Re: А у нас сейчас погода:
да. не будет! потому что я на летней резине уже давно)
Вы на летней?
моя M+S.
Где 10см не вижу...
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+ Дастер 1.5, 110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А у нас сейчас погода:
Сторінки Назад 1 … 31 32 33 34 35 … 139 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
да. не будет! потому что я на летней резине уже давно)
Вы на летней?
моя M+S.
Где 10см не вижу...
Та, у нас сьогодні зранку було -5. На калюжах лід. І це в місті. На дачі було певно більше, як приїхав грудочки землі попримерзали.
У нас тоже с утра -5 сейчас -3 но ветер ледяной. Брр.
Фигасе,-6 и снег падает и падает.
Утром -6 ,снег 2-5 см
-1 и снег валит параллельно земле...
а собирались сегодня с кумовьями на гейзер
В Бехтерево?
Днепр, -2 , валит снег и даж побелело все вокруг. Ветер. Хорошо что я на зимней резине все еще
Вітер, сніг, холодно й огидно....
Георгич написав:yanus написав:а собирались сегодня с кумовьями на гейзер
В Бехтерево?
в Бехтеры! ага, а что?
одобрямс. знакомые места. Там уже облагородили? А то я помню еще деревянные сараи. Каков прайс?
+2 снег, ветер, холод и на работу идти не хочется .
+5, без опадів. Вдень трохи дощило.
Зимой ехал по полтавской области (Днепр-Киев-Львов-Франковск-Буковель ) то из всех дорог у вас там были просто тунели прорыты. Засыпало эту зиму больше всего полтавскую область. И еще мне кажется самые плохие дороги на данный момент в полтавской области а затем уже наша днепропетровская область.
Зимой ехал по полтавской области (Днепр-Киев-Львов-Франковск-Буковель ) то из всех дорог у вас там были просто тунели прорыты. Засыпало эту зиму больше всего полтавскую область. И еще мне кажется самые плохие дороги на данный момент в полтавской области а затем уже наша днепропетровская область.
Снігу було не мало. Якраз в період снігопадів був в Кіровоградській області, теж там місцями по тунелях шастав та й дороги там теж бажають кращого. А взагалі, про дороги згоден - переважно напрямки Сподівання, що відремонтують не згасає
Снег идет но тепло и тает все. Бедные те кто на летней резине (не я, к счастью переобул только КИА)
в нас зранку +2, снігу немає і не було)
Іде сніг,але розстає,земля чорна.У батьків за 50 км від мене ще з вечора насипало 5см снігу,все біле.Геть погода спаскудилася.
Andriy1352, красиво
у нас целый день солнце и охеренная погода
Класно вам. Але шо хотіти?-південь)
Нічо, нам теж на днях обіцяють жару☺
Andriy1352, ты сказал на днях ))))) а тут полмесяца как минимум что бы просто тепло )))))))))))
та дочекаємось
Внимание типо всем (кроме Днепровской области, сегодня депутаты проголосовали и мы уже Днепр (без петровск) )
http://podrobnosti.ua/2097103-v-ukraine … snega.html
Хароша в вас погода))
А щодо назви, то його і так всі називали Дніпром.
Сторінки Назад 1 … 31 32 33 34 35 … 139 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А у нас сейчас погода:
Згенеровано за 0.178 секунд(и), виконано 72 запитів