Aprox написав:Во-первых, как заметил сяся, эта тема тут
Ну, принаймі це не бортовик, так шо ніхто нікому не обідно.
Aprox написав:Во-вторых подобных "отморозков" немало, которые говорят об рассчитанной и запрограммированной техническими решениями надёжности...
Стоп! Чувак з "картонними" дисками як раз таки суперечить цій теорії, про що я вже казав. Адже його "картонні диски" не здатні проїздити гарантійний термін. Мене тут задів тільки він, про конспірологів окрема мова і про них я тільки згадав як зразок аргументації.
Aprox написав:Но желающие могут свято верить и дальше, что инженеры, а главное и маркетологи
Інженери з маркетологами дають гарантію. Це якраз дядько в ютубі вимагає повірити йому на слово.
Aprox написав: по-прежнему сражаются за то, что нужно потребителю в ущерб интересам своей компании...
Вони НІКОЛИ не працювали проти інтересів компанії. Навіть тоді, коли робили більш довговічні машини. Щодо інтересів споживача, тут не все так просто. Безумовно, задовільнити потреби споживача, завжди лежить в інтересах компанії. Принаймі до тих пір поки існує вільний ринок. Якщо компанія буде випускати продукти, які не задовільняють інтересів споживачів, вони просто не будуть такі продукти купувати, і від цього постраждають інтереси фірми.
От тут якраз і вступає в діло конспірологія. Адже тільки теорією всесвітньої змови можна пояснити відсутність вільного ринку, і насильне впихання поганих продуктів користувачам. Але довести існування цієї змови, ясне діло, вони не можуть.
А по факту, як я вже казав, споживачі самі вибирають що вони хочуть. Якби на сьогодняшній день хтось випустив на ринок авто, про яке я казав, його б ніхто не купляв. Тому що за ті ж гроші можна купити значно краще, а позагарантійний ресурс, покупців нових авто, цікавить значно меньше ніж всі інші параметри. По суті, покупці голосують гаманцем за те, якою має бути авто. Це не рішення виробників. Тим більше не направлене проти покупців.
Aprox написав: Не понимаю только откуда столько агрессии?
Так на мене дядько з картонними дисками подіяв!
Aprox написав:Еще и с оскорблениями...
Так він заслужив.
Aprox написав:Вот просто мнение
Aprox написав:Вот статья,
Це все не має нічого спільного, і навіть протиречить тому, що картонний ютюбер заявляв.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0