1

Тема: Стук при торможении

Собственно авто Логан МЦВ 2008 года. Пробег 8 тыщ с копейками. На выходных, услышал неприятный ритмичный металлический звук в районе переднего левого колеса. Появляется во время торможения. Особенно сильно на стучит на неровной дороге. Без торможения ходовка нормально отрабатывает неровности.
На яме смотрел, дергал - пыльники все в норме, на рулевом люфтов нет (с братом машину раскачивали прилично).

Какие идеи, что это может быть? Подшипник какой-то может быть???

0

2

Re: Стук при торможении

В мене щось подібне було, стукали направляючі супортів передніх тормозів.
Їздив на ТО, сказали що це такий недостаток Логана, але це нестрашно, машині воно не шкодить. Лічиться виточуванням якоїсь там хреновини. А коли проходив ТО 15000 то знову на це звернув увагу, може вони там щось і підкрутили, але після того звук повністю пропав і досі не появлявся, а вже 50000км.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

3

Sash_KO, супорт не відкрутився? В мене таке було і на логані і на жигулях.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-05-02 20:40:48[/merge_posts_bbcode]

А направляючі не повинні тарабанити. Мають бути змащені.

Dacia Logan MCV Laureate 7місць 2008р.
  0

4

если у вас есть пол часа и желание, то смажте супорта, оба, и верхний и нижний, заодно и проверите поджатость всех болтов, тише станет на 99%, можно любой термостойкой смазкой, даже литолом)

0
Спасибо сказали: сяся1

5

Andriy1352, Хлопці пробачте не відповів. Питання було в тому, що я напередодні міняв мастило і як водиться не дожав захист двигуна. Заїхав на діагностику і за хвилину поїхав уже без стуку. За свою дурість по тим грошам віддав 50 грн.))))
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-05-03 08:19:17[/merge_posts_bbcode]

yanus, Глухі стуки на не рівній дорозі, скоріш за все від верхніх опор стійок (або однієї з них)...Така вже в нас конструкція. Проведіть дослід, без гальмування проїдьтеся по не рівній дорозі. Супорта і колодки, лязгають металом; торохтять як відро з гайками.

0