Re: Річниця Клубу.
Crazy Poison
Сегодня в разьездах, завтра перечислю на карточку 200+60.
Skoda superb elegans 1.8 TSI АКПП - DSG 7 2010
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Річниця Клубу.
Crazy Poison
Сегодня в разьездах, завтра перечислю на карточку 200+60.
Постараюсь сделать все, чтоб быть. Но на днях решу с оплатой а там уже - коль заплатил так вписывайте
Sanych
:plus:
Вопрос на засыпку:
В каком прикиде идти в ресторан?
А то МОЯ затавляет меня одеть костюмчик.
Mirua
В клубной футболке !
Вопрос на засыпку:
В каком прикиде идти в ресторан?
А то МОЯ затавляет меня одеть костюмчик.
При всем уважении... Ребята, костюмчик и на работе задолбал. Давайте проявим индивидуальность и оденемся, чтоб можно было понять, что у кого внутри. А полный кабак клубных футболок - ваще круто!!! Западные компании с их пресловутым корпоративным духом будут нервно курить в сторонке.
Р.С. В любом случае буду в джинсах и футболке. Вот если бы мы Новый год всей толпой - тогда да. Или свадьба одноклубников...
я буду у футболці клубній, до чого призиваю й інших!
я буду у футболці клубній, до чого призиваю й інших!
Джинсы и клубная футболка рулит! :alc:
Всем привет! Я вряд ли смогу :censored:, хотя хочу-есть проблемы...даже в Киев пришлось вернуться...
Вот и мы с женой решились похать.
вопросы:
1. еще не поздно присоединиться?
2. как с оплатой - можно на месте или лучше перечислить?
Aliv
будемо тільки раді! на місці все встигнеш.
Aliv
Шоб ви били нам здорови!!!!
Будуть
1 Crazy Poison
2 Я!_гужинска_Я!
3 Henry Луганськ
4 Henry-jr Луганськ
5 Drakosha
6 Sergfam
7 Alex55
8 Zevs
9 Кельт
10 Скіфія
11 rozumnyk
12 CD-ROMa
13 CD-ROMa дівчина
14 knizhenko aleksandr
15 Aliv Дружина Одеса
16 Yeka
17 Petrovich
18 ГОША
19 ГОША Дружина
20 Aliv Одеса
21 Yaros
22 batalion
23 Justas
24 Justas Світлана
25 DeNYoS
26 DeNYoS дружина
27 DeNYoS брат
28 Vel Луганськ
29 Vel Дружина Луганськ
30 Lavrik
31 Lavrik дружина Xelga
32 Sphinx
33 Sphinx Дружина
34 matilda
35 ***** Новоград-Волинський
36 smyk Львів
37 Gent Запоріжжя
38 drone
39 Sanych Одеса
40 redsider
41 redsider Аня
42 AlexP
43 AlexP Дружина
44 H@mmer
45 Vo Vik
46 Vo Vik Дружина
47 zloj
48 zloj Дружина
49 AlexK266
50 AlexK266 Дружина
51 sfly
52 Arriva
53 Arriva чоловік Сергій
54 Mirua
55 Mirua Ірина
56 voron75
57 voron75 Дружина
58 vold
59 vold Дружина
Гості Клубу:
1 Shumik - Президент Фіат-Клубу
2 Andre - Фіат-Клуб
3 Артур - Фіат-Клуб
4 fido_nety - Форд-Клуб
5 Представник Кий Авто
6 Представник Кий Авто
7 Представник Кий Авто
8 Представник Арма Моторз
9 Представник Арма моторз
10 Представник Стар Авто
11 Представник Ingvar Ingeneering
12 Представник журналу "За рулём Україна"
13 Представник "Автоцентру"
14 Представник "Авторадіо"
61 Alive Одеса
Уточнение, если можно: не Alive, а Aliv (от Алексей Иванов). И буду с супругой.
Aliv
Записав тебе і дружину. Просто дружина твоя замісь вибувшого зі списку члена Клубу вписана.
Crazy Poison
Саш! у меня такой вопросик возник: как уже писал я в этот день 15-го буду у сестры праздновать ДР скорее всего во 2-й половине дня... можно ли мне поучавствовать в первой части действа для "массовости" т.е. до ресторана? если да - то то какова цена вопроса?
Crazy Poison
А тим, хто хоче і на машинці покрасоваццо и горілочки пізніше попити, можна десь о 15:00 чкурнути додому і приїхати вже на таксо?
Crazy Poison,
Саш, викресли зі списку мою дружину - вона не зможе...
І ще, наразі відпрацьовую можливість розміщення сімейної пари в апартаментах поблизу місця проведення святкування (пів-ліктя по карті), а саме, за адресою - Берковецька 6-А. Поруч паркінг - 5 грн/ніч.
Як тільки будуть негативні/позитивні результати - повідомлю (дедлайн - 13.09.07).
можно ли мне поучавствовать в первой части действа для "массовости" т.е. до ресторана
нужно! я тоже так буду...надеюсь :/
какова цена вопроса?
???
Сусанин
Winner
ніскільки
Сусанин
Winner
Нада тока приехать!!!
Нада тока приехать!!!
И никуда уже не уедете :lol: :lol: :lol: :lol: :upp:сорри :offtopic:
Каждое утро проезжаю возле "Околицы", смотрю подготовка к празднованию годовщины Логан-Клуба идет полным ходом. Все красят, марафетят и благоустраивают. Саша, что ты им там наобещал :plus:?
кхм ... кому я там обещала забрать с левого берега? если утром, то еще смогу, а сейчас до меня дошло, что у моего ребенка фигурное катание в субботу с 14:30 до 16:30. Т.е. я буду с самого утра, проедусь в колонне, но после этого сразу тулю домой, т.к. я все равно на обкатке и в соревнованиях участвовать не буду ... а потом приеду уже в ресторан, но чуть позже основной массы.
Святкування
Першого Дня народження «Логан-Клубу в Україні»
15 вересня 2007 року.
10-00 - 11-00. Збір на вул.Туполєва, 5-В, біля «Фіат-Клубу». Розклейка наклейок, встановленя прапорів. :kapitulation:
11-00. Виїзд колонною на «Чайку». :tbsenile: :tbsenile: :tbsenile: :tbsenile:
12-00. Прибуття на мотодром на «Чайці». Початок авто-спортивної програми за участю членів «Логан-Клубу в Україні» та приєднавшихся членів інших автоклубів (орієнтовно: «Фіат-Клуб», «Форд-Клуб», «Рено-Клуб») та, бажаючих прийняти участь, представників партнерів Клубу. :moto: :crazypilot:
12-00 – 16-00. Показово-спортивні автомобільні змагання під керівництвом інструктора з контраварійного водіння.
16-00 – 17-00. Час для постановки машин на парковку та прибуття у ресторан «Околиця» для участі у алкогольно-розважальній виставі «Перший День народження Логан-Клубу в Україні», за участю членів «Логан-Клубу в Україні» та запрошених гостей.
В ресторані, окрім випивона та закусона, буде музика, навіть жива, від членів Клубу, тости, промови, зазадравні та хвалебні промови, вручення призів, грамот та подяк! :storstark: :alc: :storstark: :alc:
Додатково: гумор від Кніженка та Батальона! Ну від цього ніяка страхова не застрахує! ))) :crazy1:
P.S. Час збору та виїзду – остаточний. Інший час може змінюватись в рамках плюс/мінус півгодини.
Медіа-ресурси.
Журнал «Автоцентр»:
- висвітлення події на сайті;
- вихід в новинній рубриці (від ¼ до ½ полоси, можливо з декількома фотками).
Журнал «За рулём Україна»:
- стаття в рубриці «З життя автоклубів» (формат – до полоси).
«Авторадіо» 107.4 FM:
- не меньше трьох анонсів;
- прямий ефір з місця події;
- освітлення події пост-фактум.
Інші ресурси.
Візуалізація бренду «Логан», у вигляді колонни Логанів з наклейками, прапорами Клубу та Партнерів, що можуть надати прапори.
Проїзд від вул.Туполєва на мотодром на «Чайці», роз’їзд з «Чайки» по місцях стоянки Логанів з наклейками на честь свята.
Присутність на парковці біля ресторану деякої кількості автомобілів однієї марки з наклейками, прапори Клубу, та банери Партнерів на огорожі ресторану. Тобто додаткове звернення уваги на бренд «Логан».
Більшість Членів Клубу в однакових футболках, брендованих символікою Дачія та Логан-Клубу в Україні. Додаткове звернення уваги на купу людей в однаковому одязі біля однакових автомобілів.
Давайте відсвяткуємо Перший День народження гучно! :tbsenile: :moto: :crazypilot:
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Річниця Клубу.
Згенеровано за 0.170 секунд(и), виконано 93 запитів