1,651 Відредаговано Larsen (2016-11-25 11:48:09)

Re: Следующий автомобиль

Aprox, Інфокар на тестдрайві повнопривідного з автоматом, сказали що розхід там реально літрів 7, а при особливому бажанні можна навіть меньше. Так що передньопривідний на мануалі, напевно таки економічніше Логана 1.2 получиться. wink https://youtu.be/WwnuiTSS2-8?t=1411

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

1,652

насчет расхода у витары, у нас клубень Мекена купил сх 4 сузуки с таким же двигателем, он писал что расход там хороший не выше 8 литров по городу, по моему. После логана, совсем другой авто

Renault Logan NEW 2013, Authentique, 1.6, ГБО
Бортовой журнал
  0
Спасибо сказали: alex.cver1

1,653

А Вітара ще й на 100кг легша за СХ4. wink

0

1,654 Відредаговано Aprox (2016-11-25 12:43:14)

Larsen написав:

Так що передньопривідний на мануалі

Не! Там весь смысл в аффтамате! На палке мона и степвей взять... ))) Тут же новые возможности, которые недоступны у степвея! ))

Клиренс под защитой совсем позорный - 15 см... Это я смотрю видосик от инфокара... Летом 15-го года оно стартовало от 18 куе... )))

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

1,655 Відредаговано Larsen (2016-11-25 12:51:48)

Aprox, ну, дизельний чи турбобензовий аффтамат, та ше й кросовер, трошки дорожче буде.
Я наразі тільки однин варіант бачу, ціна якого меньше 500тис. Це Citroen C4 Cactus 1.2 PureTech AT. Ціна в нього 431тис.грн. Мотор економний, коробка робот. Але! Саме ця коробка (ETG5), скандально прославилась на Пежо 2008, тому не знаю чи варто ризикувати.
Все решта, від 500тис. Меньше цього з автоматами тільки бензинові атмосферники.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-11-25 12:51:06[/merge_posts_bbcode]

Aprox написав:

Клиренс под защитой совсем позорный - 15 см...

Ага, в Логана і то більше. wink

0

1,656

Та ну кактус - то ваще... Смысл уходить от степвея, чтоб прийти к такому же однодисковому роботу (а может и тупее) и клиренсу в 14 см? )))

Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

1,657

Don Kortes написав:

https://www.autobazar.eu/mercedes-cls-5 … 89606.html
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-11-24 21:49:45[/merge_posts_bbcode]

https://www.autobazar.eu/thumbs/2817/9389606_big.jpg?ptime=1472373243

100%
только дорого вы смотрите)) в Украине можно такой найти за 14, можно и убитый за 12 найти

а так, то куда браться новым ситроэнам и логанам)))

0

1,658

Schranznbasser написав:

а так, то куда браться новым ситроэнам и логанам)))

Візьмеш вбитого, за рік вложиш в нього більше, ніж Логан коштує...  vissla

0

1,659

Сверился с прайсами рено... Всё-таки дизельный степвей за 356 тыщ вне конкуренции... ))) Плюс 7,2 за ЕСП и плюс 2,5 за подогрев зеркал... 366 тысяч... ))

0

1,660

Aprox, ну дивись, якщо подумати, Степвей 0.9 з автоматом, десь на 50-70 тис. дешевше Вітари з автоматом. Різниця велика, тому це не зовсім прямі конкуренти.
По розходу, думаю тут без сумнівів 0.9 буде економніше по місту ніж 1.6, якщо не ганяти.
По динаміці тяжко сказати. Справа в тому що маса у Степвея і Вітари однакова. При цьому 0.9 слабший за 1.6. Так він турбо, але дивимось в характеристики і бачимо що в нього максимальний момент на 2500 обертах рівний 135Нм. У Вітари максимальний момент на 4400 але становить він 156Нм. Враховуючи що в атмосферників різниця моменту у всьому робочому диапазоні не перевищує 20%, то з впевненістю можна стверджувати що у нього на 2500 момент буде більший ніж у 0.9. Отже по двигуну, динаміка і прийомистість повинна бути більша у Вітари. Однак ми маємо справу з автоматичними коробками різної конструкції, тому все залежить від них. По трасі, хоч і кажуть що Вітарі нехватає потужності, Стевпею буде ще гірше.
З іншої сторони, атмосферний 4-х циліндровий двигун, з досить респектабильним минулим, впринципі викликає більше довіри, в плані надійності і довговічності, ніж 3-х циліндрове творіння Рено, та ще й з турбіною...  hmm
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-11-25 13:57:45[/merge_posts_bbcode]

Aprox написав:

Всё-таки дизельный степвей за 356 тыщ вне конкуренции...

Там палка. smile

0

1,661

Aprox написав:

2,5 за подогрев зеркал.

Тут можна теж зекономити  wink

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

1,662 Відредаговано alex.cver (2016-11-25 15:56:41)

Larsen написав:

Там тільки частково по трасі. Ти не уважно дивився.

Уважно. Они в городе немного ездили. Но 9 литров... ну это никуда не годиться совсем в 21 веке. Там гибрид еще может пойдет у них но не 1.2
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-11-25 15:52:07[/merge_posts_bbcode]

Larsen написав:

Aprox, ну дивись, якщо подумати, Степвей 0.9 з автоматом, десь на 50-70 тис. дешевше Вітари з автоматом. Різниця велика, тому це не зовсім прямі конкуренти.
По розходу, думаю тут без сумнівів 0.9 буде економніше по місту ніж 1.6, якщо не ганяти.
По динаміці тяжко сказати. Справа в тому що маса у Степвея і Вітари однакова. При цьому 0.9 слабший за 1.6. Так він турбо, але дивимось в характеристики і бачимо що в нього максимальний момент на 2500 обертах рівний 135Нм. У Вітари максимальний момент на 4400 але становить він 156Нм. Враховуючи що в атмосферників різниця моменту у всьому робочому диапазоні не перевищує 20%, то з впевненістю можна стверджувати що у нього на 2500 момент буде більший ніж у 0.9. Отже по двигуну, динаміка і прийомистість повинна бути більша у Вітари. Однак ми маємо справу з автоматичними коробками різної конструкції, тому все залежить від них. По трасі, хоч і кажуть що Вітарі нехватає потужності, Стевпею буде ще гірше.
З іншої сторони, атмосферний 4-х циліндровий двигун, з досить респектабильним минулим, впринципі викликає більше довіри, в плані надійності і довговічності, ніж 3-х циліндрове творіння Рено, та ще й з турбіною... 

Larsen написав:

З іншої сторони, атмосферний 4-х циліндровий двигун, з досить респектабильним минулим, впринципі викликає більше довіри, в плані надійності і довговічності, ніж 3-х циліндрове творіння Рено, та ще й з турбіною... 

Знакомый грит что ваще не едет правда SX4 и на вариаторе - жалуется что полный овощ особенно в городе грит тока гудит а не едет.
Но при такой цене я бы на Гитару (  big_smile  ) больше засматривался с полным приводом, но только механика. Значит механика будет получше для динамики. Плюс - это полный привод а значит Зимняя машинка + лыжи + поездки на далеко без проблем. Минус будет расход и динамика. Вообщем при такой вкусной цене на СХ 4 или Гитару я бы уже задумался. Сузуки точно должно быть лучше по качеству машинка и сборки в том числе. Думаю будет понадежнее чем Рено. Хотя хз тут все нужно пробовать.

Mazda CX-5, AWD, 2.5л, бенз
  0

1,663

alex.cver, та нє, ну не вірю я що реально в такої машинки, на 1.2 може бути 9 літрів без пробок і якщо не топтати тапку. Тойота, чи ні. Ну от в мене РАВ4, теж Тойота, 2.0 мотор, в 1.5 рази тяжкіша і 9 буває навіть по місту, якщо без пробок і світлофорів. Ні, це щось вони не так тестували. Я впевнений.
Доречі, офіційний розхід в неї 5.1 по місту і 7.3 по трасі.

0

1,664

Lavrik написав:

Тут можна теж зекономити

На безопасности экономить не стоит... Польза от подогрева зеркал однозначно стоит этих денег (ИМХО)!

0

1,665

Ухы ты
http://news.finance.ua/ru/news/-/389537 … avtomobili

0

1,666

Larsen написав:

Степвей 0.9 з автоматом

К величайшему сожалению он не с автоматом, а с роботом... Эх, был бы он с автоматом... ))) А так, если степвей, то выбора нет - только палка и только дизель... Если они через пол-годика не расширят комплектации (а практика показывает, что нет)...

0

1,667 Відредаговано Lavrik (2016-11-25 16:11:39)

Aprox написав:

На безопасности экономить не стоит..

Згоден, не варто. Тому можу за 2кгрн встановити  big_smile

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
  0

1,668

Larsen написав:

ойота, чи ні. Ну от в мене РАВ4, теж Тойота, 2.0 мотор, в 1.5 рази тяжкіша і 9 буває навіть по місту, якщо без пробок і світлофорів. Ні, це щось вони не так тестували. Я впевнений.

Потому что город городу рознь. У меня 6.9 счас расход на дизеле в пробках в хороших пробках. Боюсь даже сказать сколько будет на Спортадже но точно не 9 и 10.4 это без пробок с выездом за город. Но там вроде не похоже что он в сильных пробках ездил значит реально кушает немало 1.2. Мож турбина хз

0

1,669

alex.cver написав:

Ухы ты
http://news.finance.ua/ru/news/-/389537 … avtomobili

Было бы здорово! ))

13 куе * 0,8 = 10,4 !!

Я уже прям хочу степвей за 10 тыщ! ))
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-11-25 16:14:48[/merge_posts_bbcode]

Lavrik написав:

Згоден, не варто. Тому можу за 2кгрн встановити

Ну если возьмёте на себя гарантию автомобиля, при чём тут по месту (в Днепре), то можем подумать! ))

[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-11-25 16:17:46[/merge_posts_bbcode]

Larsen написав:

Тут я согласен с alex.cver - проехал гарантийные 5 лет или 100 тыщ и просто взял новую... Потому ресурс - до лампочки... Пусть за это голова болит у рено... ))

0

1,670

Aprox написав:

тут по месту (в Днепре

Ні, по Дніпру не візьму  empathy 
По місьцю, (де ставив), ще не було жодної проблеми зв"язаної із встановленням підігріву.
Я просто до того, що встановлення не коштує 2.5тгрн. але це офіціали, а там ціни  shok
Може  offtopic  то вибачаюсь.

Синій мінерал.
  0

1,671

Aprox написав:

. Пусть за это голова болит у рено... ))

Или у следующего наездника  lol

0

1,672 Відредаговано Aprox (2016-11-25 16:44:47)

alex.cver написав:

Или у следующего наездника

Если по трейд-ин отдавать, то всё равно будет голова болеть у рыно! ))
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-11-25 16:44:38[/merge_posts_bbcode]

Lavrik написав:

Я просто до того, що встановлення не коштує 2.5тгрн. але це офіціали, а там ціни

Я знаю, что обогрев на рынке стоит 150..300 грн и пьяный вася в гаражиках еще за 250 его вкорячит... Но когда авто новое и на гарантии - не хочется потерять гарантию и чтоб тачку корчевал какой-то вася в гаражиках... Для этого надо брать старое корыто и тогда его уже можно отдавать всяким...

0

1,673

alex.cver написав:

Боюсь даже сказать сколько будет на Спортадже но точно не 9 и 10.4 это без пробок с выездом за город.

Та з пробками нема верхньої межі. Залежно від їх інтенсивності може бути що завгодно. smile

alex.cver написав:

Но там вроде не похоже что он в сильных пробках ездил значит реально кушает немало 1.2. Мож турбина хз

Та ні, вроді не казав що пробки. От коли тестували вони Кашкая на 1.2 турбо, то він розказував що в пробках доходило до 12 літрів. А тут нічого не казав, значить без пробок. Я от інше подумав. Дивись, в неї офіційний розхід по місту на 2 літри меньший ніж по трасі. По трасі, наче б то 7.3. Але при якій швидкості тестують розхід по трасі? Вроді як при 90? А якщо він, наприклад, на 110 їхав? Можливо в цьому прикол? А в такому разі незрозуміло нафіга таке авто, що по трасі стільки палить? Рафік на сотні в 8 легко вкладається. dntknw
Дречі! Дійсно прикол. Якщо тут по трасі заявлено 7.3, а мого Рафіка по трасі заявлено 6.4, то де в цьому всьому логіка?!  crazy
Може на Інфокарі цифри неправильні? Треба буде ще десь пошукати...

Aprox написав:

проехал гарантийные 5 лет или 100 тыщ и просто взял новую... Потому ресурс - до лампочки... Пусть за это голова болит у рено...

Ну, це логічно, хоча деякі користувачі DSI, не сильно задоволені тим що відбувається протягом гарантії. Крім того, через 5 років, ти ж її продавати будеш. За скільки продаси, це вже буде твоя проблема, а не Рено. wink

Aprox написав:

Если по трейд-ин отдавать, то всё равно будет голова болеть у рыно! ))

Рено тобі намалює таку ціну, що голова заболить в тебе. wink

0

1,674 Відредаговано alex.cver (2016-11-25 17:10:46)

Larsen написав:

Дречі! Дійсно прикол. Якщо тут по трасі заявлено 7.3, а мого Рафіка по трасі заявлено 6.4, то де в цьому всьому логіка?!  
Може на Інфокарі цифри неправильні? Треба буде ще десь пошукати...

Мне в этой машинке понравился дизайн и салон только. Остальное не сильно интересно. Ну это как КИА пыталась по 500 тыс продавать сначала свой SOUL но со 150мм какой он кроссовер пусть даже мини. Счас снизили и хорошо цену ибо не берут. Не практичный много жрущий авто с багажником в 200 литров. Так и тут ну спасибо хоть 160мм сделали но маловато. Даже у жука 180 и 185мм в зависимости от наличия полного привода. Дайте нам дороги как в Европе и мы не будем заморачиваться о клиринсе и жесткой подвеске.

0

1,675

Larsen написав:

Рено тобі намалює таку ціну, що голова заболить в тебе.

Ну, по предварительным данным, цена будет примерно, как и тебе тойота нарисовала...

0