Хто вирішив на електро в дяльняк по нашій країні їхати, той сам собі буратіно! В нас електро тільки по місту. Відповідно, тільки другою машиною. Навіть Тесла! Без варіантів.
Але це не можна вважати недоліком, адже в нас багато людей всеодно мають друге (якщо не третє/четверте) авто, спеціально для міста, і тільки в цій ролі його використовують. Ну не зручно S класс катати в міських пробках, паркувати на переповнених стоянках. Якщо для Рівного чи Луцька, це ще не критична проблема, то в мегаполісах все значно гірше. Тому для дальняка і для понтів - одне, для вилазок на природу - друге, а по місту ганяти - третє.
От тут і проявляє себе електро у всій красі! І Ліф, дійсно, дуже хороший варіант. Якщо поїздки по місту дуже коротки (2км - 10хв стою - 1км - 5хв стою - 2км - 5хв стою - 10км - 30хв стою... і т.д.), то тут електро реально рулить, адже навіть для бензина такий режим їзди шкідливий (особливо для акума), не кажучи вже про дизель (якщо в простоях не можна залишати заведеним). А електро без проблем.
Ну і пробки... там взагалі пісня! 
А Ліф добре пристосований самі для міста. Доволі компактні габарити і маневненість, достатній салон для всіх випадків, і багажник для щоденного використання.
І все це тихо, просто, без дьоргань, без почуття провини перед двигуном, без почуття провини перед природою, без жаби на заправці. Тільки не забувати на ніч в розетку втикати. Ну, як мобільник... 
Ні, я серйозно, навіть в Луцьку, якби я брав друге авто для щоденних покатушок (а вони в мене саме такі як я писав), то Ліф розглядав би дуже серйозно. Жаль нових в нас не продають... Хоча, не заню чи ціна б мене влаштувала. Тут вже треба думати. Я ж не настільки олігарх.
Але є люди які для міста купляють бензинові компакти в таку ціну як новий Ліф. Я б в такому випадку точно віддав перевагу Ліфу. Ну чи якомусь іншому компактному електро. 
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0