Експерт з енергетичних питань Сергій Куюн прогнозує подальше зростання ціни на бензин у зв’язку з падінням курсу гривні. У коментарі УНН експерт зауважив, що вартість бензину може досягти 23 гривень за літр.Експерт наголосив, що у вартості бензину в Україні переважає валютна складова і зі зростанням вартості долару зростає вартість пального. Крім того, додав він, почала зростати вартість нафти на світових ринках.“Тому тут два фактори: і зростання світових цін, і відомі валютні події.Тому добрих прогнозів немає. Я думаю, що ця валютна складова, вона формує ціну приблизно десь 90 центів за літр бензину, за будь-яких умов. Тому якщо у нас долар 25, то це означає, що бензин буде десь 22-23 гривні за літр. Я думаю, це найближчі 10 днів бензин буде набирати в ціні”, — вважає експерт.С.Кую зауважив, що з укріпленням гривні, звичайно, спостерігатиметься і падіння вартості бензину.“Оптимістичних прогнозів немає — я не пам’ятаю, коли валюта знижувалась. Тому, на жаль, добрих новин на сьогодні немає”, — зауважив С.Куюн.Нагадаємо, протягом останнього тижня бензин марки “А-95” подорожчав майже на 1,5 гривні.Якщо на початку лютого літр бензину марки “А-95” коштував в середньому 17,45 за літр, то станом на 9 лютого ціна суттєво змінилася. Так, на деяких АЗС вона вже сягнула рекордних 18,99 грн/л.Ще дорожче коштує бензин марки “А-95 mustang”. На деяких АЗС вартість цієї марки сягнула 19,45 грн/л.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2015/02/09/125977 … he-ekspert
Renault Grand Scenic ІІІ (2011) дизель 1,5 110 л.с., механика - Крокодил
Volkswagen Polo 1.4 (2011) 85 л.с. + робот DSG 7ст + кондей - рабочая - был
Logan Ambiance 1,4 (2008) 75 л.с. + ГУР + передние ЭСП + ГБО by rk03 - был
Deawoo Matiz 0.8 (2002) 52 л.с.- был
0