Вітаю, Шановні. Не відписувався, бо хотів вже розповісти повну картинку...
Минулого тижня - зробили перерегулювання клапанів. Нічого не змінилося (може зовсім менше стало трусити авто)... Втішили, сказали, що можна трохи покататися, але все-одно треба знімати "голову" і дивитися - можливо справа у седлі чи клапан підгорів. На вихідних довелося таки з'їздити на дачу (загальний пробіг 110км). Авто дуже троїть. Здавалося, що на обертах нижче 3х тисяч - працює лише 3 циліндри.... А далі - не відомо, чи в резонанс входять і не відчувається, що 3, або таки 4й починав працювати..
Вчора відвіз авто на ремонт двигуна. Сьогодні вже в обід подзвонили, кажуть, що видно, що був обрив ремня ГРМ і 2 впускні клапани - погнуті. Мов їх підрихтували і авто продали. Авто дійсно було в ДТП. Це я вже дізнався коли його купив (у перекупів) і побачив, що є у сервісній книзі телефон попереднього хозяїна. Йому подзвонив: "Так ДТП було, але наче як ланжерон не дістало". Перед купівлею, звісно, авто дивився. і не на 1му СТО (ходова - в 1му місці у офіціалів на Набережній і 2га на менш розкрученому СТО). Ніде нічого схожого на аварію не помітили... Можливо гарно зробили після ДТП х.з... Розвал теж нормальний.
З діагностики двигуна була "аля" на слух від профі + компресія - вона була десь 13\12,5\12,5\11. На що мені на СТО сказали, що напевно де 13- масляна, а де 11 - то зажатий клапан впуску. Тобто нічого кретичного не має. Ну а свічки бажано поміняти, бо був трохи не рівний ХХ... А перед усіма цими перевірками, авто "обнюхував" інший через знайомого бувший перекуп, якого радив товариш мов він подивиться і більше нікуди їхати не потрібно. Він дивився усе де можна, ну сказав, що перефарбування прав.пер.крила було, двері пер.праві знімались, але наче не фарбовані... Щодо бамперу і капоту нічого не помітив. Потім ми проїхалися, нічого ніде не грімить і казав, що в принципі нема сенсу дивитися на СТО, авто в доброму стані хоча, дружина наполягла на перевірці ще на СТО і я побував на на парі СТО (про них вказав вище)...
Ось так... Скажу, що до перекупів, я весь час сам усіх знайомих застерігав - обходити. Але, 1,5 року назад брат купив вдало авто у перекупів і у мене змінилось трохи ставлення до них. Згодом пізніше, товариш теж купив вдало авто у перекупів (зараз і там і там все ОК) ну і я зустрів авто, яке хотів і за привабливою ціною. Перекупи мовили "попросили продати авто". Вже після того, як дізнався, що була бита, передзвонив і кажу: "Знаю вже що була бита авто, але я без претензній, скажіть тільки на що мені звернути увагу, що можливо треба зробити, щоби далі їздити безпроблемно?" на що мовили лише поміняй масло, фільтри і свічки, а так все нормально з нею... Тобто, він каже, мов що не знав, що вона була бита. На що я дав зрозуміти, що не вірю, але він зарікався, що дійсно про це не знав. Я сказав ладно,, зрозуміло. Пока.. от така історія. Сподіваюсь, що двигун зроблять і буду їздити нормально далі.. Побачимо. Треба кажуть покататися якусь кількість км на бензині після ремонту... ну то таке, хоче звісно, знову не приємно...
Вибачте, за таку кількість "букв ", просто подумав, що будуть задавати запитання, на які одразу вирішив дати відповіді.
Коректної і безпроблемної роботи Вашим авто!
ИЖ-412(91), ВАЗ-21013(83)ГБО, Daewoo Sens 2004(ГБО-2), RENAULT LOGAN MCV 2012-1.6, ГУР, A\C, LPG4_Zenit PRO
Быть добру!
0