Ну у темі " ... Куди я б не ризикнув поїхати..." зазвичай пишуть, куди вже ризикнули...
я також напишу , як мене навігатор у Прикарпатті повів.. Були ми у Свіржі, замок дивилися - ззовні, звичайно гарний, не дарма там "Три мушкетери" та і інші фільми знімали, а далі забив у навігаторі - Стільсько , дороги з твердим покриттям , отримав маршрут і поїхав по ньому. Ну поки по селах, то дороги розбиті, але проїхати можна, а от коли дорога пішла через ліс на Іллів, і по ній вели лісозаготовки і Януковач-молодший раллі проводив (вже там один мисливець розказав), то то вже звичайно і адреналіну був повен БАК ( який - додумаєтесь), і пісок, і ями, і калюжі, особливо в низині та на поворотах - не підійти, не видно нічого, декілька раз на гору і згори, але, дякуючи Богові, проїхав і як побачив попереду старого Москвича - зрадів і зрозумів, що виїду. Став, подивився під машину, чи нема крапель масла чи антифризу - не було, хоча і удари низом були. Але більше туди найменшого бажання їхати не маю. Так що навігатор може бути гарним послідовником російського міфічного Сусаніна
0
Спасибо сказали: Graas, Clone-772