Re: мошенники
украинские строительные компании не обязаны после достройки передавать людям квартиры, если с ними подписан не основной, а лишь предварительный договор
О!
О це - дійсно розводняк...
А то, копійки, розумієш...
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → мошенники
украинские строительные компании не обязаны после достройки передавать людям квартиры, если с ними подписан не основной, а лишь предварительный договор
О!
О це - дійсно розводняк...
А то, копійки, розумієш...
http://varta1.com/2015/10/01/scenka-v-a … i-xvorobi/
Сценка в АПТЕЦІ, Актуально зараз при хворобі^
-Колдрекс, ЛЬОДЯНИКИ, ПАСТИЛКИ, АНТИБІОТИКИ.
РАЗОМ 180-500 ГРН. Сперечатися з провізором не вважаю за потрібне, це їхня робота, АЛЕ все ж таки влаштувати невеликий спектакль можна..
Отже, підійшла моя черга.
– Що ви мені порадите від кашлю?
– Льодяники "…."
– Скільки коштують?- 90 грн!
– СКІЛЬКИ? Говоріть голосніше, БУДЬ ЛАСКА, Я недочуваю !!!-. 90 грн !!!!
– А У ВАС Є МУКАЛТИН?
– ТАК.
– СКІЛЬКИ КОШТУЄ?
– 2,15 грн.
– ГОЛОСНІШЕ , Я недочуваю!
– 2,15 грн !!!
Ехо рознесло звістку по всій аптеці. Черга насторожилася, вся увага з вітрин перенеслась на нас з провізором.
– А є Термопсол, ЇХ РАНІШЕ копійчані таблетки НАЗИВАЛИ?
– Є.
– СКІЛЬКИ?
– 45 грн. упаковка!
– Уточніть!
– 45 ГРН.!Градус розмови підвищувався, провізор все розпалювався, і глядачі починали нарікати.
– МІКСТУРА пертуссин?
– Є!
– СКІЛЬКИ?
– 6,76 ГРН!
– Настоянку прополісу?
– 7,12 грн!
– ВІДМІННО!
– ШРОТ розторопші плямистої?
– 6,10 грн.
– МАСЛО РОЗТОРОПШІ?- 24.86 грн.
В РЕЗУЛЬТАТІ:
– 2,15 грн. мукалтин;
– 6,10 грн. ШРОТ розторопші плямистої;
– 24.86 грн. МАСЛО РОЗТОРОПШІ;
– 6,76 грн. МІКСТУРА пертуссин!
– СКІЛЬКИ ЗА ВСЕ?- 39.87
– 39.87 – ЦЕ ТЕМПЕРАТУРА ЧИ ЦІНА? Говоріть голосніше, БУДЬ ЛАСКА!
– Тридцять Дев'ять Гривень Восімдесят Сім копійок, – мов забила цвяхи провізор. Обличчя було бордово кам'яним.
– Спасибі, – вже тихо відповіла
Першою не витримала жінка з дитиною:
– Це все від кашлю? Можна записати назви? Чому так дешево?
– Ці ліки завжди коштували дешево і нас ними лікували в дитинстві і батьки наші лікувалися! Але зараз ми часто платимо за назву а не за сам склад..
ДЛЯ ДОВІДКИ:Багато дорогі лікарські препарати мають більш дешевий аналог з ідентичним складом. Та будь які заміни потребують спершу консультації у лікаря, так як кожний організм по своєму сприймає різні препарати
Дорогі і дешеві аналоги:
Нурофен і Ібупрофен
Мезим і Панкреатин
Но-шпа і Дротаверина гідрохлорид
Панадол і Парацетамол
Белосалик і Акридерм СК
Бепантен і Декспантенол
Бетасерк іБетагистин
Быструмгель і Кетопрофен
Вольтарен і Диклофенак
Гастрозол і Омепразол
Детралекс і Венарус
Дифлюкан і Флуконазол
Длянос і Риностоп
Зантак і Ранитидин
Зиртек і Цетиринакс
Зовиракс і Ацикловир
Иммунал і Эхинацеи экстракт
Имодиум і Лоперамид
Йодомарин і Калия йодид
Кавинтон і Винпоцетин
Кларитин і Лорагексал
Клацид і Кларитромицин
Лазолван і Амброксол
Ламизил і Тербинафин
Лиотон-1000 і Гепарин-акригель 1000
Ломилан і Лорагексал
Максидекс і Дексаметазон
Мидриацил і Тропикамид
Мирамистин і Хлоргексидин
Мовалис і Мелоксикам
Нейромультивит і Пентовит
Нормодипин і Амлодипин
Омез і Омепразол
Панангин і Аспаркам
Пантогам і Пантокальцин
Ринонорм і Риностоп
Сумамед і Азитромицин
Трентал і Пентоксифиллин
Трихопол і Метронидазол
Троксевазин і Троксерутин
Ультоп і Омепразол
Фастум-гель і Кетопрофен
Финлепсин і Карбамазепин
Флюкостат і Флуконазол
Фурамаг і Фурагин
Хемомицин і Азитромицин
Энап і Эналаприл
Эрсефурил і Фуразолидон
Будьте здорові і не хворійте!!
P.s: Сценка описана для привернення уваги, в більшості мені попадаються хороші провізори, які радять проконсультуватися з лікарем . Для когось аналоги дієві, для інших ні… І найкращі ліки – це бабусені рецепти
P.s2: Даний примірник статті був вже раз опублікований на нашій сторінці, ціни не можуть розглядатися як точними. Багато хто надав хороші відгуки і за запитом опубліковується ще раз, так як зараз знов став актуальним. Та хочу ще раз наголосити, що будь які втручання в організм потребують консультації лікаря. Будьте здорові, щоб творити хороші справи !)
Сценка в АПТЕЦІ, Актуально зараз при хворобі^
Давно заметил, провизорі в аптеках тулят исключительно только дорогой товар. Покупаем в Семейной Аптеке, такое впечатление что все дешевые прпараты исключены из ассортимента.
Кстати, спрашивал тот-же Мукалтин, много раз, нету говорят, возьмите что-то гривень за стописят...
Engineer написав:Нурофен і Ібупрофен
Мороша Краля
Мороша Краля - это что ?
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 02-10-2015 21:37:41[/merge_posts_bbcode]
стати, спрашивал тот-же Мукалтин, много раз, нету говорят, возьмите что-то гривень за стописят...
нуно ? могу купить и переслать , я без него их дома не выхожу .
Просто доллар вырос в разы. Поэтому импортные лекарства стали значительно дороже. По качеству наши лекарства не всегда на одном уровне с импортными. Одинаковый состав это ещё не одинаковое качество. Но как и большинство я вынужден сейчас покупать наши.
нуно ? могу купить и переслать , я без него их дома не выхожу
Спасибо, пока нет необходимости. Если вдруг чего, то маякну.
Такая вот сегодняшняя новость...
ВНИМАНИЕ ВСЕМ!!! ВНИМАНИЕ ВСЕМ!!! ВНИМАНИЕ ВСЕМ!!!
Сегодня средь бела дня ограбили несколько квартир в Киеве по такому принципу: в дверь звонит пожилая женщина, представляется сотрудником "Киевэнерго" и говорит, что должна сверить показания счётчика. Двери открывают, тут же врываются несколько человек в масках, сбивают с ног жильцов, затыкают рот кляпом и выносят ВСЁ, что только возможно!!! Повторюсь - это произошло СРЕДЬ БЕЛА ДНЯ СЕГОДНЯ!!!
Прошу ВСЕХ, кто прочитал мой пост - ПОДЕЛИТЕСЬ и ПРЕДУПРЕДИТЕ ВСЕХ своих родственников, друзей, знакомых, а в первую очередь - людей пожилого возраста, на которых слово "Киевэнерго" действует магнетически...
Беда в том, что всё это происходит в Киеве и практически рядом со всеми нами... (((
Новий вид грабіжки авто.
Будьте уважні!
Починаючи з цього року, завжди уважно і ретельно оглядайте всі двері автомобіля перед тим, як сісти в нього і виїхати у справах.
У злодіїв зараз набирає популярність нова фішка, про яку ви напевно не чули.
Бандити стають все більш нахабними і тепер використовують дуже зухвалий і простий спосіб злому вашого автомобіля.
Перед тим, як сісти в автомобіль, огляньте всі 4 його двері. Чи немає вставленої в зазор між ручкою і замком монетки?
Якщо ви пропустіть цей момент і просто поїдете, швидше за все, нічого не станеться. Найцікавіше буде вночі. Коли ви прийдете додому.
Ви зайдете в будинок і будете абсолютно спокійні: адже ви закрили двері за допомогою дистанційної системи керування сигналізацією. Але через монетки замок на одній двері не спрацює – і злодій легко відкриє її.
http://varta1.com/2016/01/06/novij-vid- … nayuchi-z/
Щоб переконатися, що ваше майно в безпеці, завжди перевіряйте двері!
Будь ласка, передайте це повідомлення своїм друзям, щоб вони знали про це! Безпека – справа колективна!
Anna Bichik
1 ч ·ПЕРЕПОСТ.
сейчас в сетях появилось много ЛИЧНЫХ аккаунтов ,выдающих себя за сотрудников спец служб Украины и предлагающих сотрудничество по сбору инфы на оккупированных территориях. не ведитесь!
их задача отлавливать патриотов и именно тех кто находится в окупации!!
один из них https://vk.com/photos295253947
у службистов личных акков в сетях НЕТ
ПО СЛЕДАМ
прислали в личку:
По поводу этого позвонил нашим волонтерам в краматорск. К ним тоже добавляются неизвестные личности, типа наши военные, и просят личные данные. Это в вк. Этих военных в тех частях, что они называют нет.
Ви зайдете в будинок і будете абсолютно спокійні: адже ви закрили двері за допомогою дистанційної системи керування сигналізацією. Але через монетки замок на одній двері не спрацює – і злодій легко відкриє її.
Хрень. Полная
Engine..er написав:Ви зайдете в будинок і будете абсолютно спокійні: адже ви закрили двері за допомогою дистанційної системи керування сигналізацією. Але через монетки замок на одній двері не спрацює – і злодій легко відкриє її.
Хрень. Полная
Насколько помню если нет сигналки,то при незакрытой двери долго не гаснет подсветка в салоне,с сигналкой-мигание аварийкой и два "пика"сиреной.Ещё соленоид центрального замка никак не связан с дверной ручкой,хоть вставляй монетку ,хоть нет-всё равно закроет.
Engineer az74 Clone-77 - таую инфу и я в однокласниках видел , буду ехать на авто просуну монетку или жетон и проверю - делов то на пару секунд , предварительно - когда неплотно закрыта любая из дверей срабатывает по другому и на атомате сразу слышиш -что то не так , ну и вечером видно - нету клика поворотами и свет в салоне действительно не гаснет . это на ЛогАне на других
на логане не работает данный прикол.
С утра жене звонок, номер скрыт. Говорит в фоне прозвучал детский голос, потом типа строгий дяденька -Майор полиции оперуполномоченный Пупкин. Так это Ваш ребенок?
Был естественно сразу послан в сад.
Мне почти такая же.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-08-19 15:15:42[/merge_posts_bbcode]
Тю, я вже тричі вигравав ,відмовлявся. Колір не той.
Тю, я вже тричі вигравав ,відмовлявся. Колір не той.
Да вы гляньте, с чего тема начиналась! У них по кругу, похоже, идет.
Киберполиция все же пресекла деятельность целой сети сайтов мошенников. http://dnepr.info/news/poluchil-sms-o-v … rpolitsiyu
Не нашёл тему, где ребятами поднимался данный вид разводняка. Поэтому тут: Авто дешёво!!! Развод. В Днепре. https://dp.informator.ua/2017/09/14/vni … tomobilej/
"Покуда есть на свете дураки,
Обманом жить нам, стало быть, с руки"
Сейчас ещё по аренде квартир разводят людей. У меня за месяц двое знакомых попали. Просят предоплату 100$ за снять квартиру с объявления и пропадают. Причём квартира реальная, только хозяин не в курсе. Девочка в Киеве попала и товарищ из Черкасс. Все через ОЛХ.
Все через ОЛХ.
Мошенники просто облюбовали этот сайт, пора уже переименовать его в ЛОХ.юа
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → мошенники
Згенеровано за 0.195 секунд(и), виконано 93 запитів