Re: Выгодно и комфортно с летним сервисом Renault!
Мені чистили таким:
Знайшов такий в інеті: http://chisto-vse.com.ua/vmd-16.html
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Акції Renault Ukraine → Выгодно и комфортно с летним сервисом Renault!
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Мені чистили таким:
Майский Кот пишет:
для ВАС именно полезно!
Як я вже казав мені з офіціалами пощастило.
Вот именно, повезло! А хотелось бы, что бы услуги были качественными (прогнозируемыми), что тут не понятно? Это же не рулетка за собственные деньги, в прочем ВЫ человек взрослый, как знаете.
в Черкасах мабуть ніхто краще рено не ремонтує
Мабуть...от безнадеги не пишут положительных отзывов...
Можна іще дешевше. Але до того літра ще треба компрессор, розпилювач, бо просто пшикалкою наврядчи розпилиш.
За посиланням нижче є літровий аерозольний балончик ... за ті ж 400 з половиною гривень... Мінімум чотири рази можна обробити краще ніж ... "сировировари" з Ренаульт то роблять....
А також повно аерозолей по 150-180 грн... ємністю 0,25л....
Не вартий "сир" Ренаульт, щоб мишоловку авторизовану відвідувати...
Є випадки, коли без "офіціалів" не обійтись... І, мені інколи здається, при чому підстави так вважати вельми обгрунтовані, що ті випадки запрограмовані Ренаульт, закладені в конструкції авто... Тоді не допоможуть Вам "оберіги-дисконтні-картки-клубні", обдере Ренаульт Вас, та ще й подякувати змусить!!!!
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-06-09 12:16:25[/merge_posts_bbcode]
Мені чистили таким:
За посиланням вартість 89 грн... Це скільки Ренаульт бере, щоб надати право заїхати на територію офіційного сервісу, відкрити лючок, витягти фільтр, та впорснути засіб?!?! Шось у мене калькулятор мабуть бреше... Виходить...... 310 грн!!!!
Інтересно за скільки часу можна впорскнути 250 гр. аерозолю в повітрязабрник? За хвилину? Додамо час на те, щоб зняти кришечку, витягти фільтр, повернути його на місце, закрити кришечку, виписати документи.. Виходить хвилин з двадцять чистого часу... І так літній сервіс від Ренаульт виходить з знижкою (310/20)*60= 930 грн/година....
А-ФІ-ГЕТЬ!!! При чому ГЕТЬ! - це напрямок (культурно), в якому я направляю Ренаульт з його "акційною" пропозицією!!!!
Це скільки Ренаульт бере,
Мені минулого року, офіціали цей балончик оцінили в 180 грн (плюс ще взяли за роботу, ясне діло). Тому чиста націнка на самому балоні не меньше 100 грн. була, або понад 120%
відкрити лючок, витягти фільтр, та впорснути засіб?!?!
Ні, ти що! Цього не було! Впорскували через дефлектори - там в балона така довга трубка є. Нічого не відкручували, не виймали.
Дійсно А-ФІ-ГЕТЬ !
Завтра подивлюсь результат зондом.
Але є купа негативу.
Точніше один, але важливий недолік.
Клімат після "вигідно і комфортно" перестав працювати...
Тобто перестав холодити і при влюченні кондиціонеру чую якийсь свист. Не вентилятор, а саме кондей.
Перехвалив...
Точніше один, але важливий недолік
перестав працювати.
Костя, твой юмор это нечто, я промолчу...
Майский Кот, я на життя дивлюсь з гумором. Всі живі - здорові. Це голвне.
А косяки вони мені виправлять. 100%. Бо будуть проблеми. Завжди виправляли і зараз виправлять.
Завжди виправляли
Мда...
А косяки вони мені виправлять.
Для того мы здесь и претензии "сервису" Рено выставляем. Исправят конечно-опять же за твои кровные, но время и нервы уже не вернешь.
я на життя дивлюсь з гумором.
Исправят конечно-опять же за твои кровные
Ні! Причинно - наслідковий звязок з сервісом. Тому - будьте люб'язні!!!
7711424850-цитрус
7711424848-свежесть
Это два вида очистителя которые применяются в акции. Баллоны желто-серые с логотипом Рено.
Майский Кот написав:Исправят конечно-опять же за твои кровные
Ні! Причинно - наслідковий звязок з сервісом. Тому - будьте люб'язні!!!
Так перша теза "вигідно"!!!! А коли клматична установка не вмикається палива меньше витрачаєтья... Тому це вже Ваш каприз, щоб не тільки Ваш авто на теріторію "святилища" офіційного сервісу запустили, не тільки побрискали "служителі культу" Ренаульт благовоніями, але й щоб в авто кліматичне обладнання працювало!!!!
Ні, ти що! Цього не було! Впорскували через дефлектори
Еее... То це якась дезодорація дефлекторів була. Скільки бачив - через точку входа чистять, знімаючи салон.фільтр.
То це якась дезодорація дефлекторів була.
Ну, там довгий шланг, не думаю шо дефлектор має довжину пів-метра, тому все ж таки дезодорація не тільки дефлектора.
Ясне діло що так робити не правильно. Однак власне так мені робили офіціали.
Висновки робіть самі.
не тільки побрискали "служителі культу" Ренаульт благовоніями
Зараз чомусь "благовоняє" не "цитрусом" чи "свіжістю", а чи то ризиною паленою, чи фенолом.
Значить їхній очисник гірший ніж той шо 80грн, бо я чув його запах (досить непоганий) ще десь тиждень, чи навіть два. Ніяких фенольних чи інших неприємних запахів не було.
Дядя Федор написав:не тільки побрискали "служителі культу" Ренаульт благовоніями
Зараз чомусь "благовоняє" не "цитрусом" чи "свіжістю", а чи то ризиною паленою, чи фенолом.
Так, на думку Ренаульт, пахне "вигода і комфорт з літнім сервісом від Ренаульт"
благовоняє
Doc,то вони тобі,з похмілюги,WD40 застосували,у нього теж запах приємний,а на методичці від Рено сало і цибулю порізали.
Якщо серйозно глянь,або виклади фотку,що записано в акті виконаних робіт,в розділі запчастини.
А-ФІ-ГЕТЬ!!! При чому ГЕТЬ! - це напрямок (культурно), в якому я направляю Ренаульт з його "акційною" пропозицією!!!!
Renault Ukraine написав:Добрый день!
Просим Вас предоставить Ваши контактные данные, чтобы наш сотрудник мог с Вами связаться и помочь разобраться в ситуации.Шановний официал!
Спустя неделю-две после моего визита, звонила девушка и спрашивала о качестве выполненных работ.
Я ей примерно так и обрисовал ситуацию по телефону.
И что Вы думаете - больше звонка не было.
Я даю ссылку Вам на видео моего снятого рычага и состояние шаровой спустя неделю от моего визита.
Пусть авто и бюджетное, но не определить явную неисправность - это говорит о квалификации сотрудников.
Я с удовольствием скину Вам свои данные прямо здесь на форуме, если Вы мне здесь прямо на форуме скажете что это может изменить в целом по качеству сервиса и чем это порадует меня.
Добрый день!
По предоставлению Вами контактных данных, консультант горячей линии сможет с Вами связаться и помочь разобраться в сложившийся ситуации.
Мы желаем разобраться и помочь в решении вопроса, а также сохранить Вашу лояльность и интерес к бренду Renault.
Renault Ukraine,
Геннадий м.о93б79о259
Прошу звонить после 18.00
Renault Ukraine, как там разбор полетов ситуациии?
Переживаю за мою лоялность к Renault
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Акції Renault Ukraine → Выгодно и комфортно с летним сервисом Renault!
Згенеровано за 6.366 секунд(и), виконано 89 запитів