alex.cver написав: За деньги мегана можно взять сузуки Гитару или сх4 в автомате даже и полном приводе. Комфорт и изнутри и снаружи
Однак Флюенс значно комфортніший і Вітари і СХ4. В флюенса просторіший салон і м'якіша підвіска. Крім того в Флюенса а тим паче в Мегана, вищий рівень виконання салону і краща шумоізоляція і керованість (в обох Сузук вся обивка з твердого пластика тоді як в Ренох він місцями м'який). Ну і по оснащенню ніяких переваг у Сузукі нема.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-11-27 22:24:48[/merge_posts_bbcode]
alex.cver написав:Не понимаю чем Меган будет комфортнее чем Дастер.
Щось я підозрюю що ти під поняттям "комфорт" розумієш щось зовсім не те що я.
Меган - м'якіша підвіска за Дастер, краща шумоізоляція, м'які пластики в обивці салону, краща ергономіка органів управління (в Дастера навіть настройка руля в одній площині...), і так далі.
Прохідність немає ніякого відношення до комфорту.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-11-27 22:26:14[/merge_posts_bbcode]
alex.cver написав:о в механике в Дастере будет комфортнее
А ти пробував на механіці в Дастері їздити? Там в пробках передачі треба рази в 2 частіше переключати ніж нормальних авто. Бо замість того щоб зробити понижуючу, вони першу зробили мега короткою...
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-11-27 22:27:23[/merge_posts_bbcode]
alex.cver написав:комфортнее как при езде так и по подвеске и клиренсу.
А який вплив на "комфорт", має кліренс? Чи, по твоєму, якийсь там УАЗік комфортніший за Бентлі, бо там в 2 рази більший кліренс? 
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-11-27 22:30:52[/merge_posts_bbcode]
kristal написав: форд/фокус/фиеста, мазда 3 и Хонда циник 5 д после 2010г.
Форди занадто ломучі, щоб брати Б/У, тим більше після Логана, будеш сильно розчарований. Мазда3, впринципі варіант, але Хонда, якщо тих самих років, буде надійніше, довговічніше і вцілому, конструктивно, це краще авто. Тому з цих чотирьох, якщо розглядати авто в однаковому стані, я б радив брати Хонду.
А, ще момент - це все вірно тільки в тому випадку, якщо малі кліренси не лякають. Бо Хонда ще та пузотерка. 
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0
Спасибо сказали: Александр007, kristal2