201

Re: Это интересно (разное) - 2

Rothmanz написав:
Аудитор написав:

Вот тебе, да...

Ну он же старый совсем, реакция никакая, куда за руль-то?

Да в том-то и дело... Пожилой добрейший человек и тут такая беда... Сначала хотел разместить сообщение в тему про медицинские справки, но у нас их и так никто не отменял. Выходит - проблема не в них...

«Все говорят: Кремль, Кремль. Ото всех я слышал про него, а сам ни разу не видел.» Венидикт Ерофеев
Volvo XC60 2,4 - турбодизель
  0

202

Замечаю у нас тоже за рулём дедушки/бабушки...
Вот слегка их опасаюсь...

2019 Стёпа 5МКПП 1.5 dci азурный Zen буддист               35 тк
2007 Logan MCV 7 мест 1.6 8v серокометный Laureate     113 тк
...Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають...
(старший по бан-листу: Дядя Фёдор, рядовой состав: тоже есть, лень перечислять...)
  0

203

Аудитор написав:

Да в том-то и дело... Пожилой добрейший человек и тут такая беда... Сначала хотел разместить сообщение в тему про медицинские справки, но у нас их и так никто не отменял. Выходит - проблема не в них...

На мой взгляд, после определенного возраста, например после 70-ти, нужна особая мед.комиссия с особым пристрастием. Только после прохождения оной, продлевать права. Не прошел, запрещать управление ТС. Хотя... С нашей коррупцией...

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0

204

Просто запрещать после 70... ))

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

205

Aprox написав:

Просто запрещать после 70... ))

А також відібрати паспорта...щоб не йшли голосувати smile .
Та й взагалі-в дом престарілих їх усіх загнати crazy

Логан синий 1.5dCi Laureat ABS диски...
Citroen Berlingo 1.6 XTR HDi
  0

206

Clone-77 написав:

А також відібрати паспорта...щоб не йшли голосувати  .
Та й взагалі-в дом престарілих їх усіх загнати

Надеюсь это шутка?

«Все говорят: Кремль, Кремль. Ото всех я слышал про него, а сам ни разу не видел.» Венидикт Ерофеев
  0

207

Аудитор написав:

Надеюсь это шутка?

Про будинок пристарілих, звісно жарт. А от на рахунок права голосу, ця тема не така однозначна. По перше, відповідальність на виборах може бути більшою ніж за кермом. По друге - майбутнє країни завжди важливіше за сьогодні. І якщо молоді про майбутнє думають - їм в ньому жити, то для багатьох людей похилого віку, майбутнє просто не існує, їм головне щоб зараз, а після мене - хоч потоп.

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0
Спасибо сказали: Clone-771

208

Larsen написав:

А от на рахунок права голосу, ця тема не така однозначна.

Учитывая, что оба кандидата на пост Президента США были 70-ти летними, лишать людей этого возраста права голоса как-то... К тому же не стоит забывать, что мы все сами неминуемо окажемся в этом возрасте, если повезет, конечно... Причем это случится быстрее, чем многим сейчас кажется...

0
Спасибо сказали: сяся1

209 Відредаговано Larsen (2016-11-28 20:31:48)

Аудитор написав:

Учитывая, что оба кандидата на пост Президента США были 70-ти летними, лишать людей этого возраста права голоса как-то...

Так, так, це дуже цинічна думка, але тим не меньше, вона не позбавлена логіки (це не моя ідея wink ). Щодо балатуватись, це інша річ. Якщо люди хочу преза ідіотом, це їхнє право. Тому балатуватись нема сенсу забороняти, на відміну від голосовання. Не забувай - реальна влада в демократичній системі не в держслужбовців, а в виборців. Тому держслужбовець (през, депи і.т.д.) може бути яким завгодно - адже якщо він буде робити не те що хочуть виборці, його просто перевиберуть і все. А от якщо серед виборців є неадеквати, то реальна влада буде в тому числі і в їх руках, що не добре.

Аудитор написав:

К тому же не стоит забывать, что мы все сами неминуемо окажемся в этом возрасте, если повезет, конечно... Причем это случится быстрее, чем многим сейчас кажется...

Це правда. Але що зробиш? Ми всі колись були дітьми, і теж не мали права голосу. І нічого, якось не сильно ображались з цього приводу. wink

0
Спасибо сказали: Clone-771

210

Аудитор написав:

К тому же не стоит забывать, что мы все сами неминуемо окажемся в этом возрасте

Прям таки неминуемо? Спасибо, обнадёжили... А то как-то по данным Государственной службы статистики, средняя продолжительность жизни в Украине составляет 65,2 года для мужчин...  lol

Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

211

Aprox написав:

Прям таки неминуемо?

Я же написал - "если повезет"!  rtfm  smile

0

212

Аудитор написав:
Clone-77 написав:

А також відібрати паспорта...щоб не йшли голосувати  .
Та й взагалі-в дом престарілих їх усіх загнати

Надеюсь это шутка?

Частина-так,частина-ні smile .Смайлик присутній.
Ніхто не може заборонити і обмежити право людини на що небудь....бо то вже диктатура.

0

213

Clone-77 написав:

Ніхто не може заборонити і обмежити право людини на що небудь....бо то вже диктатура.

Жартуєш? wink Ну наприклад, як на рахунок права не платити податки? Це щоб не ходити далеко.

0

214

Larsen написав:

Ну наприклад, як на рахунок права не платити податки?

Это не предоставление права, а снятие обязанности...

0

215

Larsen написав:
Clone-77 написав:

Жартуєш? wink Ну наприклад, як на рахунок права не платити податки? Це щоб не ходити далеко.

Е ні,податки треба платити...скільки в пенсійний фонд пішло з купівлі Равлика? smile

0

216

Аудитор написав:

Это не предоставление права, а снятие обязанности...

Так це ж ще краще! Одне діло щось заборонити, це диктатура, а от заставити щось робити, це вже взагалі рабство! Чи ж ні? wink
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-11-28 21:01:33[/merge_posts_bbcode]

Clone-77 написав:

Е ні,податки треба платити...

Ну і шо, це не диктатура? Так приймуть закон про будинок пристарілих, і все, теж треба буде туди йти. Так в чому різниця? Абу і тут і там диктатура, або ні. wink

скільки в пенсійний фонд пішло з купівлі Равлика? smile

Думаєш я пам'ятаю? Там ділер на облік ставив. 5% від суми це десь 35 тис напевно...

0

217 Відредаговано Аудитор (2016-11-28 21:02:38)

Larsen написав:

а от заставити щось робити, це вже взагалі рабство! Чи ж ні?

Слышал я как-то историю, как афро-африканец устраивался на работу в Московский зоопарк...

Ну, на работу его взяли дворником, ибо прикольно, но работать он отказался...
Его спрашивают, мол, почему не работаешь? Он отвечает: - Жарко!  wink
Ему говорят: не будешь работать - мы тебя уволим! Он отвечает: - Не имеете право! Это будет акт расовой дискриминации!   focus

0

218

Aprox написав:
Аудитор написав:

К тому же не стоит забывать, что мы все сами неминуемо окажемся в этом возрасте

Прям таки неминуемо? Спасибо, обнадёжили... А то как-то по данным Государственной службы статистики, средняя продолжительность жизни в Украине составляет 65,2 года для мужчин...  lol

Ну мужчины как правило активно помогают государству избавиться от проблем со своей пенсией...

2019 Стёпа 5МКПП 1.5 dci азурный Zen буддист               35 тк
2007 Logan MCV 7 мест 1.6 8v серокометный Laureate     113 тк
...Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають...
(старший по бан-листу: Дядя Фёдор, рядовой состав: тоже есть, лень перечислять...)
  0

219

Bob3000 написав:

Ну мужчины как правило активно помогают государству избавиться от проблем со своей пенсией...

Курево и порево,это очень здорево!
Курить я буду, но пить не брошу!

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
  0

220

Ахахаха! В яку сторону нас понесло!  lol
Ну нічо, нічо. Головне самокритика!   alc

0

221

Larsen написав:

Ахахаха! В яку сторону нас понесло!  
Ну нічо, нічо. Головне самокритика!   

Ашотакое???? smile   Чойта , самокритика ?

0

222

Larsen написав:

Ну і шо, це не диктатура? Так приймуть закон про будинок пристарілих, і все, теж треба буде туди йти. Так в чому різниця? Абу і тут і там диктатура, або ні. wink

скільки в пенсійний фонд пішло з купівлі Равлика? smile

Думаєш я пам'ятаю? Там ділер на облік ставив. 5% від суми це десь 35 тис напевно...

Якщо це справді буде будинок престарілих,а не в'язниця-то будуть проситися самі.
Пенсійний фонд-це ж податок...чому ж платили?....а а-забув-авто ж не зареєструють smile .Комусь оплатили пенсію,в подальшому хтось тоже Вам оплатить пенсію...такі правила,і ми всі їх придержуємося.Якщо щось буде не відповідати здоровому глузду...ото й буде рабство й диктатура.

0

223 Відредаговано Larsen (2016-11-28 22:35:02)

Clone-77 написав:

чому ж платили?

Тому що я не вважаю це, як і всі інші закони, диктатурою. Наспраді нам багато чого заборонено, але це не значить що в нас диктатура. ;

А здоровий глузд не існує просто тому, що у кожного він інший. Тому, в демократії діють не по правилам якогось фіктивного здорового глузду, а по волі більшості.

І якщо більшість прийме рішення, яке ти вважатимеш безглуздим, його всеодно доведеться аиконувати, і це не буде диктатурою.

0

224

Larsen написав:

І якщо більшість прийме рішення, яке ти вважатимеш безглуздим, його всеодно доведеться аиконувати, і це не буде диктатурою.

да , это называется принцип демократического централизма , кажется так ...

0

225

Clone-77 написав:

Давайте выдавать права на вождение и права на оружие всем наркоманам и психам, а то диктатура...

0