А,при вижимі педалі зчеплення звук не пропадає?
Ні не пропадає, про щеплення я знаю, бо рідне почало тарахтіти з 60т. км і до 200т., поки не замінтив, зараз також шумить, але менше ніж рідне.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-07-12 09:17:55[/merge_posts_bbcode]
Компресія добра, різниця між циліндрами не велика.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-07-12 09:20:12[/merge_posts_bbcode]
Дядя Федор написав:sava написав:Доброго всім дня. Маю проблему, це стук подібний на клапан, але клапани відрегульовані. !
Катайся далі і не займайся дурницями! Не заважай йому їхати, це перше... Та не шукай куди вкласти зайвих грошенят, бо на такому пробігу знайдеться куди вкласти і без "цокоту клапанів" ....
Як що там щось критичне то воно вилізе само і розібрати та подивитись, щоб зекономити - не вийде! Припустим кільця луснули - так вони одразу задеруть гільзи... Міряйте компресію і будете мати напрямок думок.... Або сідло клапана вилізло.. Те ж замір компресії покаже дуже вилику різницю в одном з циліндрів.... Теж саме з пружинами клапанів, як що луснула якась... Все це та багато іншого може давати псевдо"клапанний цокіт". А як з компресією гаразд, або майже гаразд - не морочте собі одне місце і катайте... Авто на газу , я так зрозумів, тисяч за 30-ть зекономите собі на новий б в. двигун в доброму стані...
Так, що заміряйте компресію, як там нема критичних станів, то забийте і катайтесь!
Компресія добра, різниця не велика.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-07-12 09:23:23[/merge_posts_bbcode]
Schranznbasser написав:sava написав:Доброго всім дня. Маю проблему, це стук подібний на клапан, але клапани відрегульовані. Проявляється на прогрітому двигуні, особливо на холостих. Пробіг 300000км. двигун працює рівно і тягне нормально. Думав може форсунка, але перемикаю на бензин і стук не змінюється. Звук не глухий, а ніби ляпає клапан, раніше ляпало іноді і тихіше, а зараз на гарячу постійно, може десь коромисло виробилось. Зазори клапанів робив 0,15 і 0,25мм. Буду вдячний за консультацію!!!
у меня тоже цокотит, но на холодную, потом перестает. Спрашивал у мотористов нескольких, сказали, что это все пальцем в небо...нужно вскрывать и нормально смотреть, а уже раз вскрыли, то хоть минимальный ремонтик сделать нужно будет, вот я и решил никуда пока не лезть.
Якщо на холодну,а на погріту перестає, то можливо перевірити зазори клапанів.
0