Re: My New Koleos Dynamique Pack1 from Cherkasy
New Koleos Dynamique Pack1 2.5 CVT - був.
Skoda Octavia 1.4 MT - є.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → My New Koleos Dynamique Pack1 from Cherkasy
Сторінки Назад 1 … 15 16 17 18 19 … 36 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Прикольно, но цена
http://130.com.ua/product/system-for-co … s-bs-2251/
Koleos також не Логан.
а если просто парктроник пристроить
Трохи не те. Там логіка роботи інша. Парктронік буде постійно верещати, де треба і не треба.
В цього датчика алгоритм такий: якщо авто з’являється з заду - спрацьовує сигнал. Якщо із переду - ні. Якщо з переду і затримується на задньому сенсорі - спрацьовує. Якщо обидва сенсори реєструють - не спрацьовує.
ну при разнице в 3000 думаю с этим можно смирится, как вариант для бедных , да и подключить например к поворотам, заодно и приучит их всегда включать при перестроении, ведь будет интересно как оно там работает:) единственное препятствие которое я вижу , так это то что пищит он позно, надо как минимум 0,5-0,7 метра
Doc,акуратно с упорами нижней крышки багажника! Часто стали попадаться машины с поломанными или растянутыми упорами,пластик "телескопа" при закрывании упирается в друг друга. Новый"телескоп" стоит около 3500грн. за штуку.
Yeka, дякую. Візьму до уваги.
Схоже чекає на мене серьозний ремонт...
Поки данні не 100%, але дуже імовірно, що світить заміна випаровувача кондиціонера.
А для цього треба знімати всю(!) передню панель і передні двері.
що світить заміна випаровувача кондиціонера
Фарба в воді що витікає?
не бачив ще. Вірніше прицільно не дивився. Але холодить погано навіть після дозаправки. І свистить
Давно колись був Колеос з такою проблемою.Знайшли після додавання в хладон флуоресцентної фарби. Її видавлювало на корпус випарника і змивало під машину.
Вони тобі могли при перезаправці фіганути лишнього,кондиціонер теж працювати не буде-дуже малий перепад тисків.Ти ж сам лікар(до речі зі св"ятом!)діагнози з форумних байок же ж мабуть не ставиш? Якби в тебе в випарникові була дірка то газ давно вийшов би.
Давай дивитись послідовно. Коли ти їхав на чистку кондиціонер нормально працював,але тебе турбували якісь шуми,так?
Коли ти їхав на чистку кондиціонер нормально працював,але тебе турбували якісь шуми,так?
Зараз мабуть мене затюкають.
В перший раз нічого не турбувало взагалі. Тільки наявність в повітропроводів чогось схожого на міцелій грибка.
Через день після чистки кондей перестав холодити і почав пахнути резиною(пластиком..). І з'явився свист, такий хвилями, синхронно з включенням компресора.
Після заміни фільтра і дозаправки фреона (450 мл) охолоджувати почав, але потужність охолоджування значно нижча.
Свист і запах залишились. До речі запах тільки на початку, потім вивітрюється.
От жеж холера ясна...
і дозаправки фреона (450 мл) охолоджувати почав, але потужність охолоджування значно нижча
Мені здається що або перезаправили,або дуже високий тиск в системі.Якби був отвір газ би вийшов давно і компрессор вже не вмикався. Потрібно підключити комп і подивитися на тиск. Якщо тиск завищений впершу чергу зняти бампер і прочистити радіатори. Зараз коли включаєш трубки обидві теплі,чи одна холодна.
Зараз коли включаєш трубки обидві теплі,чи одна холодна.
Ще не перевіряв
З кондиціонером розібрався. Травить золотник заправочного штуцера. Треба міняти.
Заодно треба поміняти декілька детальок:
1. Права тяга стабілізатора.
2. Ліва шарова опора.
3. Задні сайлентблоки передніх ричагів.
4. Задні сайлентблоки підрамника
Щось сайлентблоки я міняю частіше за свічки.
есть такое дело,не только у тебя Как почитаешь форумчан, у которых сайленты больше чем 100000, так завидуешь по тихому Задние тоже недавно поменял почти на 100000
Задние тоже недавно поменял почти на 100000 тысячах
Сто тысяч тысяч - это миллион!
Заодно треба поміняти декілька детальок:
Звернись до своїх офів,зараз літня акція,якщо машина старше 5 років,то знижка на запчастини і роботи 20%.
Сто тысяч тысяч - это миллион!
сто тисяч тисяч - це не мільон, це СТО МІЛБОНІВ!!!!
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-07-22 08:05:44[/merge_posts_bbcode]
якщо машина старше 5 років
Від дати випуску більше, від дати продажу - меньше
Сайлентблоки очень немаловажно кто и как ставит!
Від дати випуску більше, від дати продажу - меньше
Скинь на пошту VIN код
Я так думаю, що став заручником м'якої та комфортної підвіски Колеоса. Все це вилилось в те, що став ігнорувати ями. От гумові вироби і розгатив.
545055212R
545040445R-номери важілів,по акції,як не дивно менше 1000грн.за важіль.Не бачу сенсу,в твоєму випадку,міняти окремо шарову,окремо сайлентблоки.Бери важелі в зборі.
54467-BR00A-сайлентблок підрамника по Кашкаю-290грн.за штуку ориг Ніссан.
546184CB0A-стійка стабілізатора права,ост ціна 1363грн.без знижок.
издержки Г образных рычагов .
во многом , зная конструкцию Koleos и стоимость з/частей
при выборе Duster - Koleos , мой выбор был Duster
А образные рычаги ( такой же формы и на Logan/Sandero ) более длинноходны и более долговечны
Сторінки Назад 1 … 15 16 17 18 19 … 36 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → My New Koleos Dynamique Pack1 from Cherkasy
Згенеровано за 0.248 секунд(и), виконано 93 запитів