Re: Домашние животные...
сяся, ну з практичної точки зору є два варіанти. Це або модний зараз йоркширський тер'єр, або дешевший варіант-симпатичний дворянин. Останній меньш вибагливий в утриманні і стійкіший до хвороб.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Наші захоплення → Домашние животные...
Сторінки Назад 1 … 8 9 10 11 12 … 27 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
сяся, ну з практичної точки зору є два варіанти. Це або модний зараз йоркширський тер'єр, або дешевший варіант-симпатичний дворянин. Останній меньш вибагливий в утриманні і стійкіший до хвороб.
вот http://kot-pes.com/dzhek-rassel-terer-f … lma-maska/
На душе пусто и больно. В 2014 году многие люди, уезжая, выпустили на улицы своих, совершенно домашних, питомцев. Сердце просто разрывалось. Кормили всех, кого могли. Если кто помнит сюжеты разных дискавери про засуху и совместные водопои хищников и травоядных- вот примерно так тогда и было. Собаки и кошки ели недалеко дргу от друга. Прошло почти три года и все стало как у людей- выживает сильнейший. Собаки сильнее. И сегодня утром я нашел возле дачного домика растерзанного кота. Самого миролюбивого и скромного. Для него я сделал будку на крыльце из старой колонки S-90, утеплил а внутрь постелил кусок ватного одеяла. Каждый день он встречал меня потягиваясь и урча. В домике обогрев, все остальные котейки балдеют и кушают там но этому хватало и уютной будки. И вот сегодня его красивое тельце, истерзанное собаками, лежало у входу, вокруг следы стаи собак и кровь, много крови. Я, хоть и кошатник, но собак всегда жалел и кормил. Но сегодня на душе мрак.
Саня, тут ничего не поделаешь.
Мать-Природа так распорядилась...
Жаль, конечно...
Don Kortes, співчуваю. Хтось може скаже що це лише тварина, але головне це почуття, з ними нічого не вдієш.
Нехай таке більше не трапляєься.
Захворів наш котик. Він завжли гіперактивний такий, грайливий. А сьогодні зранку лежав і важко дихав. Нічого не їв, тілтки лежав. І дихання таке рідке, але важке. Аж груди випирали. Викликали ветеринара. Сказав набряк легенів. Проколов, лишив ще одну ін'єкцію на ранок. Прогнози не втішні дає, але ми сподіваємось на краще...
А ще кішечці, яка вже дозріла, дав сукол щоб не бігала. Сказав три місяці буде діяти, але краще не затягувати, тож будем стерилізувати.
Сейчас морозы и время делать добрые дела - для птиц простейшая кормушка это шанс выжить, немного самой дешевой колбасы в пакете и несколько котеек и маленьких собачек еще день проживут. Нужно просто вынырнуть из своих проблем и увидеть эти просящие взгляды.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-01-30 00:17:58[/merge_posts_bbcode]
Очень простые и хорошие кормушки получаются из коробки для пакетиков Ариэль для стирки. Я насыпаю сырые семечки с вечера и в начале седьмого за окном уже ранний завтрак
Основа для кормушки- пустые отдают бесплатно в отделах с быт химимей
Ну, кормушку можно и сделать и из 6-литровой баклажки.
Моя нашла в сети и купила поделку, чтоб ребенок сам сделал.
https://www.olx.ua/obyavlenie/kormushka … nH3RQ.html
дорого блин, но интересно
У меня на даче за день синички с воробьями выедают полуторалитровую бутылку семечек.
Покупали котів, побули трохи сфінксами))
Очень жалко котеек
Andriy1352, Блин, как жалко...
А причина отека известна?
inok, ветеринар каже, що може бути якась алергія, наприклад, на пральний порошок. Спали вони у ванній. На вулиці гуляли часто. Я ще погуглив. То є такі причини:- ураження струмом, струс мозку, тепловий удар, серцева недостатність. Хто зна що було. І зарядки телефонні перегризали, і в ванній підлога тепла, і можливо їх хтось до того, як ми їх підібрали, пришиб неслабо....
inok, ветеринар каже, що може бути якась алергія, наприклад, на пральний порошок. Спали вони у ванній. На вулиці гуляли часто. Я ще погуглив. То є такі причини:- ураження струмом, струс мозку, тепловий удар, серцева недостатність. Хто зна що було. І зарядки телефонні перегризали, і в ванній підлога тепла, і можливо їх хтось до того, як ми їх підібрали, пришиб неслабо....
Хоч і не люблю котів,але ж воно живе було...
Схоже у кицьки був токсоплазмоз,перший признак-дуже закисають очі.Була колись у нас кицька хвора на токсоплазмоз(це вже взнали потім)...признаків ніяких.Скільки б вона не виводила кошенят-ніхто не виживав...трохи підростають,а потім гинуть.
З народження закисшы очі,і ніякі промивки не допомагали.
Пополнение
снова киднепить будешь?
yanus, прикольно.
А в нас був цілий виводок білок на ялинці-мама і троє малих.
кіт, гад, двох вже зжер. Називаю його тепер Бумєр-тварина
yanus, чого вони злі? Шкоди господарству не роблять. Єдине що помітив, то в горобців сіно цупили)
Сегодня Take Your Dog to Work Day
в семье траур умер Семён Семёнович - наш карликовый кролик прожил он 10 лет и 2 месяца , внука как то легче перенесла чем мы с женой .
Сторінки Назад 1 … 8 9 10 11 12 … 27 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Наші захоплення → Домашние животные...
Згенеровано за 0.175 секунд(и), виконано 90 запитів