Тема: як кращє їхать на Трускавець?
Собствєнно цікавить саме дорога після львову. якою краще їхати, де менше ям.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → як кращє їхать на Трускавець?
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Собствєнно цікавить саме дорога після львову. якою краще їхати, де менше ям.
Едешь как на Стрый, потом поврот на Дрогобыч, Меденичи..... До повортоа дорога должна быть норм, дальше хз
Прямая дорога через Сокольники и Пустомыты.
Но можно через Солонку на Стрый, а там направо повернуть на Трускавец. Второй маршрут - хорошая дорога, точно без ям. По первому не скажу...давно не ездил.
mekena
Перший маршрут недуже, краще іхати другим, буде 100% швидше і нкономнішше.
Короче, залітаєш в Львів з свого боку, ідеш в центр, проізджаєш попри оперний і до віуиці Франка, на Франка направо і до площі Франка, там, якщо не зорінтуєшся спитай як на Стрийську вулицю попасти, вона вверх йде, з лівого борту великий парк буде, і весь час по Стрийській до кінця на виізд з міста. Це вже буде стрийська траса. Тут можеш набирати швидкість і чешеш весь час по головні, десь 30-35 км. Весь час дорога то вверх то вниз, то вправо, то вліво. Потім доідеш до населеного пункта Розвадів, по правому борту будуть високі димлячі труби, це цементний завод, ідеш дальше, буде міст через Ріку Дністер, після моста пару км будуть села, зліва Пісочна, справа Рудники, так от в рудниках звертаєш вправо і через села, по головній до упора. Орієнтуйся на вказівники на Дрогобич і Трускавець.
ідеш в центр, проізджаєш попри оперний і до віуиці Франка, на Франка направо і до площі Франка, там, якщо не зорінтуєшся спитай як на Стрийську вулицю попасти, вона вверх йде, з лівого борту великий парк буде,
він там не зорієнтується 100%, треба навігатор вмикати...
(і парк Стрийський, і вулиця Стрийська, і маршрут на Стрий... )
він там не зорієнтується 100%, треба навігатор вмикати...
я коли на чіповці з ним бачився, то він казав що ранішше по роботі часто в Львові бував, тому основні центральні вулиці має знати.
в крайньому випадку подзвонить, я його по телефону проведу, як колись, в свій час, Лаврика по місту водив.
як колись, в свій час, Лаврика по місту водив.
я собі уявляю...
я собі уявляю...
а чого, йому треба було в центр, на вул Валову до А.Міцкевича, досить швидко доїхав по моїх вказівках.
на крайняк я підїду і проведу.
та навігатор в принципі є. буду їхать в будній день, то мабуть кращє буде поїхать окружною а не посунутись в центр. на окружній заправки газові є? чі варто зробить крюк до тої де ми чіпувались?
то мабуть кращє буде поїхать окружною а не посунутись в центр
скоріше буде це точно...
santhe
Якщо по обїздні, то їдь до зїзду на Чоп, там ще перед зїздом побачиш справа новий стадіон до 2012, а далі як я говорив, на Розвадів.
Знайшов таки тему, думав ну невже ніхто не цікавився, має бути.
З 2011 року часу минуло чимало.
А питання все теж - кудою краще на Трускавець: з Львівської кільцевої -
- через Пустомити - Щирець - Гуменець чи
- через Тростянець - Рудники(Пісочна) - Мединичі.
Стрий - перед вїздом в Дрогобич поворот наліво на Трускавець. Це все по хорошій дорозі, може в кілометрах трохи більше, але зато по асфальту без ям.
Стрий - перед вїздом в Дрогобич поворот наліво на Трускавець. Це все по хорошій дорозі, може в кілометрах трохи більше, але зато по асфальту без ям
Це точно кращий із варіантів
- через Пустомити - Щирець - Гуменець
ні в якому разі.
Я їжджу Львів-Миколаїв-
- Рудники(Пісочна) - Мединичі
- Трускавець.
То всетаки через Стрий чи Мединичі?
Стрий
Дякую.
Але зоопарк все ж в Меденичах
... а дельфінарій у Трускавці.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → як кращє їхать на Трускавець?
Згенеровано за 0.168 секунд(и), виконано 94 запитів