Larsen написав:Слухай, а якщо Ван Ден Акер вважає що в нового Логана є "гармонія, зовнішня і внутрішня і т.д.", а він однозначно так вважає, інакше він би не випустив цей дизайн, тоді що ти скажеш?
Він так не вважає. Тому що дизайн і його відсутність виглядають по різному.
Ось так виглядає шикарний дизайн у чистому вигляді. Фактично автомобіль-дизайн.

Ось так виглядає серійне авто, яке має хороший дизайн...

Ось авто, яке має дизайн... але є недоліки.

А ось авто яке не має дизайну, але якому приліпили передню частину, щоб було у корпоративному дусі. На кшталт, як у старших.

Larsen написав:Що він бовдур а ти кращий дизайнер за нього? wink
Він дуже хороший дизайнер, який дуже погано ліпить несумісне, так як новий фірмовий стиль дуже погано лягає на грунт якому вже нічого не допоможе.
Нариклад як тут.

Larsen написав:Це і є другий логан. А вся "незрівнянна" відмінність полягає виключно в іншому оформленні фар (розмір, положення і пропорції їх ті ж самі) і решітки радіатора. Але я навіть знаю чому цей варіант тобі "незрівнянно" кращий.
Краща адаптація, це не мені краще. А коли перед не просто приліпили, а він стилістично сумісний з іншими частинами.
Nomac написав:Я думаю если так затюнинговать логан 2 он явно будет смотреться не хуже
Во первых его так не получится затюнинговать, а во вторых от точно будет смотрется в лучшем случае хуже, в худшем намного хуже. Перекосы и изьяны внешности исправить обвесом не получится. Именно поэтому ничего на них и нет, да и не будет, хотя на фазу 1 и 2 вариантов было предостаточно.
0