы!! так как даже дорогие лед лампы почему то видно на меньшее расстояние чем обычные видать длина волны и остальные законы физики
urabus87, може й так , но я смотрю на новых автах уже с фабрики диоды идут , может там конструкция фонаря уже другая ?
на стопы и габариты я так думаю не стоит
За допомогою розсіювача, звичайну лампочку краще видно ніж діод.....
Якось їхав за логаном з діодами, видно тільки дві мале-е-е-е-е-енькі цятки... А коли нажимається тормоз, то зміни яскравості майже не замітно..
может там конструкция фонаря уже другая
и диоды другие !!! не по 30 грн метр если купить десятка два диодов хотябы по 1,5-2 бакса то можно сделать более менее нормальный стоп, габарит
брал лампы с диодами 5050 и 3528 аж 102 on на лампе, да горят вроди ярко но лампу в 21 ват видно дальше за туман не знаю не проверял но думаю эфект будет такойже
если делать все правильно - то даже лучше будет. Естественно обычные кукурузы не подходят, яркость слабая, разница стоп-габарит незаметная. Я делал на 1 Вт и 3-х Вт светодиодах. При использовании спец драйвера регулируемого получается лучше чем с лампочкой, каждый режим можно отрегулировать (яркость стопа и яркость габарита)
а в задние фонари мона ставить светодиоды ? ухудшений не будет ?
У мене стоять в задніх стопах\габаритах LED лампи, саморобні і без драйверів. Згідно замірів люксометром, рівень світла вищий за стокові, якщо субєктивно - однаковий (СТОПИ). От тільки різниця між СТОПОМ і габаритом тільки дворазова. На стокових триразова. Також стокові світять не червоним кольором а червоно-рожевим. Теоретично рожевий в туман має бути краще видно. Тому і габарити більше не приглушував. Габарити зараз світять субєктивно яскравіше ніж мали б. Знайомі що їхали за мною, казали що габарити дуже яскраві, хоча якщо ввімкнути наприклад задню протитуманку, то слабше за неї. Отаке.
По сабжу. Я нічого остаточно не стверджую. Відео і фото показав з однією LED лампою. Висновки остаточні зможу зробити як поставлю обманку на дальнє.
Трохи офтопну. Зваяв на стопи/габарити лампи на найпотужніших, які знайшов, червоних LEDах 5630. По 40 штук кожна кукурудза, 2×1,9W замість 2×5W штатних габаритів. Вийшло десь 25% яскравіше за штат. За туман не скажу. Їдучі позаду авти не моргають, знач не сліпить.
сяся написав:flash, как опытный тюнингист - а в задние фонари мона ставить светодиоды ? ухудшений не будет ?
если делать все правильно - то даже лучше будет. Естественно обычные кукурузы не подходят, яркость слабая, разница стоп-габарит незаметная. Я делал на 1 Вт и 3-х Вт светодиодах. При использовании спец драйвера регулируемого получается лучше чем с лампочкой, каждый режим можно отрегулировать (яркость стопа и яркость габарита)
я понял , со светодиодами я не работал и наверное рисковать не стоит
Відео і фото показав з однією LED лампою. Висновки остаточні зможу зробити як поставлю обманку на даль
а де фото видео
Трохи офтопну. Зваяв на стопи/габарити лампи на найпотужніших, які знайшов, червоних LEDах 5630. По 40 штук кожна кукурудза, 2×1,9W замість 2×5W штатних габаритів. Вийшло десь 25% яскравіше за штат. За туман не скажу. Їдучі позаду авти не моргають, знач не сліпить.
я боюсь лезть сам.
а де фото видео
Так тут у темі, на першій сторінці.
По 40 штук кожна кукурудза, 2×1,9W
Ого, . Покажи фотки самих лампочок. І як з перепадом освітлення СТОП\габарит?
фото нашёл а видео ?
На цій ж сторінці але трішки нижче, пост 24.
Ого, . Покажи фотки самих лампочок. І як з перепадом освітлення СТОП\габарит?
Перепад помітний, але замалий. Тре було більший рєзак. Фотку хіба попізжей.
Donpedro, я ж за габариты клопочусь , вот и не вьехал сразу.
я ж за габариты клопочусь , вот и не вьехал сразу.
а я подумав ти за головне світло питаєш. СТОПи/габарити я десь фотки викладав тут, але не памятаю вже де, також щось було за ледівські лампочки тема, але фотки там були самої саморобної лампочки а не машини. Хоча й не бачу змісту. Фотка не відобразить цієї різниці в освітленні.
rk03,
Головне щоб не перегрівались в режимі СТОП.
Та кіко того СТОПа? Рахував на номінальних 40мА в режимі СТОП. Рєзак на кожну 5ірку свій, так що - не должнО.
По сабжу. Поставив вчора другу лампочку і обманку на 5Вт (рідна лампочка Т10). Фото завантажив в галарею але чомусь та галерея тепер взагалі мої фото не показує.
Ближнє:
http://www.logan.in.ua/gallery/donpedro/57/755/
Дальнє:
http://www.logan.in.ua/gallery/donpedro/57/754/
да, свет явно сыроват, чтоб не сказать больше
Згоден. Добре освітлення тільки в ближній зоні, до 10 м. Далі гірше за сток. Невистачає фокусу. В лінзах мало б бути набагато краще.
мало верогідно я три діоди по 10 ват не світять і на половину як світить лампа, а куплять за 50 $ а кплять для єксперементу якось нема грошей
В даному випадку потенційно мало бути все набагато краще. Тут один діод на макс. 24 Вт і дає світла на приблизно 1600 Лм. В лампі два діоди отож 3200 Лм. Що майже в 2.5 рази перевищує показники галогенки і рівне ксенону. Але, діоди в даному випадку не працюють в максимальному навантаженні, та самі діоди не є точкового світла а типу COB (Chip on board). Хоча й продаються з меншими і навіть потужнішими діодами лампи, але вони в двічі а то й більше дорожчі. Також є різні варіанти з напрямком самого світла від діоду. Приклади тут не буду наводити. Вчора їздив по освітленому місті. Сьогодні поїду за місто і ще придивлюсь краще, та й на дальнє подивлюсь в реальних умовах.
Возьми на всякий случай старые
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Проблемка після заміни головного світла на діодне.
Згенеровано за 0.161 секунд(и), виконано 94 запитів