Re: Приключения Кельто-Скифов в России.
Да в Москве бензин на много лутше , машинка хорошо себя чуствовала...
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Приключения Кельто-Скифов в России.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Да в Москве бензин на много лутше , машинка хорошо себя чуствовала...
Аудитор
так тебе можна привітати з початком подружнього житття?
Троєкратне "УРА!"
а Кельт, як завжди, фотки зажав... :tease:
Аудитор
Троєкратне "УРА!"
От одиночества философ,
я стать мыслителем хотел,
но охладел, нашедши способ
сношенья душ посредством тел...
а Кельт, як завжди, фотки зажав...
Ти мені ще побалакай! :g_hosp:
Так я тобі коньяка зажму :visslar: :retas: Фото вже сьогодні будуть :rock: І буде продовження пригод! :smoke:
Троєкратне "УРА!"
Мало того що привітати, так у пані Тетяни в суботу (в день нашого приїзду) був День народження!!! Оце так збіг обставин :shok: Вечір в суботу видався :storstark: :storstark: :alc: :alc: :alc: :visslar:
всем спасибо
фотки де?!
знову питання: навіщо було в Чернігів їхати? такий крюк...
Московская трасса от Вертиевки до Кролевца-Глухова закрыта на ремонт. Правильно они поехали. Правда надо было через Мену-Короп-Кролевец-Глухов ехать на центральную таможню "Троебортное" - там после границы нормальная дорога в сторону Брянска.
Про то, что авто в кредите даже никто не заикнулся. При чём ехали с маленьким сыном 1,5 года по обычному сведетельству о рождении - и опять таки никто ничего не сказал, хотя фото ребёнка на сведетельстве нету.
Бензин в России получше - машина просто рвёт, да и дешевле на 70-95 коп.
Страховку лучше покупать у росиян - 396 руб. ~ 80 грн (двиг.1,4), временный ввоз 123 руб.
Дороги в Курской обл - ЗЕРКАЛО :upp: - причём везде.
То, что Москва-Брянск дорога ужас - так это просто трассу давно на ремонтировали - она на нашей территории ещё хуже. Поэтому и ремонтировать начали. Так что в России с дорогами всё ОК! Получше, чем у нас.
там после границы нормальная дорога в сторону Брянска.
На дорозі від "3-х сестер" теж непогана дорога! Погана вона починається на трасі Москва-Брянск :dash: :dash: :dash:
Продовжемо нарешті викладати наші подоріжі...
Поки їздили по Москві, та до Москви побачили дивну річ (дивну для мене - укарїнця) - повздовж всіх швидкисних магістралей стоїть висока металева огорожа, як я вважаю - для того щоб приглушати звуки від дороги в населених пунктах. :upp:
А також помітили в межах Москви:
Та
Ось такими трубами зустріла нас Москва...
Потім був "Макдональдз", але написаний чисто російськими літерами! :upp: Росіяне в цьому плані молодці - вони забороняють наносити назви іншою ніж російська мова! :like:
Та ми припаркувалися поряд... Аби не 6-а ранку, то мабуть не змогли б знайти місця, бо вже через півгодини стоянка почала заповнюватись...
А ось і ми в анфас з вказівником, "На Москву!" :lol: :lol: :lol:
Слава Богу пан Аудитор не дав нам замерзнути (доречі їхали туди таким ливнем, що думали позливає!), а температура там була далеко не київські +20 :dash:
Яка ж зустріч без подарунків і сувенірів?!
А як вам цукерки з рел’єфом нашої неньки України?! Тільки би зуби не поламати! :upp:
А також без бокала наашого рідного пива! :storstark: :storstark: :storstark: Доречі надпис: "Помірне вживання посилює бажання!" :rock:
Але і це ще не все: ми подарували пану Аудитору його українського нащадка, якого відобразили скульптори в вигляді такого собі козака! :upp:
Після роздачі подарунків було вирішено трошки відпочити і поїхати до міста...
Перед поїздкою в місто купили квитки на автобус і поїхали...
Ось пані Скіфія розглядає диво-квиток :lol: :lol: :lol:
А ось і диво-автомат в АВТОБУСІ!!! Він нагадує турнікет метрополітену. Водій запускає пасажирів лише на передні двері, а через задні випускає, як всі вже зайдуть. Доречі вартість одного квитка становить - 3-5 грн! :shok: 3 гривні - якщо купуєш в кіоску на зупинці і 5 грн - якщо у водія :shok2:
Потім було метро... Таке саме як в Києві тільки +2 додаткових вагона (тобто їх в потязі не 5, а 7) і їздять з інтервалом не 2-3 хвилини, а 1,5-2 :crazypilot: Ось ми вийшли на зупинці Київська, щоб помилуватися картиною мого рідного міста :angel:
Ось такий дивний вхід до метрополітену у станції "Київський вокзал"
А це не менш дивна конструкція напроти Київського вокзалу :crazy1:
На Київському вокзалі як завжди... Хтось позує перед камерою, а хтось просто миє ноги :lol: :lol: :lol:
Дивний готель "Бородино" з неймовірною панорамою на березі Москва-ріки
Наш напрямок руху був до набережної, де ми сіли до пароплаву і поїхали на центральну площу міста...
Останні насолодження поверхнею...
і через мить ми вже пливемо...
Ладья-дракон
Московський державний університет МГУ в тумані роздумів
А ось і наші гостеприїмні друзі пан Вадим Аудитор та його пані Тетяна на фоні "тарелки" - Олімпійського
А ось і киянка Скіфія теж захотіла себе засняти на фоні Олімпійського... Не хай вас не вводять до омани "малі" розміри даної споруди - в Москві з маленькими спорудами проблеми - їм притаманен МАКСИМАЛІЗМ!
А чому? Дізнаєтесь з наступних фоток! :like:
А ось і перші ознаки "максималізму" - БУРАН, той самий що здійснив свій карколомний політ
І наступний приклад максималізму від пана архітектора Растреллі - Петро І. Висотою наіть більше ніж 30-ти поверховий будинок! Поруч стоять 5-поверхові готелі, вони ледве дістають йому колін... :shok2:
Не все пам’ятаю, але собор дуже класний, гадаю пан Аудітор мене виправить і я з його допомогою напишу вірну назву собору :like:
А ось вже і центр Москви... Великий червоний мур... В них там все червоне, і площа і мур... :lol1:
Пані Скіфія в захваті!
А це вже перші кроки по землі... Пароплав пішов далі по річці, а ми продовжуємо подорожувати...
Тут і ваш покірний фотограф приютився...
Ось і Червона площа... Символ Москви, Російської держави! :supermario: За спиною у Скіфії...
Центральна частина міста - видовище захватує подих!
Собор якогось турецького султана, пам’ятаю щось розповідав пан Аудитор :lol: :lol: :lol: :lol: Його захватили і з рішних шатрів зробили різного колору куполи... Кожен купить щось своє :dntknw: :smoke:
Пам’ятник з надписом: "Гражданину Минину и князю Пожарскому. Благодарная Росія, літо 1818" Не знаю що він зробив, але судячи зі скульптури балакав дуже завзято! :lol: :lol: :lol:
Московський "Біг-Бен" :lol: :lol: :lol: :lol:
Наскільки я пам’ятаю - музей історії, хоча може і не вгадав :grater:
Прийом до пана Леніна тільки по будням з 9 до 18-ї години :grater:
Ось вона - ЧЕРВОНА ПЛОЩА!
Московський ГУМ
Червона площа просто обліплена всякими храмами і соборами...
А ось і він - ЦЕНТР МОСКВИ!
Під стінами - вічне полум’я
Проїхали цілих 950 км і все одно не втекли від свого рідного міста! :gheart:
Ось Кельт тягає якісь "шари"... Хто їх загубив ще в такому місці? :dntknw:
Про аналогію до коняк я промовчу :visslar:
А також були присутні скульптури казкових персонажів:
На цьому Червона площа прощається з нами і ми відправляємся до маєтку Шеремєт’євих...
Поки їхали до будинка графа Шеремєтьєва як ми могли не побачити місце де складають аналог нашої автівки тільки під шильдиком Рено :gheart:
До вашої уваги - Завод АВТОФРАМОС!!!
Проїздили швидко, тому тільки 2 фотки:
Ще в них не дивлячись на масові забудови залишаються такі чудні клаптики, де можна відпочити і де за ними наглядають :upp:
Ось ми і приубли до будівлі графа...
Центральний вхід...
Зліва від пана Аудитора - В’ЇЗД до входу! А що робити - граф я чи не граф! Не гоже графу сходами підійматися, хочу картеу до порога! :smoke:
В будівлі графа Шереметьєва...
Пані Скіфія поруч з амфорою козлів :lol: :lol: :lol: :lol:
Камін... Мрія кожного володаря оселі...
Отак завжди, пані носять світильники, а мужики стоять і позують :visslar:
Парк, де можна запросто загубитись! :shok2:
Три кам’яних ізваяння...
Наліво підеш - приб’ю! © Дружина
А ось і моя мрія - хатинка на березі річки, нехай навіть такого болотца, з коханою поруч :gheart:
Ось і прийшов час прощаватись з Москвою, що за 2 доби стала нам як рідний Київ... Але пора і додому :tbsenile:
На останок пан Аудитор приміряє Кельто-Скіфо-мобіль і залишається задоволеним!
Навіть виходити не хотів, мовлялв: "Хлопці, заберіть мене з собою, в країну де є САЛО і ГОРІЛКА!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Дякую, за теплий прийом, екскурсію і дуже приємно було у вас! :like: :grose: :gheart:
Навіть виходити не хотів, мовлялв: "Хлопці, заберіть мене з собою, в країну де є САЛО і ГОРІЛКА!"
Дык надо было забрать его с собой! показали бы ему, и сало. и горілку! Крейзи пойзона,И остальные досопримечательности! :D
Кельт
Ну вот... Молодец!
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Приключения Кельто-Скифов в России.
Згенеровано за 0.192 секунд(и), виконано 94 запитів