Тема: Гастроентеролог Київ.
Привіт всім. Підкажіть будь-ласка, може хтось знає де є толковий гастроентеролог в Києві.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Гастроентеролог Київ.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Привіт всім. Підкажіть будь-ласка, може хтось знає де є толковий гастроентеролог в Києві.
Я промучився з гастритом та язвою 8 років. Пройшов усі можливі обстеження. Від лікарів чув: стрес на грунті нервових розладів, неправильне харчування і т.д. Тільки операція і взагалі ще може з місяць протягнеш. І випадко від знайомих почув що виною всьому бактерії. Вилікувався за тиждень! Вже 10 років здоровий. Горіляку п*ю та м*ясо їм.
Отакє.
Я промучився з гастритом та язвою 8 років. Пройшов усі можливі обстеження. Від лікарів чув: стрес на грунті нервових розладів, неправильне харчування і т.д. Тільки операція і взагалі ще може з місяць протягнеш. І випадко від знайомих почув що виною всьому бактерії. Вилікувався за тиждень! Вже 10 років здоровий. Горіляку п*ю та м*ясо їм.
Отакє.
Бактерії Хелікобактер?
І випадко від знайомих почув що виною всьому бактерії.
Якщо лікування не дало результату, то дійсно часто виною бактерії. А ще крім них частою причиною є паразити. Самими наприємними з частих гостей бувають токсокари. Лікуються важко
Я промучився з гастритом та язвою 8 років.
які були симптоми
maple, Так.
[merge_posts_bbcode]Added: 22-06-2016 12:59:39[/merge_posts_bbcode]
Сіренький, Чесно кажучи навіть згадувати не хочу. Постійний біль під грудною кліткою, через хвилин 20 після їжі. Непроходимісь їжі. Майже повністю закритий вихід з желудка.Спазми слабкість і т.д. Коротко - непрацездатний, нежилець.
Жінка молодець що все це витримала.
Ищу гастроэнтеролога, ТОЛКОВОГО!
А народні срєдства?! Канабісотерапія напрімєр?
Yeka, не помогает
Надо хороший врач, ходил в районную поликлинику - хорошего врача не увидел, результат лечения 0, остался не доволен, больше к ним не пойду!
Даценко Иван Николаевич 0677888750.
18 больница(заточена под болячки пуза),которая на бульв.Шевченка,возле универа Шевченка(красн.корпус).
Yeka, спасибо! Набрал, договорился, с Пн поеду, надеюсь он поможет....
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Гастроентеролог Київ.
Згенеровано за 0.148 секунд(и), виконано 95 запитів