Тема: штатна сигналізація
підкажіть може хто вкурсі у мене логан мас з штатним ключом закривання дверей, спрацьовує тільки при самій дверці авто, відійшовши дальше нетягне, батарейку в пульті міняв не помогло, може хто в курсі чого воно так
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → штатна сигналізація
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
підкажіть може хто вкурсі у мене логан мас з штатним ключом закривання дверей, спрацьовує тільки при самій дверці авто, відійшовши дальше нетягне, батарейку в пульті міняв не помогло, може хто в курсі чого воно так
Аккумулятор в машине живой?
ум да.........
порада супер....
а якже ж на мертвому акб автівка по вашому їздить?
працьовує тільки при самій дверці авто
По личному опыту. Либо батарейка в ключе на подходе, либо рядом Wi-Fi мешает.
теж так думав але і це не воно , пробував батарейку в інший логан пульт пхати там робить з далека
Где-то что-то экранирует. У меня бывает в упор не срабатывает, а отойдёшь - всё нормально.
та ні в упор до водійської спрацьовує постійно
а як відійдеш дальше не тягне
А разве приёмник сигнала стоит в двери?
спрацьовує тільки при самій дверці авто, відійшовши дальше нетягне, батарейку в пульті міняв не помогло, може хто в курсі чого воно так
брелок не намокал?
есть второй ключ? проверь с ним также? если да, то что-то с приёмником... думаю придется ехать к оффициалам.
если со вторым ключем лучше, то что-то с передатчиком... окислился, намок и т.д. и т.п.
п.с. ИМХО
а хіба у другому ключі є блок на відкривання закривання??
Есть.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → штатна сигналізація
Згенеровано за 0.101 секунд(и), виконано 91 запитів