51

Re: Как избежать ДТП

toliasykgrater

0

52

Lelik написав:
toliasyk написав:

Переконався на своєму гіркому досвіді.

Ух е. Сильно покоцал?

Машина другий місяць в ремонті.Сервіс Рено.

Renault Logan 1.4 ГБО Ambiance
  0

53

toliasyk, писец... Сочувствую.
А, что лось на газели - пьяный или завтыкал?

Logan I F2 1.4 MPi base Gris Platine 2009 → Logan II 1.5 DCi "Zen" Gray comet 2020
  0

54

toliasyk, Запись регистратора помогла разруливанию ситуации?

MCV-amb, 1,6(ГБО) ==> ФИАТ 1,4 МАXI(ГБО) ==> LODGY PRIVILEGE 1,5D (+ Ларгус, 1,6. 8кл.(ГБО) + Богдан 2312(ГБО))
  0

55 Відредаговано toliasyk (2014-12-08 21:02:28)

Starosta написав:

toliasyk, писец... Сочувствую.
А, что лось на газели - пьяный или завтыкал?

Лось, а в газелі їх було троє,доказували що вони їхали на зелене даїшникам коли три смуги руху вже 6 секунд стояли на червоне світло.На суді цей воділа також робив спроби оправдатись,доки суддя не переглянув відеоролік.Кінцевий результат штраф 340 гр,за проїзд перехрестя на заборонений сигнал світлофора,що спричинило дтп,а в мене вже два місяці мінінгіт із страховиками,сто.Каско не було тільки цивілка.Відеорегістратор самий дешевий,але в даному випадку зіграв ключову роль і в Даї і в суді.Відео даїшники переглядали на місці дтп і відразу признали його винним.В суді із протоколу якого прислали із даї про       відеорегістратор чомусь не згадувалось,хоча я в всіх поясненях і протоколах про нього писав окремим абзацом.Судді прийшлось заново все показувати і доказувати.

0

56

toliasyk, всё чаще сам задумываюсь об установке сего прекрасного чуда техники в автомобиль...
Только я так и не понял - они на красный проскочить хотели или просто не заметили?

Logan I F2 1.4 MPi base Gris Platine 2009 → Logan II 1.5 DCi "Zen" Gray comet 2020
  0

57

Starosta написав:

toliasyk, всё чаще сам задумываюсь об установке сего прекрасного чуда техники в автомобиль...
Только я так и не понял - они на красный проскочить хотели или просто не заметили?

Три полоси  які я пересік на перехресті вже автомобілі стояли на червоне світло,а крайня полоса була вільна і газ. як летів по ній 80 км так і рішив пролетіти перехрестя, тому що він дуже спішив, так пояснював даїшникам,після того як вони два рази переглянули відео,до цього він доказував що їхав на зелене а його пасажири йому допомагали.Після перегляду відео даїшниками вже всі дружно мовчали.

0

58

Після двох місяців страждань,безсонних ночей я знову з своїм логаном.На даний момент нема більшого задоволення коли відчуваєш руль в своїх руках і знайомий гул мотора. fly

0