Re: Клубные футболки с логотипами
Вопрос возможно и дурной... но кому и как передать деньгу за футболки? А то както не удобно заказал а денег не дал....
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Клубные футболки с логотипами
Сторінки Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 24 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Вопрос возможно и дурной... но кому и как передать деньгу за футболки? А то както не удобно заказал а денег не дал....
................................................. :fuck:
REY
А что за казенный дом на заднем плане?
REY
Супер! Так й ходи!
REY
А что за казенный дом на заднем плане?
Кажется почта
REY
Супер! Так й ходи!
Дык хожу уже...
REY
ФА тебе к лицу- может пора машину менять?!!!!!! :retas: :retas: :retas: :rock: :rock: :rock: :storstark: :storstark: :storstark: :alc: :alc: :alc: :crazy1:
ФА тебе к лицу- может пора машину менять?!!!!!!
Ну от і всьо...всі хто замовив футболки - внесені до списку, на всіх зробив написи...
Гадаю, що потрібно здати грошики на футболки буде. Треба буде збиратися. Якраз через тиждень будуть готові картки Клубу. Можна буде поєднати видачу карток та збір коштів за футболки. Тому, гадаю шо не помилюсь, якщо заведу гілку про зустріч на природі числа 26 травня.
Хто має можливість переказувати кошти Оксані на картку - зробіть це. На фірму по виготовленню футболок потрібна передплата.
26 травня
Сань, 26-го не смогу, улетаю в жаркие страны на неделю, давай сегодня-завтра, а?
redsider
так ти ж мій мобайл знаєш...дзвони)))
Crazy Poison Сань, сделай если сможешь плиз еще 3, я 26 расчитаюсь!
DeNYoS
3 штуки з твоїм ніком?
Crazy PoisonНет конечно, я думаю на неделе пересечемся и сей момент под пиго :storstark: уточним, ты как думаеш?
DeNYoS
Дзвони - зустрінемося)))
REY
ФА тебе к лицу- может пора машину менять?!!!!!!
Ланос на Логан? Нет уж. Ограничемся маечкой. Кстати, маечка зачётная получилась. Хоть и исходный материал и простенький, но цвет, логотипы и их размер, размещение подобраны очень удачно.
Итак. У нас наконец-то появилась возможность явить миру Клубную футболку №1.
По образу и подобию желающие могут заказать такие же футболки со своим ником на спине и рукаве.
Стоимость футболки - 60 грн
Як можна замовити/отримати, умови оплати?
умови оплати?
№ карточки 4149 6087 4367 5575 Дзіковська Оксана Миколаївна (Oksana Dzikovskaya)
(сповіщати смс повідомлення що відіслано, ким , на номер 8067 242 69 52
ось умови оплати. Сума - 60 грн.
Вислати можу Автолюксом з оплатою отримувачем, або, якщо будеш у Києві 25 травня ввечері можу віддати власноручно.
мій телефон ти знаєш
а когда у нас следующий заказ печати футболок? ;)
А когда можно заказть фотболочку? с ником Link?
А когда можно заказть фотболочку
В любое время
Наступний заказ футболок буду формувати трохи пізніше...десь за 2-3 тижні
Наступний заказ футболок буду формувати трохи пізніше...десь за 2-3 тижні
тогда заказываю
matilda размер М
и 1 футболку no-name XL
Не ради личной корысти, а по просьбе Президента клуба выкладываю фото приобретенной футболки. :rock: :upp: :storstark:
Красавелла... :upp: Блин, и себе штоль заказать? Условия оплаты и реквизиты те же?
Красавелла... :upp: Блин, и себе штоль заказать? Условия оплаты и реквизиты те же?
Yes! :rock: :storstark:
Сторінки Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 24 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Клубные футболки с логотипами
Згенеровано за 0.174 секунд(и), виконано 89 запитів