Сусанин написав:так ативку забрал? Уже ж март месяц на дворе... Фото уже есть?
Ну я машину заказал 28 февраля, и она приехала в Днепр 7 марта. Все нормально Не волнуйтесь.
Я просто привел данные по ней когда ее завезли в Украину ))
Георгич написав:ЗІ. Ціна майже Кемрі...
Ну я с Кемри и не ровнял, я сравнивал с Кашкаем, он в похожей комплектации но с меньшим количеством опций стоит дороже на 30-40 штук гривней.
Если же сравнивать с Тойотами, то это РАВ4 - но там совсем другие цены.
_AlexSander_ написав:21го дашь покататься? smile
О, ты будешь в Днепре?
Есть дело к тебе по электрике на Логане, поможешь? (переходим в личку)
Aprox написав:Это нити обогрева или просто максимальный обдув?
Нити
Doc написав:Я звісно вітаю і бажаю всього найкращого.
Але повторю свої слова: Не вміє Рено робити машини такого формату. І не в красоті справа.
У плюс до Рено це те що в них потужна фінансова програма по безвідсотковому кредитуванню. Я вже вдруге користуюся цією програмою і дуже задоволений.
По іншому я б ще продовжував накопичувати бабло та трястися над баксами десь з рік як мінімум.
А брати кредити з великими відсотками я не ризикую.
Георгич написав:Ну от і чи варте воно того?
Мені насамперед Каджар був дуже цікавий коли він тільки вийшов у Європі. Гарна комплектація, мені здається гарніша ніж аналог у Нісана, свіжий дизайн, класні характеристики. Я лише чекав коли ж він з'явиться в Україні та за якою ціною. До цього думав про Suzuki SX4 або Vitara, але хотів дизельний двигун. RAV4 - занадто для мене по ціні. Дочекався, оцінив, поїздив на тест-драйвах та обрав остаточно.
Усі інші розмови мене вже не чіпають. Будь ласка порівнюйте що для вас краще десь у інших темах, але не у мене в БЖ.
Дякую за розуміння
0
Спасибо сказали: Red zander, Martlet2