Re: цифровой тюнер Т2
А чим польська погана?
Ще до появи Т2, як я її поставив, в мене всі 15 каналів показували, що в нас транслювались. Причому у відмінній якості. А живу я, як писав вище, в ямі, і вишки мені не видно.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → цифровой тюнер Т2
А чим польська погана?
Ще до появи Т2, як я її поставив, в мене всі 15 каналів показували, що в нас транслювались. Причому у відмінній якості. А живу я, як писав вище, в ямі, і вишки мені не видно.
А чим польська погана?
Для Т2 не має значення вартість чи навороти антени. Має значення рівень сигнала на вході у тюнер
А чим польська погана?
а ти підключи її без підсилювача...
Andriy1352 написав:А чим польська погана?
а ти підключи її без підсилювача...
Так вона в мене без підсилювача☺
Короче, ось хвильовий канал для ДМВ-діапазону
Зверни увагу на резонансну відстань між півхвильовим вібратиором та екраном (90 мм). А тепер подивись що натворили пляки.
Andriy1352 написав:А чим польська погана?
Для Т2 не має значення вартість чи навороти антени. Має значення рівень сигнала на вході у тюнер
Не знаю яка там сила сигналу і як заміряти, але показує всі "32" канали
якщо полячку під Т2, то ось її адаптація
http://satsis.ru/forum/vs/dvb-t2/2012-0 … suzhdeniya
ЗІ. Твій випадок говорить лише про те, що у тебе сильний сигнал, і ти спіймав би всі свої канали на метровий кусок звичайного провода.
Короче, ось хвильовий канал для ДМВ-діапазону
Зверни увагу на резонансну відстань між півхвильовим вібратиором та екраном (90 мм). А тепер подивись що натворили пляки.
В мене така подібна, як на малюнку, стояла до польської. Показувала на третину меньше каналів.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-02-21 23:45:52[/merge_posts_bbcode]
якщо полячку під Т2, то ось її адаптація
http://satsis.ru/forum/vs/dvb-t2/2012-0 … suzhdeniyaЗІ. Твій випадок говорить лише про те, що у тебе сильний сигнал, і ти спіймав би всі свої канали на метровий кусок звичайного провода.
Ні, на провід не вийде. Один раз в роз'ємі на трійнику відійшов провід, і Т2 з п'ятиметровим шматком кабелю показував лише 16 каналів.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-02-21 23:49:30[/merge_posts_bbcode]
Доречі. Маю автомобільний телевізор Mistery. Купив для нього в машину антену за 30$ в 2008-му . На ній показує меньше половини каналів, навіть біля вишки. А як цей тєлєк підключив до польської вдома, то так само є всі канали.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-02-21 23:50:52[/merge_posts_bbcode]
Andriy1352,
Ваше здоров'я☺
Andriy1352, я ж писав про метровий кусок проводу, а не 5-ти метровий.
Хвильовий канал на малюнку має підсилення 18 дБ в діапазоні 2 каналів ДМВ-діапазону. Його я привів для розуміння розмірів і відстаней, підкреслюючи нісенітність конструкції полячки.
І візьми до уваги ще одне - в різних регіонах Т2 передається на різних частотах.
Втім, подобається - нема питань, дивись.
Стосовно себе, то я вже давно закинув цей мотлох і сиджу на 6 супутниках.
Доречі Теж стоїть у авто телевізор, є бош антена ТВ і навіть коли на місці стоїть то мерехтитьт. Хлопці з того магазину підказали модель Т2 тюнера з живленням 12в під авто. Як потеплішає- буду ставити. В них є модель унікальна з дисплеєм та кнопками керування спереду і, чкщо не помиляюсь, теж живлення 12в. Можна в наш бардачок підвісити
Оті маленькі антенки, що стирчать, в мене пооблітали. Як на хаті, так і на гаражі. Різниці в сигналі не помітив.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-02-21 23:58:30[/merge_posts_bbcode]
Andriy1352, я ж писав про метровий кусок проводу, а не 5-ти метровий.
Хвильовий канал на малюнку має підсилення 18 дБ в діапазоні 2 каналів ДМВ-діапазону. Його я привів для розуміння розмірів і відстаней, підкреслюючи нісенітність конструкції полячки.
І візьми до уваги ще одне - в різних регіонах Т2 передається на різних частотах.
Втім, подобається - нема питань, дивись.
Стосовно себе, то я вже давно закинув цей мотлох і сиджу на 6 супутниках.
Супутники то дєло. Сам мріяв. Але з осені маю швидкий оптичний тирнет, тож ту мрію закинув.
А ти що, радіолюбитель? Бо бачу вумними термінами розписуєш) без підкола. Цікаво☺
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-02-22 00:01:59[/merge_posts_bbcode]
Доречі
Теж стоїть у авто телевізор, є бош антена ТВ і навіть коли на місці стоїть то мерехтитьт. Хлопці з того магазину підказали модель Т2 тюнера з живленням 12в під авто. Як потепліє- буду ставити.
Я теж звернув увагу на те, що в трімаксі живлення 12в. Думав його брати. На Дністрі біля Бакоти автоантена ловить тіки один канал і то в чорно-білому кольорі. Але ще не пробував. А от була китайська нокія е71tv, так ловила там 5 каналів, причому в кольорі. Шкода. Зламав(
Andriy1352, ти хоч посилання відкривав? http://satsis.org.ua/forum/vs/dvb-t2/20 … uzhdeniya/
Don Kortes, а як там в вас дороги? Я останній раз влітку 2013-го був в ваших краях. А до того регулярно їздив...
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-02-22 00:04:43[/merge_posts_bbcode]
Andriy1352, ти хоч посилання відкривав? http://satsis.org.ua/forum/vs/dvb-t2/20 … uzhdeniya/
Не встиг. Строчу все))))
Зара гляну.
А ти що, радіолюбитель? Бо бачу вумними термінами розписуєш) без підкола. Цікаво☺
саме так.
Глянув. Фотки радянських антен мало не прослізили)))
Теж такі були. Кімнатна вся з кольорових металів...
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-02-22 00:09:30[/merge_posts_bbcode]
Andriy1352 написав:А ти що, радіолюбитель? Бо бачу вумними термінами розписуєш) без підкола. Цікаво☺
саме так.
В електродригунах і конденсаторах шариш?
Глянув.
там в контексті про полячку розписали
Що цікавить по двигунам і кондерам? - мабуть пускова батарея треба?
Andriy1352 написав:Глянув.
там в контексті про полячку розписали
![]()
Що цікавить по двигунам і кондерам? - мабуть пускова батарея треба?
Напишу в приват аби тему не засмічувати.
заказ сделал в понедельник, будет в среду
модель?
yanus, Вот и чудненько!!!!
Периодически каналы слетают - но это проблема сигнала. Хотя в центре Киева. Видать спутники поворачиваются
Всем Привет!
В Киеве отключили почти весь аналог.
У родителей теперь проблеммка, на одном телевизоре решили попробовать эти приставки, кинулись покупать, а их очень много разных и цены выросли в два раза
Подскажите какой лучше брать и где за адекватные деньги?
World Vision T62N присмотрел, как он?
По суті різниці немає, в середньому однакова температура по лікарні. Знайомі та батьки брали Strong різні моделі, працюють норм. Коротше що дешевше то як на мене і брати, здохне пішов купів інше.
Хохол, мой знакомый рекомендует Romsat (он их ставит). Хотя, как по мне, если не заморачиваться всякими дополнительными плюшками, то пофиг.
P.S. Еще месяц назад думал - покупать за 293 грн или нет. Сейчас смотрю в том же магазине - уже 699
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → цифровой тюнер Т2
Згенеровано за 0.190 секунд(и), виконано 93 запитів