Тема: Забились форсунки бризкалок на двірники
Пробував прочистити тоненьким сталевим дротиком - стало тільки гірше.
Пробував від"єднати трубку води і продути - теж не допомогло. Як хоч зняти їх, просто ножем підважити?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Забились форсунки бризкалок на двірники
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Пробував прочистити тоненьким сталевим дротиком - стало тільки гірше.
Пробував від"єднати трубку води і продути - теж не допомогло. Як хоч зняти їх, просто ножем підважити?
было пару раз, но помучившись понял, что проблема в моторчике. Но если и забилось, то компрессор в помощь, достаточно поснимать трубки с тройника но форсы- не снимал бы.
У меня на первом Логане такое было. Заехал на шиномонтаж, поднял капот, снял шланги к форсункам, и со стороны разбрызгивания воды приложил трубку со сжатым воздухом. Мусор выдул (получается обратно), одел шланги, дал 2 гривны шиномонтажнику и уехал.
Заливаю тільки дисцильовану воду і не парюсь з форсунками !
Заливаю тільки дисцильовану воду і не парюсь з форсунками !
достатньо після кухонного осмосу.
тільки дисцильовану воду
а я омивачі згідно сезону. Хоча одного разу на трасі прийшлось Моршинської долити, щоб доїхати
Вопрос же не в том, кто-что льет, а как почистить. Тоже на шиномонтаже дул. Помогло.
Я разбирал бачок омывателя, вынимал насос, так там в самом насосе мусора и на дне бачка было не мало (машина стоит под хвоей, и во время доливок видать попали иголки) . Тут мы подходим к тому, что нет фильтр сетки в заливной горловине.
А форсунки я менял 2 раза, первый раз оригинал, второй раз от асам.
Есть мысль влупить веерные от логан2
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Забились форсунки бризкалок на двірники
Згенеровано за 0.134 секунд(и), виконано 92 запитів