1

Тема: Дитині потрібна ваша допомога!!!

Шановні Логановоди Ваша допомога потрібна дитинці. Храновська Ілона 10 років захворіла на страшну хворобу - лейкемію. Їй потрібне як найскоріше переливання крові. Потрібна кров IV групи, резус фактор не має значення.
Контакти:
Тато - Станіслав 8-066-773-32-41
Хрещений батько Олександр - 8-066-773-32-42
Будь ласка якщо хтось має змогу, батьки будуть вдячні любій домопозі. 
П.с. Модератори якщо є змога перенесіть тему куди треба.

Logan Laureat
"...стоїть зібратися й розглянути парадокс у тривимірному просторі через призму оковитої" (с) Crazy Poison
___________________________________________________________________________________________
  0

2

Re: Дитині потрібна ваша допомога!!!

если любой резус подходит, значит нужна тромбомасса. Уточните где она лежит, т.к. Охматдет, например, на откачку тромбоцитов берет только мужчин.

Dacia Logan MCV Laureate 2007 1.6 бенз 8к (7 місць)
  0

3

Drakosha написав:

если любой резус подходит, значит нужна тромбомасса. Уточните где она лежит, т.к. Охматдет, например, на откачку тромбоцитов берет только мужчин.

Тільки що дзвонив батько - я незнаю як правильно сказати але потрібна кров на R-масу.

Logan Laureat
"...стоїть зібратися й розглянути парадокс у тривимірному просторі через призму оковитої" (с) Crazy Poison
___________________________________________________________________________________________
  0

4

если р-масса, то нужно знать резус. Что-то не так.
у меня 4я, сейчас позвоню

позвонила ... если не найдут завтра 5го человека, то заберут меня
может, мой биллирубин таки успокоился ... надеюсь

0

5

2Drakosha  Уточнила?

0

6

CD-ROMa
нифига не уточнила. папа загадочным образом не знает кровь какого резуса нужна
сказал только, что доноров обследуют в областной на 7м этаже
и если подходят, то там же на территории областной и откачивают р-массу

0

7

Drakosha написав:

CD-ROMa
нифига не уточнила. папа загадочным образом не знает кровь какого резуса нужна
сказал только, что доноров обследуют в областной на 7м этаже
и если подходят, то там же на территории областной и откачивают р-массу

Мабуть справа в тому що людина знаходиться в шоці, про маму і мави не має...

Logan Laureat
  0

8

http://www.donor.com.ua/new/index/ - тут можно доноров попросить

0

9

Sphinx
я не в претензии, т.к. являюсь волонтером и донором, помогающим именно онкобольным детям. Однако, в связи с тем, что откачка доноров производится в рабочее время и донорам приходится отпрашиваться с работы ... можно предупредить бесполезные отпрашивания тех доноров, которых отсеют по резусу

0

10

Шановні будь ласка попередньо дзвоніть по телефонах що викладені вище. Усією інформацією володіють батьки.

Logan Laureat
  0

11

и все таки я почти на 100% уверена, что доноры на тромбомассу нужны будут, раз любой резус

0

12

Drakosha написав:

и все таки я почти на 100% уверена, что доноры на тромбомассу нужны будут, раз любой резус

Я дзвонив батьку і питав на рахунок тромбомаси він сказав що тромбомасу вже взяли...
Слова батька.  :dntknw:

Logan Laureat
  0

13

Sphinx написав:
Drakosha написав:

Я дзвонив батьку і питав на рахунок тромбомаси він сказав що тромбомасу вже взяли...

к сожалению, это такая штука ... что может быть нужна постоянно sad может, поэтому сейчас и делают просто проверку доноров 4 группы, чтобы в критический момент иметь "своих" проверенных доноров
мы договорились с папой, что он мне сегодня утром позвонит ...

0

14

Drakosha написав:
Sphinx написав:
Drakosha написав:

к сожалению, это такая штука ... что может быть нужна постоянно sad может, поэтому сейчас и делают просто проверку доноров 4 группы, чтобы в критический момент иметь "своих" проверенных доноров
мы договорились с папой, что он мне сегодня утром позвонит ...

Ну як розмова з батьком?

Logan Laureat
  0

15

Sphinx написав:

Ну як розмова з батьком?

ну, позвонил он после обеда
на пятницу доноры были больше не нужны
сказал, что будет звонить когда понадоблюсь ... и усе

0

16

Drakosha написав:
Sphinx написав:

Ну як розмова з батьком?

ну, позвонил он после обеда
на пятницу доноры были больше не нужны
сказал, что будет звонить когда понадоблюсь ... и усе

Дякую за допомогу.

Logan Laureat
  0

17

Sphinx написав:

Дякую за допомогу.

У меня 4+
у сестры 4-

если понадобится, сдадим

0

18

Drakosha написав:
Sphinx написав:

Дякую за допомогу.

У меня 4+
у сестры 4-

если понадобится, сдадим

Матиму на увазі. Ще раз дякую за відгук

Logan Laureat
  0

19

http://tsn.ua/dopomoga/negayno-potribna … mashi.html
Негайно потрібна допомога 2-річній Маші!
Восени минулого року у Марійки виявили пухлину в печінці. Проте прооперували дівчинку лише на початку 2012 року.

Розміри пухлини у дитини вразили навіть досвідчених лікарів – пухлина важила 885 гр. Дівчинка мужньо витримала і операцію, і десяток процедур хіміотерапії.

На даний момент дівчинці знову зробили ще одну операцію - видалили метастази в легенях. Лікарі зараз вирішується, як саме продовжувати лікувати дитину. Батькам радять збирати гроші на дорогі препарати, які знадобляться дитині.

На тривале лікування дівчинки сім'я витратила вже всі збереження і звідки брати нові кошти не уявляють, тож просять всіх небайдужих людей допомогти назбирати гроші на життєво необхідні препарати для Марійки.

Бабуся Світлана Миколаївна Васянович 097-882-96-62

Реквізити для допомоги:

Банк одержувача: ПАТ КБ "Приватбанк"
МФО 305299
Код ОКПО 14360570
Рахунок одержувача в банку UAH 29244825509100
Призначення платежу - поповнення карти № 4405885821420269
ПІБ власника: Васянович Олександр Олександрович (тато дівчинки)

Renault Grand Scenic ІІІ (2011) дизель 1,5 110 л.с., механика - Крокодил
Volkswagen Polo 1.4 (2011) 85 л.с. + робот DSG 7ст + кондей - рабочая - был
Logan Ambiance 1,4 (2008) 75 л.с. + ГУР + передние ЭСП + ГБО by rk03 - был
Deawoo Matiz 0.8 (2002) 52 л.с.- был
  0