51

Re: То 60000 км

Приобрёл у нашего одноклубника(МАкса),ремень, ролик и помпу с жидкостью за...860 гр.незнаю скока работа по замене,но не думаю шо потянет аж на 1640 гр.шоб было как на сервисе.Уже договорился в одном месте там где меняю масло(не сервис),посмотрим короче.Сделаю отпишусь тоже.

7-ми месный МСВ-лаурет,серая комета.
  0

52

При замене ремня нужно смотреть на сальники коленвала и распредвала. Потом менять их - опять деньги.

Рено Сценик после Логана
  0

53

Підійшли і мої 60 тисяч. Уважно почитав, і поговорив так, по вулиці. Така ситуація:
Авто купив на 50 тис. ТО на сервісі проходили до 30 тис. включно, далі самостійно.
Мої 60 тис. теж буду самостійно. Виписав такий список. Прошу допомоги із визначенням, що міняти без сумнівів. Що просто переглянути в якому стані. І що взагалі не чіпати.
1. Ремінь ГРМ + Ролік. Є точка зору що міняти разом з роліком не варто, так як оригінальний ролік може відкататися довше (у знайомого вже 150 тис і ходить). Цей же знайомий, говорить що і ремінь би міняв на 90 тисяч, але на сервісі сказали що обов'язково, інакше гарантію знімуть.
2. Ремінь та ролики навісного обладнання. Ремінь міняв пару тисяч назад. Але без роліків (якщо це ремінь генератора). В мене без кондиціонера... На що звернути увагу?
3. Масло + фільтр. Тут зрозуміло. Весь час лили ELF SXR 5W40. Знаходить саме таке і лить?
4. Фільтр повітряний. Міняли на 50 тис. Міняти?
5. Бензиновий фільтр. В основному ганяю на газу. Міняти?
6. Свічки. Також є точка зору, що міняти на 60 тис. оригінальні, не варто. Що можете сказати? Якщо міняти, то на які? Може ірідієві?
7. Помпа. Є точка зору, що теж треба міняти. Але, той товариш що пройшов вже 150 тис. ще не міняв, і не збирається.
Прошу допомоги, т.я. з авто не на Ти...

0

54

tihan написав:

Підійшли і мої 60 тисяч. Уважно почитав, і поговорив так, по вулиці. Така ситуація:
Авто купив на 50 тис. ТО на сервісі проходили до 30 тис. включно, далі самостійно.
Мої 60 тис. теж буду самостійно. Виписав такий список. Прошу допомоги із визначенням, що міняти без сумнівів. Що просто переглянути в якому стані. І що взагалі не чіпати.
1. Ремінь ГРМ + Ролік. Є точка зору що міняти разом з роліком не варто, так як оригінальний ролік може відкататися довше (у знайомого вже 150 тис і ходить). Цей же знайомий, говорить що і ремінь би міняв на 90 тисяч, але на сервісі сказали що обов'язково, інакше гарантію знімуть.
2. Ремінь та ролики навісного обладнання. Ремінь міняв пару тисяч назад. Але без роліків (якщо це ремінь генератора). В мене без кондиціонера... На що звернути увагу?
3. Масло + фільтр. Тут зрозуміло. Весь час лили ELF SXR 5W40. Знаходить саме таке і лить?
4. Фільтр повітряний. Міняли на 50 тис. Міняти?
5. Бензиновий фільтр. В основному ганяю на газу. Міняти?
6. Свічки. Також є точка зору, що міняти на 60 тис. оригінальні, не варто. Що можете сказати? Якщо міняти, то на які? Може ірідієві?
7. Помпа. Є точка зору, що теж треба міняти. Але, той товариш що пройшов вже 150 тис. ще не міняв, і не збирається.
Прошу допомоги, т.я. з авто не на Ти...

1. риск превышает будущую выгоду, меняйте комплектом( рекомендовал бы, а там сами смотрите), кстати, читал один совет- сразу можно диагностировать сальники коленвала, с ихней заменой.
2.визуальный осмотр и забить пока...
3.таке ж
4.если не пыльно было то и на 30т менять можно.
5. вроде на 120т
6. визуальный осмотр и если что тут в магазине v-линия есть, бюджетные...
7. помпу осмотрите, если все ок, то на 120т.
я гдето читал что бабушка 10 лет на дизеле ездила без ТО и нормально, так что придержуйтесь регламента, а не товарища)))

Logan 1.4 2011 a-95 chip...
  0

55

Скажіть будь ласка, що саме, потрібно поміняти при 60 тис?
Всі пишуть по різному, так толком і не зрозумів.
1. масло + фільтри
2. ремні, ролики (скажіть будь ласка скільки цих роликів є, і які саме потрібно міняти, і як знати яких розмірів мені потрібні, читав,що багато хто купував комплект ГРМ, ремінь підійшов, ролик завеликий)
3. Які рідини потрібно міняти?
4. Свічки чи потрібно міняти?
5. ще знайшов таке в книжці : "проверка и очистка от пили колодок (тормозние барабани) " їх потрібно міняти чи що з ними робити?
В мене Logan MCV 1.6 бензин 2010 р.
до цього проходив ТО на офіційному СТО, цього разу не буду робити на офіційному,бо дуже дорого виходить.

Вибачайте якщо вже десь було таке питання, буду дуже вдячний за відповідь.

0

56

mehanizm7 написав:

1. масло + фільтри
2. ремні, ролики (скажіть будь ласка скільки цих роликів є, і які саме потрібно міняти, і як знати яких розмірів мені потрібні, читав,що багато хто купував комплект ГРМ, ремінь підійшов, ролик завеликий)
5. ще знайшов таке в книжці : "проверка и очистка от пили колодок (тормозние барабани) " їх потрібно міняти чи що з ними робити?
до цього проходив ТО на офіційному СТО, цього разу не буду робити на офіційному,бо дуже дорого виходить.

Я на 60ооо менял:
1. Масло + масляный фильтр
2. Воздушный фильтр
3. Фильтр салона (по состоянию)
4. Свечи (по состоянию смотреть)
5. Охлаждающую жидкость
6. Тормозную жидкость
7. Передние тормозные колодки + передние диски (у меня сработались сильно)
8. Ремни 2 шт. и ролик (у меня без кондиционера)
9. Обработка/чистка задних тормозов (барабанов).
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 08-12-2014 13:06:41[/merge_posts_bbcode]

Барабаны чистятся и смазываются (как правило, колодки ещё рановато задние менять), свечи - смотреть по состоянию (можно и не менять, если более-менее чистые и зазоры нормальные), из жидкостей - охлаждайку и тормозуху под замену.

Logan I F2 1.4 MPi base Gris Platine 2009 → Logan II 1.5 DCi "Zen" Gray comet 2020
  0
Спасибо сказали: mehanizm71

57

Starosta написав:
mehanizm7 написав:

1. масло + фільтри

Я на 60ооо менял:

4. Свечи (по состоянию смотреть)

8. Ремни 2 шт. и ролик (у меня без кондиционера)

[merge_posts_bbcode]Добавлено: 08-12-2014 13:06:41[/merge_posts_bbcode]

Барабаны чистятся и смазываются (как правило, колодки ещё рановато задние менять), свечи - смотреть по состоянию (можно и не менять, если более-менее чистые и зазоры нормальные), из жидкостей - охлаждайку и тормозуху под замену.

4. ну а який взагалі термін, рідних свічок?
8. ролик один?
і чи обовязково чистити і змащувати барабани?
Дякую!

0

58 Відредаговано Starosta (2014-12-08 14:26:12)

mehanizm7 написав:

4. ну а який взагалі термін, рідних свічок?
8. ролик один?
і чи обовязково чистити і змащувати барабани?
Дякую!

4. Официалы регламентируют 15ооо км, но они ходят намного больше - всё от топлива зависит, которым заправляетесь (и ещё от некоторых факторов).
8. 2 ролика ( http://shop.logan.in.ua/category_18.html http://shop.logan.in.ua/category_32.html ).
С тормозами не шутят  smile

Logan I F2 1.4 MPi base Gris Platine 2009 → Logan II 1.5 DCi "Zen" Gray comet 2020
  0

59

Ну а як знати які саме ролики мені купувати.читав що є різні розміри, тай ціни там від 300 до 1200, якось не зрозуміло

0

60

mehanizm7 написав:

Ну а як знати які саме ролики мені купувати.читав що є різні розміри, тай ціни там від 300 до 1200, якось не зрозуміло

По размерам не подскажу - брал комплектом у знакомого моториста с оф. сервиса (и ставил у него же). Там по некоторым позициям можно выбирать - седан или mcv - попробуйте так. А, цена - сугубо от производителя (известный бренд дороже, менее известный - дешевле).

0