alex.cver написав:Міський цикл, л/100 км - 7,1 на механике. Прибавляем литраж движка
Стоп, стоп, стоп. В мене заявлений міський 7.8, а реальний 8.0. В Вітари на автоматі (6ст, гідротрансформатор), заявлено 7.6. Скільки буде в реалі? Це по перше. По друге, навіть якщо 10, це ніяк не "відрами вливати". 
Вітара дуже легка, всього 1100кг. Це практично як Логан. Звідти і малий розхід.
А от Гранд Вітара, з 2.4 бензом, важить за 1600, і при офіційному розході з автоматом в 12.5л, реально жре більше 15 по місту. Це вже "відрами", і тому ти точно про неї говорив. 
Clone-77 написав:В Тигуане пороги закрыты дверями,когда тестил обратил внимание.
Не тільки в Тігуані, в багатьох сучасних кросоверів так. З тих що точно пам'ятаю - РАВ4, CR-X, новий Кашкай і Х-Трейл, Куга, СХ-5. Цього точно нема в Хюндай/Кіа і Сузукі. Решту не пам'ятаю.
Doc написав:А чем Акцент не нравится?
Особисто моя думка - тісний, жорсткий, пузотерка, потенційні проблеми з підвіскою, та і вцілому не ідеал найдійності. Це в порівнянні з Логаном, про Колеос я взагалі мовчу.
ПЕТРО написав:А все по тому, что 2010 года "румын", а 2014 года производство Россия.
Трошки не так. Дастери російського виробництва до нас завозили тільки в 2013 році. До цього були румини, і починаючи з 2014 теж румини. Хоча в 2014 може на початку ще завозили, або просто продавали залишки з 2013. Тому так.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0