Re: ФІЛЬТРИ для ГБО. Які краще? Відгуки
завидую качеству газа
не стоит. может стоит типа
https://lpgtech.ua/filtr--tonkoy-ochist … 1-037-000/
он вообще ничего не держит, все в форсунках ловиш, но стоит дорого
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → ФІЛЬТРИ для ГБО. Які краще? Відгуки
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
завидую качеству газа
не стоит. может стоит типа
https://lpgtech.ua/filtr--tonkoy-ochist … 1-037-000/
он вообще ничего не держит, все в форсунках ловиш, но стоит дорого
Нет, достаточно регулярно менять простые фильтры
Нет, достаточно регулярно менять простые фильтры
как часто?
10 тыс. и возить запасной на случай если попадется ну очень плохой газ и от этого машинка перестанет ехать. Хотя они есть практически на каждой брендовой заправке.
Migen, не согласен с Вами. Когда моя машинка перестала едать, форсункам уже было хана.
karakuda78, Цертулс булпреновый стоит.
Когда заправлялся с бочек, то такой фильтр снимал тяжелым и полкорпуса с солидолом. Ездил тогда на валтеках.
10 тыс. и возить запасной на случай если попадется ну очень плохой газ и от этого машинка перестанет ехать. Хотя они есть практически на каждой брендовой заправке.
Да не газ у нас грязный, а бочки в которые его "сливают" с газовозов, есть график чистки этих бочек на который мелкие заправки просто забивают. Ну а крупные сети вынуждены его соблюдать т.к потеряют своё лицо. Нельзя заправляться сразу после слива газовоза, эта мелкая слюда ещё не осела в бочке, значит осядет у вас в фильтре. И ещё совет, когда заправляетесь смотрите на давление мономента колонки , ушлые заправщики так и норовят на.....ь на обьёме.
grin68igor написав:Фото зробити не зміг,корпус фільтра чорний,мастило чорне,все зливається.
Це останній раз розбирав.Фільтр не міняв.Він досить чистий.Тільки повимивав все карбклінером і продув.
Це після перших 10т/км експлуатації.Тоді фільтруючу вставку змінив.
А от рідкої фази-там заміна однозначно.
1 заміна-
2 заміна-
В мене фільтр парової фази був набагато грязніший.В селі дві газові заправки.Вибрати ні з чого.
В мене фільтр парової фази був набагато грязніший.В селі дві газові заправки.Вибрати ні з чог
Саме смішне що це фільтр в основному після БРСМ відсотків на 70
А цей,в основному бочка в Бортничах(Дарниця) і Авантаж на трасі,в селі ,рідко БРСМ.
grin68igor написав:В мене фільтр парової фази був набагато грязніший.В селі дві газові заправки.Вибрати ні з чог
Саме смішне що це фільтр в основному після БРСМ відсотків на 70
А цей,в основному бочка в Бортничах(Дарниця) і Авантаж на трасі,в селі ,рідко БРСМ.
Цей фільтр в мене також чистий,а газової фази в мастилі.Я думаю,якщо заправка в місті,або на автомагістралі,то там частіше чистять ємкості і міняють фільтри.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → ФІЛЬТРИ для ГБО. Які краще? Відгуки
Згенеровано за 0.119 секунд(и), виконано 93 запитів