Re: Книга радостей :)
Вітаю!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Книга радостей :)
Сторінки Назад 1 … 46 47 48 49 50 51 52 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Вітаю!
santhe, Вітаю!
Вітання.... Великий "камінь" скинув з плеч...
Вітаю)
santhe, поздравляю! Как камень с плеч?
santhe, поздравляю! Как камень с плеч?
якось так, да ))
дихається якось легше ))
santhe, Молодець!!! Вітаю!!!
Поздравляю! Так держать!
Вітаю!!! Це як наче відміна кріпацтва. Свобода!!!
santhe, Вiтаю!!!
Сьогодні, на відкритому турнірі з рукопашного бою, менший виборов бронзу!!! Зазначу, що то другі офіційні змагання в його житі. Знервувався шо то капець!!!
Вітаю Майже колеги....
менший виборов бронзу
Вот и думай теперь куда медальку пристроишь, память (для кого гордость) будет на всю жизнь, пока это достояние будет хранится на видном месте
Майский Кот, іконостас меншого знаходиться на проти іконостасу старшого. І меншому є куди рости! Приклад для наслідування є!
Ptah, То свято для всієї родини!!! Вітаю!!!!
Don Kortes, свято для мене, а для меньшого , ну щоб не зазнавався, то трудова перемога, яка не дотягнула до першого місця!
Та, друже, Дякую!
Сьогодні, на відкритому турнірі з рукопашного бою, менший виборов бронзу!!! Зазначу, що то другі офіційні змагання в його житі. Знервувався шо то капець!!!
Я так розумію,що татко "знервувався шо то капець" більше ніж боець!!!!! Інакше б написав "житті", а не в "житі"! Так тримати, хай росте козак, здоровий, сильний, розумний, справедливий та батьків шанує, Дім свій боронить!!!!!!!!!!!!!
Ptah, Вітаю! Гарний козак буде!
Завтра відпустка!!!
На тиждень...
Їди у Київ на навчання. Правда за свій кошт, але нові знання то корисно.
Радий.
і в мене відпустка!!!! на два тижні. Але я ще нікуди не їду Але путі Господні несповідими
Doc, десья то упустив. Поки ми тут на нейтральній, так би мовити , територіі, то десь стрілканемась? Я в столиці до 4-го, як не для місцевого , відстань не критична, хоч куди! Дзвони!
10 дней с девятимесячной дочуркой провалялись в больнице. Острая кишечная инфекция с бронхитом, температура под 40... Короче седых волос прибавилось... В субботу выписались, долечиваемся дома, идем на поправку.
идем на поправку.
Выздоравливайте!
Выздоравливайт!!!! и не болейте!!!( такое же пережили с годовалой дочуркой, как вспомню....)
Сторінки Назад 1 … 46 47 48 49 50 51 52 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Книга радостей :)
Згенеровано за 0.201 секунд(и), виконано 82 запитів