Тема: Гур
Куплю кронштейн ГУР на котором держится генератор и насос желательно Б/У
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Куплю кронштейн ГУР на котором держится генератор и насос желательно Б/У
Решил таки поставить ГУР :upp:
Сочувствую, что не по другой причине.
буду собирать в ручную но нужен кронштейн - решил начать с него. Куплю даже с разбора :rock:
Причина - рейка достала!
Я знаю причину, поэтому:
Сочувствую, что не по другой причине.
Продайте чуловеку ГУР!!!
хотів добавити еле в членів клубу нема рейтингу але все одно за допомогу в придбанні девайсів!
в членів клубу нема рейтингу
Можливо вони і так :plus: і їм той рейтинг не потрібен? :like: :imho:
Так розкажи - купив, поставив і ціна питання?! Просто багато цікавляться, чи можливо придбати базу, а потім поставити ГУР... Доречі кількість обертів руля змінилася? :dntknw:
Так розкажи - купив, поставив і ціна питання?!
Так где его купить – я так понял основная проблема установки это кронштейн в этой ветке я и пытаюсь перво наперво его приобрести с разбора или рук Б/У ну а потом все остальные запчасти можно и у официалов прикупить.
Можливо вони і так і їм той рейтинг не потрібен?
Не зрозумів а навіщо тоді їх пан з Олімпу прикручував? :imho:
Рейтинг вимикається самостійно - власноруч (ну де-якім він не потрібен!) :imho:
основная проблема установки это кронштейн в этой ветке я и пытаюсь перво наперво его приобрести с разбора или рук Б/У
А скільки коштує новий не дізнавався?
Так вроде на форуме тут спецы отговаривали говорять невозможно установка типа нет комплектуючих :dntknw: и еще некто такой хренью не страдал вот и ищу Б/У
Рейтинг вимикається самостійно - власноруч (ну де-якім він не потрібен!)
сори за :offtopic:
Напишу тут.
Машина 2012р Гадаю під 10р експлуатації можна і замінити рідину в ГУР, Хоча в мануалі пише що воно на весь термін авто.
Сьогодні зійшлись зірки на небі і ... поміняв масло в ГУР. З прокачкою кермом вправо-ліво пішло 1,2л.
Що цікаво на тарі пише термін зберігання 3р. а в мануалі воно має відходити весь термін експлуатації.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Згенеровано за 0.146 секунд(и), виконано 93 запитів