Re: Не работает прикуриватель (гнездо)
Як це не доступне? Я тобі вже посилання на прайслисти Рено дав.
І де воно?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Не работает прикуриватель (гнездо)
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Як це не доступне? Я тобі вже посилання на прайслисти Рено дав.
І де воно?
Larsen написав:Як це не доступне? Я тобі вже посилання на прайслисти Рено дав.
І де воно?
Тиць: http://www.logan.in.ua/forum/post582482.html#p582482
Для сравнения, почему в самых базовых и бюджетных моделях ВАГена
Наверно по-этому самая дешевая фаба стоит на 50 тыщ дороже базового логана?
Наверно по-этому самая дешевая фаба стоит на 50 тыщ дороже базового логана?
І це ще при тому що Фабію з Логаном порівнювати не зовсім правильно. В Логана салон і багажник, по простору, на рівні С класа, тоді як Фабія в цьому плані класичний В клас.
Aprox написав:Наверно по-этому самая дешевая фаба стоит на 50 тыщ дороже базового логана?
І це ще при тому що Фабію з Логаном порівнювати не зовсім правильно. В Логана салон і багажник, по простору, на рівні С класа, тоді як Фабія в цьому плані класичний В клас.
Ну то само собой, но щас не об этом... Понятно, что эта асфальтовая пудреница нужна только девочкам, чтоб за помадой ездить...
І це ще при тому що Фабію з Логаном порівнювати не зовсім правильно.
Ну можна порівнювати Сандерика,
а стосовно Логана, то з Рапідом.
На початку 2014р. Рапід 1.2 коштував як Логан 1.6 (і там і там база), тобто вони були близькі по ціні.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-06-17 09:48:53[/merge_posts_bbcode]
Тиць:
Таки є! І слава богу! Взагалі такий неповороткий та слабокерований автомобіль як Логан, повинен іти з ЄСП в базі!
Ок, а тепер питаннячко складніше - чи можеш ти дооснастити свій Логан (з чи без АБС) системою ЄСП? Звичайно, це втручання в тормозну систему, але чи є така можливість зробити це офіційно? Та іне офіційно...
Відповіть відома - ні це рино
А чи є така можливісь у ВАГена?
Так, наприклад мій зять Поло з АБС доукомплектував ЄСП. Ця опція офіційно у них зареєстрована з заміною ВІНу.
Тобто така можливість є і коштує вона розумні гроші.
Ок, а тепер питаннячко складніше - чи можеш ти дооснастити свій Логан
А тепер два видповиданчика:
1) Я не собираюсь доукомлектовывать авто после покупки.
2) Исходя из первого пункта не хочу переплачивать за эту ненужную возможность 50к грн.
Я не собираюсь
Питання полягало не в цьому...
Особисто я ъздив на вищезгаданый машины без ЭСП, а потім на ній же, але вж з ЄСП - можу впевнено сказати, що це зовсім різні автомобілі, з суттєвою перевагою дооснащеного ЄСП.
Тому я хотів би і Логан нею дооснастити.
Ну можна порівнювати Сандерика,
Не можна! В Фабії ззаду фактично недостатньо місця для трьох дорослих (в довгу дорогу нунах). Тоді як в Сандерика без проблем.
а стосовно Логана, то з Рапідом.
Згоден.
На початку 2014р.
Я не знаю що там було 2 роки тому, адже цього неможливо перевірити. А от на сьогодні, найдешевший Рапід (1.2 Актів) коштує 337тис, а найдешевший Логан 290тис. При цьому в Рапіда нема кондиціонера! За кондиціонер прийдеться доплатити ще 35 тисяч, і викласти 373 тисячі. А це вже ціна дизельного МЦВ в богатішій ніж Рапід комплектації (хоча можна шось і в Рапіда знайти таке чого нема в Експрешені, ну то таке ).
Aprox написав:Я не собираюсь
Питання полягало не в цьому...
Как раз в "в цьому", нафига мне платить кучу денег за лишние бесполезные провода у меня в авто? Хотя большинство покупателей будут просто ездить в той комплектации, которую купили! И вы рационализм рено обозвали жлобством... Причём не добавили к этому "ИМХО" и не уточнили, что это именно в вашем случае "жлобство" потому что именно вы хотите ковыряться в авто и доукомплектовывать его... Хотя опять таки не понятно, раз любите колупать свой авто, то в чём проблема докупить еще жгутик проводов с разъёмом в комплект к какому-нить блоку?
Відповіть відома - ні це рино
Так точно. Той кому це не подобається, купляє корчвагена, або ще щось інше. Однак, дивлячись на голосування гаманцем, варіант Рино в нас більш популярний.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-06-17 10:15:41[/merge_posts_bbcode]
то в чём проблема докупить еще жгутик проводов с разъёмом в комплект к какому-нить блоку?
Ну, ЕСП сам ніяк не поставиш. Там все значно складніше ніж активація БК чи круїз контроля.
Ну, ЕСП сам ніяк не поставиш. Там все значно складніше ніж активація БК чи круїз контроля.
Ну то понятно... Непонятно, почему его сразу не поставить? Или это типа, если купил машину б/у и хочется ЕСП... Всё равно вопрос, почему производитель должен об этом думать и почему все покупатели новых авто должны переплачивать кучу денег за то, чтоб кому-то когда-то что-то приспичило? )))
Как раз в "в цьому", нафига мне платить кучу денег за лишние бесполезные провода у меня в авто? Хотя большинство покупателей будут просто ездить в той комплектации, которую купили! И вы рационализм рено обозвали жлобством... Причём не добавили к этому "ИМХО" и не уточнили, что это именно в вашем случае "жлобство" потому что именно вы хотите ковыряться в авто и доукомплектовывать его... Хотя опять таки не понятно, раз любите колупать свой авто, то в чём проблема докупить еще жгутик проводов с разъёмом в комплект к какому-нить блоку?
Навіщо писати, якщо не в темі сабжу?
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-06-17 10:47:12[/merge_posts_bbcode]
Там все значно складніше ніж активація БК чи круїз контроля.
Так, потрібна заміна конгтролера бортмережі, гідробюлок, сам БОШ-9, тормозна трубка, дилерська активація. Так у ВАГена.
Доречі, на відміну від Риена у ВАГена антивідкат працює і кнопка відключення ЄРС привязується)))
Навіщо писати, якщо не в темі сабжу?
Шоп не платить 50 косарей ради тех, кто в "темі сабжу"!
Доречі, на відміну від Риена у ВАГена антивідкат працює і кнопка відключення ЄРС привязується)))
А у Майбаха це все в базі іде. І шо далі?
Кто-то смотрит название темы?
А у Майбаха це все в базі іде. І шо далі?
У нього і 15А на кожний прикурювач, їх там 2.
Извиняюсь, что прерываю бурную дискуссию. Поменял предохранитель F38 (прикуриватель) - он был на 15А
У нього і 15А на кожний прикурювач, їх там 2.
Може і так, я не настільки добре знаю електрику Майбаха.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Не работает прикуриватель (гнездо)
Згенеровано за 0.126 секунд(и), виконано 95 запитів