Тема: Поїздка до Румунії на Логані
Куди ж ще на Логані, як не в Румунію? Вельми цікава оповідь: http://forum.autoua.net/showflat.php?Ca … amp;page=0
Стало: Skoda Oktavia 2.0
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Поїздка до Румунії на Логані
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Куди ж ще на Логані, як не в Румунію? Вельми цікава оповідь: http://forum.autoua.net/showflat.php?Ca … amp;page=0
Там хорошо, только на Логане выделицца не получицца
А вообще тута стоит съездить.
Там хорошо, только на Логане выделицца не получицца smile
А вообще тута стоит съездить.
Ага. Ще цікаво, що румунські поліції їздять виключно на білих логанах, естети
Да там все на логанах сейчас Такое ощущение, что там живут в логанах, едят логаны, работают на логаны, з/п получают в логанах, рожают логанов и в школу завтра пойдут тоже - ЛОГАНЫ.
В Бухаресте по крайней мере именно так. Страна ловит волну успеха автопрома - и это есть правильно
Sanych
Не.неправильно. МЫ за демократический выбор!:)
Gent
Ага. Т.е. чтоб выбрать единственный вариант - нужно громко крикнуть, что вообще, у нас как бы есть право выбора )
Я о румынии говорю.
Sanych
:D бееедные Румыны.... у них нет этого права....:) ох, пойду ка я за пивом, сам не сильно догоняю, что я тут писал утром... :storstark:
Gent
Уж не беднее нас. Хотя, какие мы нафик бедные, если у нас цены на автомобили самые высокие в мире ))
Приємно що замітили мій відгук.
Приймайте в клюб
Stranger
Очень рады !!! Вливайся !!
Региональный представитель Клуба во Львове Миша (ака smyk. )
Он Предводитель львовян !
Если что - пиши мне в аську (у тебя она есть )
Ага! Очень рады!!! Вливайся!!
Расскажи про машинку, пробег, расход, проблемы, ну и т.д.
P.S. Ну и дорогущий в Румынии бензус!!! 1,1 еврика это круто.
Та хто тут не чув про Smyka, активний Львівянин
Буде зустріч у Львові - постараюсь не пропустити
Автом задоволений на 100%. За два роки жодної претензії. З таким конем можна подорожувати не боячись що десь-щось глюкне. Кондиціонер великий плюс в дальніх дорогах.
Про пробіг писав в звіті:
Total: 2730 km
Бензин: 190л, середній розхід 7.0 л/100км
Розхід звичайно 6.3л/100км в економному режимі їзди, але на зворотній дорозі по горах, заторах і з кондиціонером підняло розхід.
В нас заправляю в основному 92й бензин, там такого немає тому 95й. Ціна 1.1 Евро це мінімальна яка зараз в східній європі. Минулого року катався в Чорногорію(звіт так і не закінчив) так ціни були такіж (Сербія1.1Евро, Чорногорія 1.13 Венгрія 1.2)
Stranger
Привіт, Назар!
Я також тільки но повернувся з поїздки. Їздив в Болгарію (Поморьє) через Румунію. Порадили через Константу і по цілому узбережжю аж до Болгарії. Так що при зустрічі обміняємось враженнями. Твоя розповідь - просто СУПЕР! Шкода, що її засрала в кінці представниця турфірми.
Stranger
до речі, я Смику рекомендував до Брашова завітати...як тобі в Брашові? сподобалося?
я колись дизель-поїздом їхав з Бухареста до Брашова...краєвиди - просто бомба! крізь гори та тонелі, гори вкриті снігами, на вершинах гір "золоті" хрести та білокам'яні замки...подорож до замку Дракули ьакож вразила! часи були саме тільки пост-совкові...все було в диковину!
Дуже гарна розповідь!
ПиСи: вітаю у наших рядах!
smyk
Да, такий там хай за день підняла ображена фірма шо тему закрили
Цікаво що друзі недавно також з Помор'я, не далися на мою агітацію про Ромунію
Правильно тобі порадили....там гарна дорога.
По дорозі десь зупинявся в Ромунії? через гори не їздив? До Стамбула не катався? Маю в майбутніх планах доїхати до Стамбула з відпочинком десь в Болгарії, ну і по дорозі обовязково заїду знову в гори.
Crazy Poison
Не думаю шо за той час там щось змінилось....також приїхав звідти переповнений враженнями...настільки шо родив звіт. Змінились хіба що поїзди...тепер там круті дво-поверхові ракети літають ну і славнозвісні цигани, якими всіх лякають, давно поїхали освоювати Європу.
Брашов центрове місто в горах, готичні будівлі з старою черепицею, гарні вулички, багато кнайп, вопшем місто в Львівському стилі
Хрест переможцям стоїть на горі в Буштені, до нього іде екскусійна дорожка від верху телекабіни, але він не золотий, золотого шось не замітив.
За два роки жодної претензії
Total: 2730 km
Як у тебе це вийшло?
redsider
Що вийшло? претензії з вини авта? незнаю, просто не глючить....навіть колес не докачував ще, ну не рахую техогляд, розбиту протимуманку чи що ключі минулого року в Будві посіяв - сам винуватий однако
. Може того що брав перше авто з першої Львівської партії
Total пральний,
але дійсшо шоно замітив шо в детальному описі чогото бракує....сенкс...шас підправлю.
Що вийшло? претензії з вини авта?
Да он имел ввиду, ты что, священник и на Логане по воскресеньям на службу ездишь? :D :D Очень маленький пробег за два года!!! :)
Я подумав що цікавив пробіг за поїздку
Ну хоть не священник але дійсно їзджу тільки по вихидних.....робота просто біля хати
а Загальний пробіг скромні 17000
Stranger
ну з поїзда мені той хрест наче як золотим відблискував....
а Загальний пробіг скромні 17000
ффух.... попустило! Я как-то за машинкой приезжел в И.-Ф. к вам, на западную. Видел копейку 1972 г. с пробегом 11 тыс., родной резиной (вся в трещинках) и оччень густым маслом, но не черным. Прозрел.:)
Так думал, что лет через 10 и Ваш Логан можно будет так позиционировать. Рад, что ошибся. На машине ездить нада! :D :D
Gent Думаю за 10 років мій логан більшість європи прокатає(тфю три рази) автотуризм це хвороба, приїхав і знов починаєш планувати поїздку . А те що він при тому не проїде 100-200 тисяч не рахую це недостатком
.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Поїздка до Румунії на Логані
Згенеровано за 0.125 секунд(и), виконано 94 запитів