Re: Место встреч Клуба владельцев Логана
И Флаг, если он есть, вывешивать. Что бы понятно было окружающим. :rock:
Современная церковь имеет такое-же отношение к БОГУ, как кассир театра к искусству.
Logan MCV Laureate
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Место встреч Клуба владельцев Логана
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 10 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
И Флаг, если он есть, вывешивать. Что бы понятно было окружающим. :rock:
По диагонали от места последней встречи (за мостом, по направлению к Петровке) есть заезд в Ботанический сад. Отличное место. Много машин наверное только когда цветет сирень.
Ітак - сьогодні хтось приїздить до з’їзду з моста Патона? Зустріч на 19-19:30 хто коли приїде...
Подъеду - обфафакаю, и уеду! :smoke:
и уеду!
Ні... вже не уїдеш... Будеш допивати ту горілку, що плакав коли я її забирав :alc: :alc: :alc: :alc: Тоді ти звідти виповзеш :lol: :lol: :lol: :lol:
Буду
Сусанин написав:и уеду!
Ні... вже не уїдеш... Будеш допивати ту горілку, що плакав коли я її забирав :alc: :alc: :alc: :alc: Тоді ти звідти виповзеш :lol: :lol: :lol: :lol:
От блин!!! попал на больное место....
Буду
Був)))
Не народ раз в неделю у меня точно не получиться А раз в месяц я думаю вырвусь
Ітак маємо зустріч Логановодів вчора близько 7-ї вечора на Набережній Дніпра...
Були присутні:
Активісти (завдяки їм і зібрались!) - Crazy Poison, Скіфія, Petrovich, SHON
Члени клуба: Кельт (тобто я :like: ), Winner, Сусанин и Я_Гужинска_Я
Маємо: 5 автівок та 8 членів зустрічі... Респект вам хлопці! :upp: :plus: :rock:
Постояли, попили пивка (куди ж без нього!) :storstark: :storstark: :storstark: Порішали де-які питання, щодо моїх та кожного з членів проблем, поспілкувалися і роз’їхали...
Тому мабуть все ж таки зустрічі продовжувати...
Час залишається незмінним - СЕРЕДА близько 19 години... :rock:
Підтримую....добре постояли... підправили і мені заразом правий корректор фари, а то я й не бачив... Дякую Winner-у! Нажаль не довго зміг побути.... Як раз для щотижневих зустрічей - нормально 3-5 автівок - і тісніше спілкуванння! !!! :plus:
Доречі, якщо всі не вкурсі:
Ми погодили час і місце зустрічі Логан-клубу в м. Києві :tbsenile:
Час - Кожної середи близько 19 години і до години 20 (хто хоче залишається на довше)
Місце - за мостом Патона у бік засновників Києва (але не доїзжаючи до них), зразу при з’їзді з мосту Патона... Хто проїде, можна заїхати трохи дальше і повернутись тротуаром...
У кого є бажання/можливість - під’їзжаємо, спілкуємось... Є наклейки, можемо дати кому потрібно... :plus:
Я сегодня буду
Сьогодні буде юрист SHON, кому потрібні консультації - під’їзжайте... Доречі привизе наклейки від "Універсальної", так що наклеїте хто в них страхувався, приїздимо і отримуємо :upp:
А Президент будет на встрече?
буду старатися...99% що буду
Поможешь фильтр салона поставить?
Winner
давай спробуємо, якщо ти отвір вирізав вже
якщо ти отвір вирізав вже
Ось для цього він і питає, чи ти будеш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :upp:
я мабуть теж під"їду
Буду 100%
я мабуть теж під"їду
не мабуть - а шоб був! ;)
freewill написав:я мабуть теж під"їду
не мабуть - а шоб був!
прикладу всі зусилля
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 10 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Место встреч Клуба владельцев Логана
Згенеровано за 0.162 секунд(и), виконано 89 запитів