Сіренький написав: Таке цікаве мастило, що важко знайти детальний опис його характеристик....
Опис э але не бачу інфи з чого воно зроблене. Справа в тім, що це завод-блендер. На завод приходять окремо бази масел, присадки та інше а завод їх змішує, клеїть свої етикетки й продає. Таких виробників масел процентів 80-90. Равенол має грішки в тому, що не дотримується рецептури. Різні партії масел трохи відрізняються за показниками, тому що поставки йдуть від різних виробників баз масел. Хоча мене цим після Тотал не здивуєш. Я Тотал нульовку використовую з 2012 року, й кожен сезон у мене круглі очі - то етикетку змінять, то перестануть писати допуск Рено, то поміняють рецептуру й зменшать вміст ПАО. На цей раз на каністрах Тотал немає значка Fuel Economy, нема допуску Рено, в рецепті від 40 до 50% ПАО, в'язкість збільшилась з 12,18 до 12,3. На каністрі написано не 100% синтетичне а по Синтетичній технології. Хоча це одне й те саме масло. Так що мене Равінолом з гуляючою в'язкістю п'ятірки від 12,9 до 13,7 не злякаеш. Список компаній, з якими співпрацює Равінол - Evonik, ExxonMobil Chemical, Lubrizol,Croda,Ergon, Rhein Chemie, Infineum, BASF, Dow Corning, Oronite, Afton Chemical Corporation, Elco, Houghton, Munzing, Nyco, SK, Neste, Ineos
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-02-16 13:53:24[/merge_posts_bbcode]
Сіренький написав:Просто цікаво скільки мотогодин виходить десь за 10тис. км...
У мене по БК в місяць неабігає десь 60 мотогодин. Міняв масло в серпні 2016-го. Машина відробила десь 420 мотогодин і пройшла 14 тис км. Значить середня швидкість 33 км на годину.
0