Тема: тюнинг фар
Парни Привет Кто устанавливал или видел сей девайс отпишитесь интересует качество освещения дороги
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → тюнинг фар
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Парни Привет Кто устанавливал или видел сей девайс отпишитесь интересует качество освещения дороги
LEGA
Чота я нічого не поняв.
LEGA
Пробуй через www.radical.ru или piccy.info
LEGA
Чота я нічого не поняв.
LEGA Возьму на себя смелость предположить, что пан OKurylyshyn имел в виду, что не зря он исправно писал свой бортовой журнал и даже потрудился вынести ссылку на него в свою подпись. И в вышеозначенном журнале есть ответы на многие интересующие вопросы!
ЗЫ: Можно вместо фотки ссылку на неё.
интересует качество освещения дороги
На скільки я знаю, то НІЯКЕ.
Такі фари ставив Макс зі Львова, лишився дуже не задоволений.
Можеш почитати: http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic. … 93#p235993
LEGA
О брателло, навіть не думай цей фуфел брати, так крім вигляду більше нічого нема, хоча на вид вони супер.
Читай мій бортовик, там багато цікавого для себе знайдеш.
читал много бортовиков, мне уже свет скоро золотой выйдет я купил линзы помучался не получилось вскрыть фары. лежать теперь пылью покрываются а света хорошего хочется вот и вскапываю форумы, да еще и правила новые с ближним светом или дневниками а там дневники вроде есть.
Кто линзы поставил отпишитесь о реакции ДАИ на "хреновину" в стандартной фаре:tbsenile:
Вже рік катаюсь, ніхто не "домагався"
НУ так корректор там есть это же штатные фары, в Гайцы недумаю что будут домахиватся я на этой неделе и в Киев ездил и во Франковск так около Киева кобра останавливала , прошол вокруг машины почесал репу спросил что за машина... и в Ровно останавливали и в Франковске... и никто и слова несказал учитывая что у меня вся оптика не родная.
лежать теперь пылью покрываются
Є два варіанта:
-відправити рідні фари (дужу важко розбираються) і лінзи Дімі Флешу, він все зробить
-купити російські фари у Толі Логонолюба (вони легко розбираються) і поставити самому.
идея была кипить китай они тоже хорошо вскрываются, парни а как с весом линзы на ланосах дребежат коректор разбивают?
идея была кипить китай они тоже хорошо вскрываются, парни а как с весом линзы на ланосах дребежат коректор разбивают?
заметно ощутимо ничего не дребезжит, корректор живет неплохо. я уже штук 20 ланосов сделал, пока все довольны и счастливы. тем более у логана корректор вообще механический, благодаря чему отражатель сидит очень жестко
хрень без корректора с галимым галогеновым светом, проигрывающий стоку.
хрень без корректора с галимым галогеновым светом, проигрывающий стоку.
Повність погоджуюсь. Опробувано на своєму авто
читал много бортовиков, мне уже свет скоро золотой выйдет я купил линзы помучался не получилось вскрыть фары. лежать теперь пылью покрываются а света хорошего хочется вот и вскапываю форумы, да еще и правила новые с ближним светом или дневниками а там дневники вроде есть.
Кто линзы поставил отпишитесь о реакции ДАИ на "хреновину" в стандартной фаре:tbsenile:
Как повезет, но смотрел по инфе ГАИ, ДПС - везде не приветствуется, штрафы, если не предусмотрено заводом изготовителем.
Доброго вечора! Зіткнувся нещадавно з проблемою недостатнього світла від фар, коли їду по трасі. Друг радить встановити ксенон, але я читав пор нього достатню кількість негативних відгуків. Що Ви порадите, чи варто встановлювати ксенон, наприклад, на СТО, де його нормально налаштують, чи краще встановити більш яскраві звичайні лампи? Дякую за відповіді!
AlexWasdal, для початку фари помити.
Після - нові лампи, галогени.
Ні на одному СТО в штатні фари ксенон нормально не поставлять.
чи варто встановлювати ксенон, наприклад, на СТО, де його нормально налаштують, чи краще встановити більш яскраві звичайні лампи?
Якщо встановлювати звичайний галоген, то раджу Philips X-tremeVision або OSRAM NIGHT BREAKER.
Якщо брати ксенон, то лінзу й хороші лампи. По своєму досвіду - лінзи Q5 й лампи Контраст у колбі філіпс дають гарне світло.
Доброго вечора! Зіткнувся нещадавно з проблемою недостатнього світла від фар, коли їду по трасі. Друг радить встановити ксенон, але я читав пор нього достатню кількість негативних відгуків. Що Ви порадите, чи варто встановлювати ксенон, наприклад, на СТО, де його нормально налаштують, чи краще встановити більш яскраві звичайні лампи? Дякую за відповіді!
Переглянь мій БЖ, там найдеш відповідь.
korol008, в подпись в профиле вставьте сноску на б\ж так быстрее люди найдут и прочитают
https://www.logan.in.ua/forum/post614116.html#p614116
https://www.logan.in.ua/forum/post614129.html#p614129
Друг радить встановити ксенон,
таких друзей, врагов не надо, ксенон только в линзы и как правильно замечено, желательно в хорошие
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → тюнинг фар
Згенеровано за 0.163 секунд(и), виконано 93 запитів